Перейти до змісту

де в луцьку можна займатись?

ScreamV36

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вечір добрий!!! підкажіть і розкажіть, де в луцьку можна займатись муай тай(хочу цим займатись!!!!!!),(чи порадьте щось інше).Ціль: підготуватись більш до бою на вулиці!!!

розкажіть де, як, скільки вартує, словом максимум корисної інформації

БУДЬЛАСКА ПО ТЕМІ! дякую!

Опубліковано

для вулиці - рукопашний бій

а рукопашного бою в Луцьку валом

махай таю тебе в Україні 100% не навчать, а по рукопашному хороших тренерів багато

і взагалі, для вуличного бою багато не треба

головне швидко бігати :D

Опубліковано

Муай тай у Луцьку? Вперше чую!

Чому не спробувати себе, наприклад, у рукопашному бою чи кікбоксингу?

варіант, але прошу аргументувати! Цікава думка людей, які теж десь тренуються! чому мій вибір тай бокс: як було вище сказано (підготувати до вуличної бійки, даби я міг захистити!!!) тай бокс: один з най суровіших, не великий асортимент ударів і прийомів, які можна дуже віддточити, щоб був результат!!!

Опубліковано

Особисто знаю тренера з кікбоксингу. А від знайомих чула як розлітались в різні сторони вуличні хулігани, які не на того попали :D

Опубліковано

Особисто знаю тренера з кікбоксингу. А від знайомих чула як розлітались в різні сторони вуличні хулігани, які не на того попали :D

напиши де тренує і тд!!!

Опубліковано

Тренер - Кобель Анатолій Дмитрович. Тренує у малому залі спорткомплексу ВНУ. На рахунок графіку тренувань не впевнена, але здається, пн-пт з 16.30

Подивіться цей сайт

Опубліковано
http://kickbox.com.ua/structure/ — тренувався років 9-10 назад в Мордика Миколи Юрійовича, чудовий тренер, дає гарну базу, потужні тренування. Якщо не помиляюся, то він зараз тренує в спорткомплексі ВНУ.
Опубліковано

Раджу. Сам займаюсь.

Переваги:

1) фізпідготовка

2)Ударна техніка рук і ніг, з практичними зв"язками. Техніка роботи лігтями і колінами.

3) Елементи бороьби у захватах і в партері

4) техніка страхування при падіннях.

Все повністю робоче без екзотики і езотерики.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...