Перейти до змісту

ZAZ FORZA

jeger01

Рекомендовані повідомлення

Більшість автолюбителів України мріють про нове авто, у якому буде найголовніше:

кондиціонер, склопідйомники електричні, АБС.

Наші олігархи вирішили взяти китаєйське авто А13 Чері і наліпити на нього лейбл ЗАЗ Форца, та й ціну поставити вище Ланоса.

Мені особисто не подобається малий кліренс, розмір авто теж якийсь куценький, не такий гармонійний як Ланос. І, загалом, це темна конячка. Як себе поведе - ніхто не зна.

Тут знайшов тест-драйв МОтор

Видяється суцільною заказухою.

Що Ви думаєте про це чудо техніки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїш на роздоріжжі що придбати? :)

А від тест-драйва тут лише назва.

Тай обговорювалося на форумі вже колись це авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та завжди хочеться класне нове авто за невелику суму, але краще на своєму вживаному їздити далі.

Тим більше знайшов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та в любого автомобіля є місця, де так грає метал...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та завжди хочеться класне нове авто за невелику суму.

Kia Soul :ok2:

По сабжу: ездил я за рулем этой машины. Места вообще абзац "колена возле ух" (я 194 см), руль тугой, непонятно почему новая машина так тарабанит... Заз он и в Африке ЗАЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще вже взяти Б/У зарубіжну машинку двадцятирічної давності, ніж це) Хоча треба судити по відгукам водіїв даного ЗАЗу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та завжди хочеться класне нове авто за невелику суму

- А чє так дорого то?

- Так дєньги нужны.

Оце про Форсу.

Таку суму як хочуть за цю автівку це перебор.

І назвати її народним авто просто смішно.

Ще не встигли продати достатню кількість для статистики, а вже "народна".

Хоча, звісно, можна створити ситуацію, що при всьому виборі іншої альтернативи небуде. :)

Краще за ці гроші підшукати в гарному стані б/у, або розглядати з нових інші варіанти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"заз" форца, лада гранта... скільки ж лайна будуть майже насильно нав'язувати українським автолюбителям?

за ті гроші краще купити 10-15-літнього німця, і він по всіх параметрах взує ці "народні" "автомобілі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sidor, уверен? "срок годности" их машин составляет около 5-7 лет, после чего и мерс и фолькс отправляется на вторичный рынок, а там уж как повезет.. даже педантичные немцы далеко не все ездят масло менять на фирмУ, вкручивать лампочки на сервисе и оформлять ДТП через страховку. это все лишние затраты и если немец может невозбранно сэкономить - он это сделает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що говорити кітаець і все купиш кітайця скоро вінка докупиш... бляха кузова вражае як таке авто можна випускати?????????Моя думка про вітчизняне авто така --- якщо слідкувати за авто,їздити без фанатізма то послужить довго авто... маю жигуля і виручав нераз!Де іномаркам непідсилу мій коник завжди зможе допомогти.А що стосуецця комфорту я згоден ВАЗам ще далеко до німців і т.д.Некожен може собі позволити іномарку за 10.000$ кінути 6 мішків картошкі та 5 чоловік і поїхати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав, що вже продали в Україні 1000 Форц. Цікаво, хто їх купує, бо тільки всі нарікають, що фіхня.

Я в Луцьку тільки одну бачив - червона, куплена як авто у пологовому. Хрестик червоний на лобовому. Може, службова головного лікаря чи так, вагітних підвозити. Класно так літає і поки не скрипить :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...вагітних підвозити. Класно так літає і поки не скрипить :).

Підвозили? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав, що вже продали в Україні 1000 Форц. Цікаво, хто їх купує, бо тільки всі нарікають, що фіхня.

то же самое совсем недавно говорили про Лада-калина. что дорого и морально устаревшая еще до начала производства (подтверждается и тестами и мнениями водителей). а поди ж ты - в одном Луцке "калин" очень немало.

"на дурака не нужен нож", верно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене на роботі колега купив, форза чорна з номером 1221. машину хвалить, каже подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

то же самое совсем недавно говорили про Лада-калина. что дорого и морально устаревшая еще до начала производства (подтверждается и тестами и мнениями водителей). а поди ж ты - в одном Луцке "калин" очень немало.

"на дурака не нужен нож", верно?

«Лада Калина» – единственный автомобиль в мире, на ремнях безопасности которого написано «От родных и близких».

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Бачив вчора чорну Форцу. Пару слів з власником перекинувся: 85 кілогривень, 16-тиклапанний 1,5л мотор... Комплектація трохи краще дефолтної.

Якби відео вище побачив раніше, то лишив би на ній відбитки своїх пальців :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ну 3000$ за нову мона дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може зрівняти з дідусем 20-ти лінтіми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайській машині - китайські краш-тести! А як щодо EuroNCAP (таке питання на форумі форцоводів вже півроку як без відповіді)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...