Перейти до змісту

океан ельзи

n_a_p

Рекомендовані повідомлення

post-137-1177745519.jpgОкеан Ельзи. Міра.

Після виходу альбому "Gloria" здавалося, мабуть, що Океан Ельзи не зможе себе перевершити – принаймні, ближчим часом. Але, водночас, хотілося, щоб таки зміг. Можливо, ОЕ хотів того ж – бо вдалося. Вдалося навіть більше – знову зробити щось, не схоже на попередні роботи. Втім, відмінності легше відчути, аніж описати. Це просто справжній, потужний рок – той самий, який добре знає вже, на що він здатен, і тому не потребує маскарадів. Не хизується своєю силою та вправністю, а спокійно, натхненно працює – так ростуть міцні дерева, так каменяр не робить зайвих рухів, так вистигає в серці правда. Саме так стається радість – коли знаєш свою свободу в обличчя і не відводиш очей, не б’єшся смертним боєм, а просто йдеш вперед. Океан Ельзи іде вперед – і в музиці його звучить свобода. Немає гонитви заради визнання – і немає спокуси дотримання стильових рамок, а є – здатність максимально точно зробити те, що вважаєш за потрібне. З цього кореню і росте чиста музика рок, творчість не заради свободи, а як її прямий наслідок. Слухаю ці пісні – і розумію, що Океан Ельзи остаточно виріс зі всього того, чим він був до. Саме тепер – сталося. Як на мене, звідси починається для нього відлік нового часу – це якісно інший рівень, радісний, сміливий труд. І міра його – у вогні кожного серця..

Антон Йожик Лейба

Видавець: Moon records

Номер за каталогом: MR 2190-2

Рік видання: 2007

1. Міра

2. День у День

3. Хочу Напитись Тобою

4. Пташка

5. Зелені Очі

6. Коли Тобі Важко

7. Як Довго

8. Не Можу Без Тебе

9. Лелеки

10. Ночі і Дні

11. Все буде добре

12. Моя Мала

Загальна тривалість звучання: 40:57

лежить в папці музика oemira

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

только вернулся с концерта Океана. это финальный концерт тура в поддержку нового альбома.

что могу сказать - оччень неплохо.

после того, как группа попыталась первый раз уйти со сцены, он отыграли еще 1 час 20 минут :)

хороший драйв, хорошее настроение.

весьма доволен проведенным временем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как давний поклонник ОЕ (но и скептик одновременно), скажу кратко - не цепляет. Не тот нынче ОЕ, чего-то им не хватает. Вот "Суперсиметрія" - вот ЭТО БЫЛ АЛЬБОМ!!! Gloria - чуть послабее, но еще вполне ничего так... А этот альбом...

В принципе это вполне закономерно - у всех грандов рока (в данном случае рокапопса) бывают свои взлеты и свои падения...

Все же ИМХО не зря ведущие музыкальные критики и обозреватели ставят последней пластинке ОЕ твердый "трояк"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, я написал не об альбоме а о концерте.

причем могу сказать, что увидел значительное улучшение в пении Славчика. он перестал откровенно лажать. и это радует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що альбом дуже хороший.

Філософський і життєвий.

В ногу з часом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, альбом в целом слабенький

Глория классная работа. И возможно лучший их альбом вообще

Но самый живой, свежий, соглашусь, суперсимметрия

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені подобається, що не говоріть!!!

І великій + за зміст, з яким завжди були деякі проблеми!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені чомусь ніколи не подобались ОЕ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да слушать можно, но проблема вот в чем...

Если "Суперсиметрію" или "Глорію" я заслушивал, что называется, практически "до дыр" :), то этот альбом прослушал всего 3-4 раза... Отдельные песни - раз 10... И все (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені навпаки "Суперсиметрія" супернудний альбом з плаксивими піснями типу "Сюзі" і "Холодно"

А цей альбом значно симпатичніший! В плані тексту можна сказати на порядок.

А взагалі я люблю перший сингл "Океану Ельзи" - "Будинок зі скла", про який чомусь навіть на сайті не пише...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно подумать что на Мире нету занудных сопливых песен... Да она практически тока из них и состоит :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...