Перейти до змісту

mda

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

смейтесь,смейтесь

Гетто, ну тобі ж написали: все можливо.

Люди написали хто ще що бачив.

Що ти ще хочеш почути?

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Погляд з ще іншої сторони.

Пішов якось перед дощем до солдатського озера. Вирішив спробувати приготувати вужів за китайським рецептом, ну тіпа довголіття, корисно і все таке. А саме біля озера їх найбільше зустрічали, а перед дощем, бо на дощ вони активніше вилазять на поверхню. Сиджу чатую коло нори, аж як упаріщить дощ, ну як з відра. З кожною хвилиною мої гастрономічні фантазії все більше змивалися дощем. Аж раптом прибігає якесь цуценя. :blink: Чого його в таку негоду принесло не знаю. В мене вже почались закрадатись думки що смажені песики це теж китайська кухня, як то кажуть на без-вужжі і песик делікатес. Та виявився замалим, хоча пригледівся - дорога порода. Думаю, краще я його продам а за отримані гроші замовлю собі вже приготовану якусь зміюку.

Коли чую якісь голоса, вдивляюсь в темряві з одного боку дві постаті, з іншого ще одна. Одразу промайнула думка: оточують. А потім взагалі ще підмога автомобілем примчалась, "візжа" покришками. Ну думаю невдасться оборутка, як ногами не закопають то колесами задавлять. Відпустив песика, а сам затаївся в кущах, голоси стихли, машина поїхала.

І вужами не об’ївся, і додому мокрий повернувся, от така містика...

активнішими та агресивними змії стають в спеку!!!, яка(спека) стала для нас "нормально ненормальною"

Опубліковано
В порядке оффтопа.

Oksana04, пожалуйста, хватит издеваться над глазами :0001:

Є можливість виділяти окремі думки - я її використовую, а по сєму:
Каким хачю шрифтом - таким и пишу

Не подобається - не читаємо.
Опубліковано

активнішими та агресивними змії стають в спеку!!!, яка(спека) стала для нас "нормально ненормальною"

Та це ж просто байка під пиво..... Зазвичай в таких спогади про щук завдовжки 6 метрів, про секс зразу з 4-ма дівулями, про знайомого генерала в СБУ, про "240 їхав, не меньше!"

Опубліковано

Є можливість

... бухать

... хамить во всех топиках

... баловаться ширевом

...

аналогии, надеюсь, доступны для понимания?

Опубліковано

я и в сильную жару,когда шел на солдатское озеро поплавать,брал длинный шест,и в особо значимых местах тропинки постукивал перед собой,только и шуршала трава во все стороны,но ни один из ужей не нападал,может,если б я их преследовал,то они б защищались,а так,просто уползали с тропинки,где грелись на солнце

Опубліковано

2004 Новий рік. Близько 8-00 ранку, кілометрів 5 десь за Воротнів, ліс, сніг, дорога. Дві людини після відмічання НР стоять, мовчки і розгублено дивляться навкруги. Через деякий час одна людина усвідомлює що вона - це я.

Питання: як я, нормальна людина, там оказався?

Це щодо

в такое время и в таком месте там нечего делать людям.
Опубліковано

Новый год - то троха не то.

Мне тоже довелось 01.01.2001, непонятно какой телепортацией оказаться в Шепетовке,хотя 31.12.2000 еще был в Ровно,и ни какие поездки не планировал.

В Новогоднюю ночь и не такие чудеса бывают:))

Опубліковано

смейтесь,смейтесь,хай но кто то из вас попадёт

в подобную ситуацию,когда ну никаких логичных обяснений нет.

getto, нехай сміються... ти ж-бо знаєш, що сміється той, хто сміється останнім...

просто ті люди не були в подібних ситуаціях, коли від побаченого волосся дибом стає.

Опубліковано

Новый год - то троха не то.

Мне тоже довелось 01.01.2001, непонятно какой телепортацией оказаться в Шепетовке,хотя 31.12.2000 еще был в Ровно,и ни какие поездки не планировал.

В Новогоднюю ночь и не такие чудеса бывают:))

і знову з іншої сторони .

Розповідав ще один кум .

людям свято ,а чорт дає роботу. дуже срочно підвалила робота ,на Новий 2001 рік ,треба по заріз мотанутися до столиці .

настрій нікудишній ,но робота є робота ,да и гроши платять добре. З таким настроем доїхав кум до Рівного ,снігу море ,дивиться в кочугурі щось лежить ,зупинився а там мужик сопе ,живий тільки в дупель п'яний, кум подумав ,а раз вже чоловяга відпразднував ,пошуткую з ним ,закінув в буса і поїхав на Київ , в Шепетівці вспомнив про мужика ,заїхав на автостанцію вигрузив на лавочку ,в кишеню положив десятку і пляшку пива ,на опохмел. :friday:

кум просили вибаченя за таку шутку.

Опубліковано

цю байку тільки з варіантами "п"яний мужик, п"яний велосипедист, з києва в луцьк, з тернополя до дубно" і подібними незначущими відмінностями я чув від дуу-у-у-уже багатьох людей, і всі стверджували що то саме їх кум брат сват прикальнулися...

Прям масова міграція алкашів мала б бути :)

Опубліковано

по центре стоят две (или двое),непонятно.через метров 20 дорогу переходит женщина,

А що далі? Куди вони пішли? Чи ти п'ятами накивав? :)

Знову ж таки - водій, мав помітити, кермом крутнути

Опубліковано

кум просили вибаченя за таку шутку.

в гетто, да? :)

ну якщо враховувати що кум з Ківерець ,а гето писав ,,..я ж вырос в тех районах..,, то можливо він і впізнав його ,тільки в Шепетівці :rolleyes:,тай десятку оставив.

Опубліковано

так как ситуация не понятная,название топстарта, соответственно,тоже.

И еще:данный случай произошел без воздействия каких либо алкогольных,наркотических,лечебных препаратов.усталость водителя и пассажиров отпадает (пол часа в дороге).

пока что обьяснений нет

я стёб понимаю :))).

в Шепетовке оказался потому что захотелось новых впечатлений,вот за компанию и ломанулся.

2КОТuК:в том то и суть,если б шофер не успел крутануть руль,я б сейчас не на борде сидел,а в горотделе.

Опубліковано

Були ми в друзів на весіллі. Січень 2009. Є ось таке фото:

post-8000-0-43633600-1312215031_thumb.jp

(права нога, низ дверей)

Видивились це наступного дня вдома на компі.

Всі попередні та наступні кадри чисті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...