Перейти до змісту

курси іноземної мови

SaShurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікавлять курси іноземної мови в місті. Англійська, німецька, польська ... - головна вимога щоб це було недорого та після 18.00 год.

Чув що десь в старому місті, минулоріч, польської навчали взагалі безкоштовно.

Іноземна потрібна для саморозвитку. Вечори наступили довгі і холодні.

Опубліковано

Центр організації дозвілля та навчання "JT"Group"

Луцьк, Волинська обл., вул. Кривий Вал 34, оф. 301

Телефон: 0332 282858

e-mail: [email protected]

минулого року на в них були англійська,німецька та польська на досить гарному рівні.

Опубліковано

якщо недорого, то можна звернутись до студентів

вони надають якісні та недорогі послуги

Опубліковано

... центри іноземних мов пропонують навчання за комерційною ціною. Той же "JT"Group" - 350 грн/міс польська. Якби це була нагальна необхідність без питань заплатив. А для саморозвитку, потрібно шукати варіант дешевше. Можливо якісь громадські організацій чи релігійні пропонують.

Опубліковано

... центри іноземних мов пропонують навчання за комерційною ціною. Той же "JT"Group" - 350 грн/міс польська. Якби це була нагальна необхідність без питань заплатив. А для саморозвитку, потрібно шукати варіант дешевше. Можливо якісь громадські організацій чи релігійні пропонують.

то ви хочете недорого чи безкоштовно?

Опубліковано

... центри іноземних мов пропонують навчання за комерційною ціною. Той же "JT"Group" - 350 грн/міс польська.

Зате рівень і професіоналізм викладачів досить високі.Не кожен,досконало володіючий мовою,вміє навчити іншого.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Аби не створювати нову тему, підніму вже наявну. Один нюанс, на відміну від SaShurika мені потрібно якраз більш швидкий, динамічний і ефективний варіант із того, що є на сьогодні в Луцьку.

Власне, перелік і опис тих, хто цим займається в місті - це в Google без проблем.

Цікавить саме ваш досвід і позитивні відгуки про той чи інший профільний центр.

Наперед вдячний :)

Опубліковано

Курси німецької мови при ВНУ - від Гьоте-інституту. Ліцензовані викладачі. Курс навчання одного рівня - 1 семестр - близько тисячі гривень. За півтора роки (3 семестри) з рівня "хенде хох", "Гітлер капут" і "русіше швайн, хальт, цурюк" я отримала пристойний рівень розмови-читання-писання-слухання-розуміння німецької. Тепер, правда, практики немає, мова згорнулася.

Хороша методика, заняття в групах 10-12 осіб, що дає більше можливостей засвоєння мови в порівнянні з індивідуальними заняттями.

При потребі можна домовитися з тими ж викладачами щодо індивідуальних занять.

За п*ятибальною оцінкою - п*ять з плюсом.

Опубліковано

Тоді можу порекомендувати вісімнадцяту школу гімназію :)

Мене в інституті (в Москві) питали, чи я, випадком, не закінчувала англійську спецшколу :)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Апну тему. Завдання вивчити англійську на рівні розуміти носія мови і вміти ясно/чітко йому відповісти. Так як з роботи пішов, то часу маю достатньо. Передбачаючи пропозиції самовивчення - так, планую читати улюблені книги англійською, перегляд передач і т.п. Але хочеться ще й кудись походити. Курси/репетитор - вартість не пріоритет, саме головне - результат.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...