Перейти до змісту

Вперше в Луцьку автентичне свято

laurbalaur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Для тих кому набрид попсовий відпочинок,в кого не буде можливості виїхати на природу та й просто хто не вважає себе снобом і хто бажає вилікуватись від пультіту(клацання пультом телевізора,і хто мріє дати відпочинок компу)

Надійшла інформація,що в Луцьку по вул.Щорса(район Волиньголовпостач зі сторони старої станції Мітсубіші) 1 травня буде проведено вогняне жертвопринесеня згідно тисячолітніх традицій ведичної культури(спокійно- спалювать людей не будуть :lol: , традиційно у вогонь жертвують топлене масло і зерно,фрукти).Також в програмі автентичні співи,танці,купа смачної їжі,вистави та символічне спалення дідуха-дідька,можливість придбати екзотичні сувеніри.

Початок десь о 13.00 :lol:

ЗІ: можна приходити сімями і з дітьми.

Опубліковано

Шо за гон про сатаністів? :blink:

Наші люди сатанізму приписують все,що їм не відоме

По перше це буде вдень(нормальні люди вночі сплять або в соборі на всеночній)

По друге де в сатаністів прописано,що треба кидати зерно і масло у вогонь?Там нібито навпаки без крові не обходиться.

По третє перерив пів інтернета і не знайшов даних коли та вальп...ніч.Якщо такі дані є в imp13,то робіть висновки.

По четверте свято Івана Купала тоже сатанистске?Вперше чую.Чув що його називали язичницьким,але по правді Пасха теж язичницьке свято.То причому тут сатана,якого ще й до того не існує.

Про сатанистів прошу писати в топік "Общая тема по религиозным дискуссиям".

Точна адреса Щорса,39

Паралельно вулиці Лазо,район волиньголовпостача.(якщо пішки то за податковою є вулиця К.Савура, а Щорса відходить від неї,майже зразу за податковою).

Дивітся в атачі

post-1725-1177667905.jpg

Опубліковано

"ведична культура" - этта крішнаіти чтоль? :blink:

неее, туда я не ездєц - этта ж нада прідумать - арать "харе рам" 300000 раз і пірєцца с етава.

Лучче ушш пивка папіть, чи ящік пасматрєть.. :)

Опубліковано
...

По третє перерив пів інтернета і не знайшов даних коли та вальп...ніч.Якщо такі дані є в imp13,то робіть висновки.

....

Гугл рулить :blink:

http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8

Опубліковано

АВТЕНТИЧНИЙ [АУТЕНТИЧНЫЙ] (від грец. authentilos - справжній) - дійсний, рів-нозначний, той, що ґрунтується на першо-джерелі.

Так що вроді все сходиться,наскільки я знаю ведична культура вважається першоджерелом

Опубліковано

Ким вважається?

"Першоджерелом", якщо на те вже пішло, слід вважати ідолопоклонські культи древніх кроманьйольців &Co.

Автентичним (принаймі в Україні) прийнято вважати свята, які святкували наші предки в дохристиянські часи - зустріч весни, Івана Купала...

Опубліковано

to imp13

прочитай для початку тут ,а тоді можна й говорити про культуру.

Ти не винен в тому що не знаєш своїх коренів.Я сам поновлюю все по крихтах.Совєти добре попрацювали.Недарма ж вони розстріляли всіх кобзарів(а їх в 30-х було декілька тисяч).Та й не тільки кобзарів,вони нищили всіх носіїв культури,спочатку розстрілами,потім голодомором,потім знов "к стєнкє".Памятаєш "до основанья,а затем,мы наш мы новый мир построим"? Так потім нам насадили ту культуру яку ми зараз і маємо-культуру бездуховності. Колись українці славились своєю гостинністю і щирістю,зараз спрбуйте зайти в першу ліпшу квартиру.В селах ще більш меньш це живе,а в містах-добре якщо пику не набьють :)

Зараз вся культура йде через ТВ.Коли ще по приколу то мона по падонкавскі побалакати,але багато хто так і зависає.

В тому то й проблема,що між фестивалем "Поліске літо з фолькльором" і серіалом"бла бла бла" лучани вибирають серіал.Між фестивалем вертепів і півасіком,звісно півасік.на концертах Кантабіле і то немає аншлагу!!!!! і т.д.То звідки візьметься культура?Правильно з барів,телевізорів і бабруйска!Вітаю!Ми нова раса! :)

Опубліковано

Так ось хто під моїми вікнами гроба спалив :) ( :) без обід шютка)

А ваще крішніїти ведуть непогану політику по набору пастви, вони перші з такою не зовсім папсовою релігією відкрили в Луцьку церкву, плюс ще безкоштовні частування, вже не помню як воно називається, і друкарня в них менше браку робить :)

Карочь виконують заповіти Крішни, а саме вдало ведуть бізнес:)

Опубліковано

М-дя... Раз ведична культура - значить, крішнаіти... Оце дожилися, а ще ніби грамотні люди... Страх. Я розумію, звичайно, що в Америці можуть сказати, що Туреччина в Африці, але, народ... які крішнаїти? На території України зроду віку не було АВТЕНТИЧНОГО індуїзму та ін. релігій - виключно слов.янський політеїзм, на зміну якому прийшло християнство (про кроманьйонців не будемо), але культура, для прикладу, трипільська, вважається ведичною, а народи, що населяють східну Європу народами індоєвропейської групи. І не думаю, що крішнаїти тут би могли казати про автентичність... Хоча, насправді, не знаю, хто її організовує, в кого могло на то вистачити таланту, але...

Опубліковано

Ланцюжок просто такий:

1) веди - зародились в Індії;

2) один з відомих релігійних напрямків Індії - кришнаїзм;

В тому то й проблема,що між фестивалем "Поліске літо з фолькльором" і серіалом"бла бла бла" лучани вибирають серіал

Я вибрав "Поліське літо" в Майдані :D. Повір, не все так погано як здається. Все набагато гірше :angry2:

Опубліковано

Шо вже їм і прибрехати не можна, це ж віруючі, вони постійно брешуть, а найбільше собі :angry2: .

Наприклад коли людина каже шо якась одна книжка( не буду конкретизувати) відповідає на всі її питання - це значить шо вона або нагло бреше, або питань в її голові зроду не було

Опубліковано

Веди зародились не в Індії,в Індії вони просто збереглись

ТО Юлямпочка:приємно хоч одну культурну людину зустріти на форумі(я маю на увазі саме по цій темі).Так саме трипільська культура вважається ведичною.Крім того зараз вчені всього світу зійшлись на тому що на всій планеті була присутня ведична культура,в них тільки розбіжності в тому звідки вона походить.Росіяни вважають,що з Росії,українці,що з України,скандинави,що з Скандинавії і т.д.Вже є купа словянських Вед,англійських Вед і т.д.

Те що крішнаїтів пов'язують з Ведами,то це не брехня,а правда.Справа не в релігії,просто індуісти поки що єдині,хто слідує ведичній культурі і крішнаїти в тому числі.Хоча чесно кажучи західна культура і в Індії витісняє ведичну.

Крім того у ведах ніде не говориться про,те що це для індусів чи ще для когось.Справа в тому,що коли записувались Веди,то небуло ділень на народи,нації і країни. Була одна Бхарата-Варша.

Тому ми зараз знаходимо багато спільного в культурах і мовах різних народів.Крім того тих хто слідує Ведичній культурі Веди називають не крішнаїтами,а АРІЯМИ.

Слов'яни не були політеїстами в них був чіткий монотеїзм.В словян був один БОГ,але й був присутній пантеон напівбогів,які відповідали конкретно за якусь стихію чи були покровителями чогось:Перун-давав дощ для полів,Стрибог-керував вітрами,Яр(Ярило)-керує сонечком і т.д.І оскільки словяни були землеробами,то звісно вони їх прославляли і поклонялись в тому числі і їм.

Крім того ми часто в словянських рукописах зустрічаємо такі імена як Кришень(у ведах-Крішна),Вишень(у ведах Вішну),Сіва(у ведах Шива) тощо.

А одна книжка ніколи не дасть відповіді на всі питання шлях до пізнання йде через Святі писання,духовного наставника і святих людей. Тому,якщо вам хтосьь говорить,що достатньо прочитати і усе,то я скажу що мені цього не хватило.Але на якомусь єтапі так воно і є.

У того,хто читає виникають питання на них відповідає вчитель,а приклад і підтвердження цьому ми бачимо в свяятих людях.Шлях пізнання один і ми всі вже проходили через це.

Удачі!

ЗІ-Бесіда знов перейшла чомучь в русло релігії :angry2:

ЗІ2- До речі,про культуру,слов'яни споконвіку святкували новий рік навесні,чому ми святкуємо взимку?

Опубліковано
ЗІ2- До речі,про культуру,слов'яни споконвіку святкували новий рік навесні,чому ми святкуємо взимку?

1700 рік. Петро 1 видає указ про святкування Нового року 1 січня. Бо так святкувала вся Європа куди вещезгаданий прорубав вінко /*хоча логічніше було поставити двері*/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...