Перейти до змісту

куплю 5-ти стунку до ВАЗ

him

Рекомендовані повідомлення

Виникла потреба в 5-ти ступці до ВАЗ але хочу не заводську а полонезовську скоростну хто запропонуе недорого і якісну (бажано комплект с траверзою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

траветса коштує відсили 80 грн))) а коробка коштує 600-700 грн)))) такщо ціна вприцниці нормальна якщо хтось пропонує))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за ціни але деж купити...хтось запропонуе???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як спускатись з моста, в напрямку Автозаводу - направо. За 100 метрів з правої сторони будуть зелені ворота. Василь. Раніш займався коробками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як спускатись з моста, в напрямку Автозаводу - направо. За 100 метрів з правої сторони будуть зелені ворота. Василь. Раніш займався коробками

Брав у цього Василя коробку на стару “п’ятріку”. Ставив відразу в нього. Все нормально, швидко, якісно, недорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісно і недорого це сікі???ато маю пару кліентів в якіх якісно і недорого це 1500 і 1800 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якісно і недорого це сікі???ато маю пару кліентів в якіх якісно і недорого це 1500 і 1800 :)

Бачиш, мені зараз важко сказати, скільки це коштує зараз. Пройшло вже більше 2-х років, як я її міняв. Я тоді заплатив (можу помилятися ± 100 грн) за саму коробку десь 600 грн. + 200-300 за саму заміну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ківерцівський є шрот + сьогодні на базарі бачив коробки полонеза 650-700 а встановити можна і самому якщо є де)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ківерцівський є шрот + сьогодні на базарі бачив коробки полонеза 650-700 а встановити можна і самому якщо є де)))

на старому чі варшавці???більш детальніше - що в комплекті було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавському задні ряди. коробка і навіть траверса.сходіть взнайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавському задні ряди. коробка і навіть траверса.сходіть взнайте.

Куплено!!!тему можна закривати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де і за скільки, якщо не секрет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавці коробка + траверза + подушка + пильнік = 600грн (тепер шукаю хто поставить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавці коробка + траверза + подушка + пильнік = 600грн (тепер шукаю хто поставить)

Как поставишь напиши плиззз где и за сколько.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коробку поставлено за 300грн якщо треба дам номер моториста Міхалича на львівській якісно поставив і швидко під ключ як кажуть все охайно та чисто.Можливо е в когось вилка КПП куплю або приму в подарунок так як жигулевська бовтаеця (кільце широке на вилці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...