Перейти до змісту

Diablo III

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І правільно. Охота сравніть рус і анг версії. Не верю що так запроста вона стоіть дешевше, ну не могут амерікоси (блізард) сваїх абідно кідануть раді Рус.

Но вдруг - варіанти і рибку сєсть і на лавочку сесть

1. На свою державу абіделісь

2. Боятцо что взламают рускіє ігрулю от злості

3. Не так уж і веліка цена по європейськім міркам

Опубліковано

І правільно. Охота сравніть рус і анг версії. Не верю що так запроста вона стоіть дешевше, ну не могут амерікоси (блізард) сваїх абідно кідануть раді Рус.

Ну вар 3 в нас продавався значно дешевше євро версії ще 10 років тому так що в цьому нема нічого дивного.

Реалії нашого ринку такі що по євро цінам буде продано мало ліцензій, хоча по трохі ціни ростуть з року в рік і вже не можна за 5 баксів купить ліцензійну гру топ класу.

Опубліковано
Французский секс-шоп нахаляву раздает вибраторы всем, у кого Diablo 3 негативно сказывается на личной жизни. Сфотографируйтесь с коробкой Diablo 3, отправьте фото на страницу магазина в Facebook, получите ваучер на заказ вибратора.

Страничка в Фейсбуке показывает, что халявный вибратор хотят получить не только девушки-геймерши, но и парни. Увы, предложение магазина действительно только для жителей Франции.

:_07:

Опубліковано

стартову версію будуть давати безкоштовно (до 13 лвла, як в беті).

мені вистачить)

платив тіко один раз , за aion... тоді було просто ну взагалі скучно днями...

Опубліковано

стартову версію будуть давати безкоштовно (до 13 лвла, як в беті).

мені вистачить)

платив тіко один раз , за aion... тоді було просто ну взагалі скучно днями...

world of tanks)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В хардкор хто небудь грає? Якщо так, то як відчуття? Є прилив адреналіну?

Опубліковано

В хардкор хто небудь грає? Якщо так, то як відчуття? Є прилив адреналіну?

Море адреналина после смерти героя

Опубліковано

Скачав інакший емуль. Маразм. Із перших же монстрів бабло сиплеться тисячами. Потім монстри зникають. Перехід у різні "підвали" проходить 10-15 секунд. Продати щось - нереально. Проапгрейдити іт.д. теж. Читав на різних форумах, що є вже 3 (чи що) версії емулятора. Але, то все танці із бубном. Фтопку. Через півроку-рік (не раніше), можна буде знайти ЛЮДСЬКИЙ емуль сервера.

Одним словом - отримаю ЗП - піду купувати ліцуху.

Опубліковано

Колего купив ліцу, мене порадував гостьовим ключиком, ну що ж загальної картини як такої не склалось, але все ж враження є(доволі позитивні), чесно кажучи як на мене (користуюсь тільки фрішним софтом, і ігри як правило тільки качаю в форматі піратка), трошки шкода 270 грн. за ліцензію, але все ж думаю що таки придбаю, правда коли...

Опубліковано

Чесно говоря не стоит она своих 260 гривен. 4 акта пробегаются за 8 часов(есть такое видео в интернетах).В онлайн побегушках я никакого нового опіта не приобрел-все те же уши что и во второй части.Отдельный разговор-это аукцион.Даже если не упоминать аук за эвро, то стандартный аукцион убог чуть больше чем на половину.Это не та игра которую надо делать 6 лет.Знал бы свое впечатления наперед, дал бы не больше 80 гривен как оно того заслуживает

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...