Перейти до змісту

Дизайн інтер"єрів

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думається мені, що якщо по нашим "царським" селам навколо Луцька проїхатись, то можна і не таке побачити....

Опубліковано

Які всі вишукані і прадвінуті. Думаю, якби ви все життя провели в селі, то ваш домашній інтер’єр виглядав би абсолютно аналогічно. Тому, не розумію, чого тицяти пальцями. Різні соціуми — різна культура. Усе природньо. Коє-хто вон взагалі їздить по лівій стороні дороги і нічьо, потикайте пальцем у жителів цього королівства цієї країни, мол, вони дуракі, а ми умні. Тільки не забудьте перед тим рівень життя порівняти і задуматись кому в кого треба тикати пальцем.

Опубліковано

Які всі вишукані і прадвінуті.

+100 :D

Думаю, якби ви все життя провели в селі, то ваш домашній інтер’єр виглядав би абсолютно аналогічно.

Неправильна думка. :P
Опубліковано

Тролік, чого пінишся, то твоя рідня там на фотках чи що?

Оксано, аргументуйте якось свою думку, будь ласка.

Опубліковано

Оксано, аргументуйте якось свою думку, будь ласка.

В мене практично всі родичі в селі все життя живуть. Ті, в яких не дуже великі статки, до уваги зараз не беруться. Є й заможні. Такого інтер"єрного бардаку в них немає.

Опубліковано

Я думав-твоя.ти так кинувся її від нас,снобів городських,захищать:)

Такого інтер"єрного бардаку в них немає.

Нєдаработка!

Опубліковано

Це для вас бардак, а для них традиції і культура :D

Як і в одязі у них переважають безліч яскравих кольорів, різноманіття фактур і велика кількість прикрас.

Он, Марі Сьогі виставила свою колекцію прикрас в циганському стилі, надихнули ;)

Опубліковано
Для нас це "вєсьолиє картінкі" і індійське кіно

..а вони ото мусять жити у картінках, створених воображенієм дятла..))))

(а на другій фоті усьо по фєн-шую, щоби грошових знаків було побільше,

тра, так сказать, їх візуалізовувать..причому в людській ріст..))))))

Опубліковано

Не заздріть :D

Я он і українців зустрічала, в котрих і плазма, і швидкісний нет, і супутникове телебачення, і весь фарш побутової техніки, а туалет на вулиці.

Опубліковано
Я он і українців зустрічала, в котрих і плазма, і швидкісний нет, і супутникове телебачення, і весь фарш побутової техніки, а туалет на вулиці.

Люд, може вони просто не хочуть в оту всю красоту гадити?))))

Опубліковано

килими :D

при чому червоні з зеленим, про які вони мріяли за радянського союзу, але тоді вони були їм недоступні:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...