Перейти до змісту

потрібен майсер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

писав тему з мобільного...не знаю як виправити помилки(

на рахунок компкару, потрібно зробити щось схоже! - http://www.compcar.ru/forum/showthread.php?t=5463

Опубліковано

цікаво а скільки ти готовий за таке заплатити <_< , і що саме тобі від мультимедіа тра, якщо банальне usb- то хватить і car-link. імхо bmw неТА машина що гарно реагує на "кулібінство" :mdr:

Опубліковано

що мені потрібно від карпсу:

1) збереження фірмового дизайну

2) якісний звук(був ошарашений чистотою і якістю звука, одного разу підключивши в іншій машині до підсилювача ноутбук) мабуть можна нормальну звукову з 5.1

3) тв/фм тюнер

4) жпс навігатор

5) в голові так, як я дав по силці, замінити дисплей і поставити сенсорний(накинути оболонку для полегшення керування), замість касети - двд привід + картрідер, а в попільничку на консолі, можна поставити сенсорну панель - post-3008-0-04864100-1313667280_thumb.jp   , + по можливості додати декілька юсб виходів

6) клавіатура - блютуз, керування буде з під оболонки на сенсорному екрані і кнопок голови, але якщо захочеться повноціний комп - згорнути оболонку і витягнути клаву з бардачка)

7) камера заднього виду

8) по можливості: керування склопідіймачами і кондьором з під оболонки + підключення компютерного сканера(але це по можливості)

ну ніби і все. установку карпсу планую в кінці вересня, коли буду віддавати машину на покраску. в карпсі мені не потрібні супер відеокарта, ігри я там грати не збираюсь, процесори на 4 ядра мені теж не потрібні, і носії інформації на тетрабайт також. по залізу має бути все скормно, супер компютер не потрібен, наголошу ще раз потрібен якісний звук, фм/тв, навігація, блютуз/вафля ну я думаю і все.

мозги можна буде поставити в багажнику на місці старого підсилювача, тв приймача і комплекту навігації, а саме сюди:post-3008-0-07739900-1313667994_thumb.jp

post-3008-0-30487100-1313668036_thumb.jp

за базу мабуть можна взяти якийсь нормальний б/у ноутбук бо потрібна ще якась автономність системи, щоб карпс не відрубався відразу коли я на 5 хвилин витягну ключ з запалювання! + відразу потрібно буде зробити звук - динаміки поки міняти не планую але потрібно буде поставити саб  + підсилювач на стандартну машину акустику.

ти питався про фінансову сторону: я думаю що за грошами питання не постоїть, але всеж таки хотілось би вкластись в 1тис.$ 

короче пиши, домовимось)

Опубліковано
на рахунок компкару, потрібно зробити щось схоже! - http://www.compcar.r...read.php?t=5463

250 Gb 7200rpm 16Mb cache Western Digital WD2500BJKT с датчиком падения - фтопку

SSD або карта пам'яті

+ якщо вже робити нормально то я би подумав про безпровідний інтернет... Зараз вже просто зробити.

слухати інтернет-радіо станції

Опубліковано

restart2 - купи китайський 2 DIN апарат, котрий вміє практично все що тобі треба.

Воно хоч буде ліквідне, в любий момент - видер\продав.

Я мовчу про простоту інсталяції ендсоу он...

Опубліковано

грошей шкода не буде) я вот м-бампера купував, з установкою вони мені обійшлись 1200$ і не шкодую! кітайців не хочу, якби хотів-  то купив собі чері, або навіть і новий міцубісі за ті самі гроші!

250 Gb 7200rpm 16Mb cache Western Digital WD2500BJKT с датчиком падения - фтопку

SSD або карта пам'яті

+ якщо вже робити нормально то я би подумав про безпровідний інтернет... Зараз вже просто зробити. 

слухати інтернет-радіо станції

да, про ssd тема не погана, і про безпровідний інтернет, але буду його використовувати для перевірки повідомлень вконтакі, не бідьше) коли я давав ту силку мені сподобалась перероблена голова, а набір заліза можна і цікавіший, головне це все нормально реалізувати!

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...