Перейти до змісту

Змінювати своє життя - змінюючи лише свої погляди

atoller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Своїми успіхами в бізнесі я зобов'язаний перш за все здібності зосередитися на перспективних цілях, не піддаючись спокусі вирішувати термінові задачі.

Виступаючи в ролі лідера, ви повинні постійно запитувати себе: чи не застаріє в найближчому часі розроблена мною технологія? Чи надовго встановлені відносини з цим партнером? Чи є перспективною обрана стратегія дистрибуції? Чи виявиться ефективною в довгостроковому плані прийнята в компанії система оплати праці та стимулювання працівників?

Найбільш складною стороною менеджменту, особливо в тому випадку, коли справи йдуть добре, є вміння розпізнати необхідність змін і поки ще є можливість, здійснити їх.

(Білл Гейтс, 1955р.н., голова корпорації Microsoft, сама багата людина планети)

Для успіху потрібне дозвілля. Потрібен час, який невід'ємно належить тільки вам.

(Джордж Сорос (Дьєрдь Шорош), 1930 р.н., всесвітньовідомий інвестор, мільярдер, філантроп, великий дослідник фінансових ринків і автор теорії рефлексивності, доктор Honoris Causa Оксфордського університету, автор відомої книги "Алхімія фінансів" і інших)

Ви не можете за одну ніч змінити своє життя, але можете змінити напрям, в якому рухаєтесь.

(Джим Рон, видатний американський бізнес-тренер і мотиватор, розробляв стратегію роботи компаній I.B.M., Coca-Cola, Xerox, General Motors та інших)

Опубліковано

Притримуюсь гіпотези, що людина, як замкнена система не може самостійно змінитися. Потрібний зовнішній вплив, пропорційний величині зміни.

Проаналізувавши себе, зрозумів, щоб щось змінилося в моєму житті, потрібна світова катастрофа :glare:

Опубліковано
цікаві звичайно фрази, але взагалі мені ця тема чомусь не визиває ніякої цікавості

<{POST_SNAPBACK}>

Тоді навіщо залишати тут свій слід?

Краще нехай відгукнуться ті, кому "аукнулося".

Я буду з проміжком в 2-3 дні викладати нові фрази.

Опубліковано
Притримуюсь гіпотези, що людина, як замкнена система не може самостійно змінитися. Потрібний зовнішній вплив, пропорційний величині зміни.

Проаналізувавши себе, зрозумів, щоб щось змінилося  в моєму житті, потрібна  світова катастрофа :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Я так розумію тобі необшідні срочі інвестиції в розмірі 1000000 грн і тоді зміни відбудуться!

Опубліковано

2vanus

сто пудов :)

але катастрофа відбудеться вірогідніше, ніж інвестиції. Катастрофа приходить сама, а інвестиції треба ловити.

Опубліковано

Потрібен відомий розвиток для того, щоб вміти задавати питання, інакше може вийти відповідь, що питання ні до чого.

(Георг Вільгельм Фрідріх Гегель, 1770-1831, німецький філософ)

Праця - це головне в житті. Від усіх неприємностей, від усіх бід можна позбавитись тільки в праці.

(Ернест Міллер Хемінгуей, 1899-1961, американський письменник, журналіст)

Не бійтеся майбутнього. Вдивляйтеся в нього, не обманюйтеся на його рахунок, але не бійтеся. Вчора я піднявся на капітанський місток і побачив величезні, як гори, хвилі та ніс корабля, який впевненно їх розсікав. І я запитав себе, чому корабель перемагає хвилі, хоча їх багато, а він один? І я зрозумів - причина в тому, що в корабля є ціль, а в хвиль - немає. Якщо у нас є ціль, ми завжди прийдемо туди, куди хочемо.

(Уїнстон Леонард Спенсер Черчілль, 1874-1965, англійський політик, прем'єр-міністр Великобританії)

Опубліковано

atoller

Тоді навіщо залишати тут свій слід?

Краще нехай відгукнуться ті, кому "аукнулося".

Викидаючи фрази відомих людей які досягли успіху ти з часом побачиш, що деякі з них заперечують одна одній. Це, зокрема, буде відбуватися, що те що вони сказали не обовязково ними виконувалося. У нашому випадку Фраза - це логічна думка виражена в словах, яка виникла в наслідок детального аналізі тих чи інших подій у яких даний аспект мав досить високий рівеь... Але це тільки фраза, не дія...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Думка не буває ні істинною і ні неправильною, а лише корисною в житті або непотрібною.

(Шрі Ауробіндо, 1872-1950, індійський мислитель і поет, творець синкретичного вчення Інтегральної Йоги, духовний вчитель людства)

Ідіть туди, де результати настільки високі, що вони стимулюють, підштовхують Вас, заставляючи Вас не стояти на одному місці. Таким чином, Ви змінитесь.

(Джим Рон, видатний американський бізнес-тренер і мотиватор, розробляв стратегію роботи компаній I.B.M., Coca-Cola, Xerox, General Motors та ін.)

Опубліковано

Вооот. Остання цитата доповнює мою теорію. А саме - хоча і не можна самостіно змінити свої погляди, але можливо підштовхувати себе до таких обставин/ситуації/оточення/соціуму, які б могли змінити мене у потрібному напрямку.

Опубліковано

atoller, а де ж фрази про щось таке... про почуття... ну щось на зразок:

"Якщо хотось не кохає тебе так, як тобі цього хочеться, це не означає, що він не кохає тебе всією душею..."

"Стань краще і сам зрозумій, хто ти, перш ніж зустрінеш нову людину і будеш сподіватись, що він тебе зрозуміє"

"Не докладай стільки зусиль... Усе найкраще стається неочікувано."

"Можливо, в цьому світі ти всього лиш людина, але для когось ти - цілий світ." (За Габріелем Гарсією Маркесом)

Опубліковано
atoller, а де ж фрази про щось таке... про почуття... ну щось на зразок:

"Якщо хотось не кохає тебе так, як тобі цього хочеться, це не означає, що він не кохає тебе всією душею..."

"Стань краще і сам зрозумій, хто ти, перш ніж зустрінеш нову людину і будеш сподіватись, що він тебе зрозуміє"

"Не докладай стільки зусиль... Усе найкраще стається неочікувано."

"Можливо, в цьому світі ти всього лиш людина, але для когось ти - цілий світ." (За Габріелем Гарсією Маркесом)

<{POST_SNAPBACK}>

:D Я такі речі люблю пошепки на вухо:D

Хоча, тему фраз про життя і бізнес я завів для участі усіх бажаючих.

Бажаєш, Лялю(пробач за переклад):D, можеш викладати свої нотатки про кохання - мені подобається.

Опубліковано
Бажаєш, Лялю(пробач за переклад):naezd:, можеш викладати свої нотатки про кохання - мені подобається.

<{POST_SNAPBACK}>

З чого б це мені ображатись?!? По-моєму, дуже милий переклад :naezd: )) Хм... Мабуть, для нотаток про кохання, варто було б завести окрему сторіночку... :D Їх надото багато! До того ж, це ніби не змішувати особисте життя з роботою, в нашому випадку - не змішувати фрази про бізнес з коханням!

Опубліковано
Бажаєш, Лялю(пробач за переклад):naezd:, можеш викладати свої нотатки про кохання - мені подобається.

<{POST_SNAPBACK}>

З чого б це мені ображатись?!? По-моєму, дуже милий переклад :naezd: )) Хм... Мабуть, для нотаток про кохання, варто було б завести окрему сторіночку... :D Їх надото багато! До того ж, це ніби не змішувати особисте життя з роботою, в нашому випадку - не змішувати фрази про бізнес з коханням!

<{POST_SNAPBACK}>

такое будеш шептать своему любимому на ушко(ели он у тебя есть конечно... :D )

Опубліковано
З чого б це мені ображатись?!? По-моєму, дуже милий переклад ;) ))

Стараюсь:):):)

Хм... Мабуть, для нотаток про кохання, варто було б завести окрему сторіночку... ;)  Їх надото багато! До того ж, це ніби не змішувати особисте життя з роботою, в нашому випадку - не змішувати фрази про бізнес з коханням!

Все в Твоїх руках! І взагалі, те, що є такі активні люди - дуже добре для цього форуму. Удачі!!!

такое будеш шептать своему любимому на ушко(ели он у тебя есть конечно... ;) )

А я не проти почитати цитати і нотатки на форумі.

Коли живеш в режимі 24h і працюєш 18 годин на добу - читання є приємним відпочинком. І добре коли вся інформація зібрана в одному місці. Респект усім жителям цього форуму!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Найкращі вожді ті, існування яких народ не помічає.

(Лао-Цзи, I-IIIст. до н.е., древньокитайський мислитель, філософ, засновник даосизму, письменник)

Людина, яка вирішила витратити хоча б одну годину свого часу, ще не доросла до того, щоб розуміти всю цінність життя.

(Чарльз Роберт Дарвін, 1809-1882, англійський вчений, природознавець, біолог, еволюціоніст)

Відсутність мотивації - найбільша трагедія, що руйнує всі життєві засади. Невиліковно хвора людина, яка пережила свої бажання; мільярдер, для якого подальше збільшення багатства немає сенсу; шукач насолод, що наситився або "природжений пенсіонер", який не має бажання піднятися вище порівняно терпимого рівня існування, - всі вони однаково нещасні.

(Ганс Сельє, 1907-1982, канадський патолог, почесний доктор багатьох університетів світу)

Опубліковано

Надто високі якості роблять людину менш потрібну для суспільства. На ринок ходять не з великими зливками золота, а з сріблом і міддю.

(Ніколa Себастьєн Рок де Шамфор, 1741-1794, французький письменник, мислитель)

Людина зруйнує світ швидше, ніж навчиться жити.

(Вільгельм Швебель, німецький вчений і публіцист)

Отримати сто перемог в ста битвах - це не вершина військового мистецтва. Перемогти без бою - ось вершина.

(Сюнь Цзи, бл.313-238 до н.е., древньокитайський філософ і політичний діяч)

Опубліковано

Одна з найбільш дивних помилкових думок - думка, що щастя людини в тому, щоб нічого не робити.

(Лев Толстой, 1828-1910, російський письменник)

Багато хто, думаючи, що вони зможуть все купити за свої багатства, самі перш за все продали себе.

(Френсіс Бекон, 1561-1626, англійський державний діяч, ессеїст і філософ)

Лінива людина в безпечному спокої подібна до нерухомої болотної води, яка окрім смороду і ганебних гадин нічого не виробляє.

(Михаїл Васильович Ломоносов, 1711-1765, російський вчений, енциклопедист, природодослідник, поет, просвітник)

Опубліковано

Надто багато людей ламаються, навіть не підозрюючи про те, наскільки близько до успіху вони були в той момент, коли впали духом.

(Томас Алва Едісон, 1847-1931, американський вчений, винахідник в області електротехніки)

Потрібно завжди орієнтуватися на ринок, це аксіома. Якщо ви займаєтесь авіаперевезеннями в Росії, вам так чи інакше доведеться враховувати діяльність "Аерофлоту".

(Джек Траут, один з впливових гуру маркетингу, автор концепції позиціювання, президент компанії "Trout & Partners", однієї з найбільших фірм в Америці з офісами в 13 країнах)

...будь-якій компаній, що займається високими технологіями, рано чи пізно доводиться відкривати свої патенти для сторонніх компаній і працювати разом з ними.

(Крейг Барретт, головний виконавчий директор корпорації Intel)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...