Перейти до змісту

Нові розважальні заклади

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Згідно інформації отриманої від надійного джерела,незабаром в Луцьку збільшиться кількість закладів,де можна гарно відпочити і провести час.А конкретно так:

1.На пятачку біля ХХІ ст.збудують каток і басейн,можливо ще щось.

2.Те що будують навпроти Фокстрота(Волі,біля філармонії),буде повністю розважальним закладом(боулінги,кінозали,ресторани,дансинги і т.п.) на нижніх поверхах планується паркинг.

З.І. також кажуть,що це все один власник(не місцевий)

але я вам нічого не казав)))))

3.В районі мат-мату континіум розпочав будувати також торгово розважальний центр(начиння мабуть те саме)

так що через рік-два відпаде потреба їздити в сусідні міста,щоб гарно відпочити.Ура товариші!

Опубліковано

Біля там-таму буде кінотеатр , розважальний центр і ще 1 магазин з шмотками.....буде мега ТАМ-ТАМ :ok:

Опубліковано
2.Те що будують навпроти Фокстрота(Волі,біля філармонії),буде повністю розважальним закладом(боулінги,кінозали,ресторани,дансинги і т.п.) на нижніх поверхах планується паркинг.

Фасадну стіну другого поверху цього закладу в цьому місяці повністю розібрали по цеглині. Мабуть вирішили поміняти план в процесі будівництва. У мене підозра, що власники, починаючи будувати цей обєкт, ще достеменно не знали його кінцевого призначення.

а чем корабль ака "жаба" плоха? :D

А хочеться ж різноманітності. І дуже часто навіть цікаво провести час не напиваючись. :P

Опубліковано

Справа в тому,що спочатку ця будівля належала здається Амексіму і він хотів будувати офісний центр,а новий власник займається розважальним бізнесом,тому і ламають все по новому.Крім того чув,що там проблеми зі стінами,чи криві чи косі.От і розбирають,щоб зробить по людськи

• Адміністратори
Опубліковано

Уявлюю які ціни будуть в таких закладах.

Якщо потрібно перебудувати половину будівлі ^_^

Опубліковано

На волі ту будівлю вже довгенько роблять. Я давно за нею спостерігаю. А як почали розбирати, думав все, каюк. Так і не дочекаюсь "чогось" поряд з домом.

Хтілось би, щоб не повторилась ситуація з "5-ти зірковим" готелем напроти пелікану, який вже бозна скільки з рук в руки переходить, і ніхто його до пуття довести ніяк не може..

Опубліковано

а на Кривом Вале (как к парку спускаццо)...

1 почти готофф уже ... и другой напротифф. ... тож я думаю что то интересное будет ^_^

Опубліковано
а на Кривом Вале (как к парку спускаццо)...

1 почти готофф уже ... и другой напротифф. ... тож я думаю что то интересное будет :(

Это будет, госниница. Срок сдачи - примерно конец июня. А заведение действительно будет стоищее...

Опубліковано

а там напротив "гАстиницЫ" солдеповское сдание ... кто то купил и тож что то химичат...

ЙА думайу эта тож не под офисЫ

Опубліковано

Так стоп! Трохи розведем як то кажуть по понятіям

По перше є філармонія і з обох боків від неї,тобто справа і зліва щось будують,це по перше

По друге те що тут назвали пятизірковим готелем(нашо він в Луцьку?хе) навпроти пелікану+фокстроту(справа від філармонії,якщо стояти до неї обличчям) це і має бути розважальний центр,це по перше))

По друге те що будується зліва від філармонії і справа від сан-ремо,кажуть має бути офісом ОХОРОННОЇ фірми Скорпіон.

Опубліковано

2 zaHARE: На рахунок готелю ти неправий... Ти пробував в нашій "Україні" ( я не про партію :-) ) зняти номер без попереднього замовлення? Готельний бізнес і в нас досить прибутковий.

Опубліковано

просто в нас мало готелів. я мав на увазі що 5* це для кого? Я часто у відрядженнях по справах фірми,і можу порівняти ціни та рівень.мені особисто в готелі тільки переночувати(нема часу ходити там в сауни,спа і басейни).А для цьогоголовне щоб номер був чистий,акуратний,"євроремонт",хороші душ і туалет,гаряча вода,чисті рушники,чиста постіль,ТВ кабельне(і то часом немає коли дивитись),хороше обслуговування і хороша кухня(при чому супер коли харчування включене у вартість проживання!!!),особливо коли шведьский стіл.

З тих готелів по Правобережній Україні де я був дуже подобається "Буковина" в Чернівцях,недорого але якісно!В нас такого рівня немає.Більш меньш "Надія" в Франківську.

Ну біль-меньш в приватних мотелях,але перебирають інколи,під подушку презервативи кладуть)))

Опубліковано
По друге те що будується зліва від філармонії і справа від сан-ремо,кажуть має бути офісом ОХОРОННОЇ фірми Скорпіон.

справді, коли облагорожували територію біля цієї будівлі, то замовником була саме охоронна фірма...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...