Перейти до змісту

Куплю ручний насос для скважини на дачу

Lukas

Рекомендовані повідомлення

пропонуйте, підказуйте.

Привозили років зо два назад з Ковеля десь за 250грн.

А майстра не маєш по встановленню, а то так і лежить в гаражі, а бо якщо зможе відремонтувати старий то цей продам :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропонуйте, підказуйте.

Привозили років зо два назад з Ковеля десь за 250грн.

А майстра не маєш по встановленню, а то так і лежить в гаражі, а бо якщо зможе відремонтувати старий то цей продам :0123:

майстра не маю, може підкажеш де саме у Ковелі їх шукати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бурив собі скважину на дачу десь тиждень назад. Майстри казали, що ручна колонка продається на Варшавці і вартує десь в районі 800 Грн. Я сильно не вникав бо хочу ставити ел. насоса. Якщо щось знайдеш відпишись в цій темі по ціні і враженням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тесть в Ковелі на дачі на днях ставив колонку. Дуже хвалив майстра. Реставрує б/у колонки, продає, бурить, тобто весь цикл робіт. Вартість 1500-2000-2500 (ціна з колонкою), залежить від об'єму робіт.

099 271-13-17 Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бурив собі скважину на дачу десь тиждень назад. Майстри казали, що ручна колонка продається на Варшавці і вартує десь в районі 800 Грн. Я сильно не вникав бо хочу ставити ел. насоса. Якщо щось знайдеш відпишись в цій темі по ціні і враженням.

на Варшавці в контейнері біля дороги (понад ж/д вокзалом). Ціна 850 грн. польский, тяне воду з 8 метрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тесть в Ковелі на дачі на днях ставив колонку. Дуже хвалив майстра. Реставрує б/у колонки, продає, бурить, тобто весь цикл робіт. Вартість 1500-2000-2500, залежить від об'єму робіт.

099 271-13-17 Олександр

дуже, дякую. Дзвонив можна замовити і дорожчі (не замерзають) десь 900-1000 грн. і дешевші (замерзають) 550-600 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишіть будь ласка скільки коштує буріння скважини

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробив собі скважину післявчора, 5500грн, ціна стабільна, незалежно від глибини бурління. Тобто умови такі: бурлять до камня, далі 2-5м крейди, ставлять пластсмасові обсадні труби 100мм і дальше бурлять до води. (в мене 52м бурлили, хоча 30-35м. було б достатньо оскільки 2 потужних джерела - саме на цій глибині). Бурлили в приміщенні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1350 Грн. 28 м. Труба 50

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 8 місяців потому...

То ipua , Вам скважину робив Олександр з Ковеля? Яка приблизно глибина?, насос ставився окремо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ipua , Вам скважину робив Олександр з Ковеля? Яка приблизно глибина?, насос ставився окремо?

Ні. Робили якісь хлопці з білоруським акцентом. Глибина 25-28 м. Насос я купляв окремо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, а какие варианты бурения, проблема в том, что машина грузовая до участка не доедет, слишком узкий проезд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, а какие варианты бурения, проблема в том, что машина грузовая до участка не доедет, слишком узкий проезд.

Якщо під діаметр 50 то грузова машина не обов'язково. достатньо легкової з причіпом. А якщо і легкова не пройде то теж реально, але прийдеться трохи поносити. Головне щоб був струм і води літрів від 200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легковая - без проблем, я на Вито заезджаю, электрика тоже есть, а вода для каких целей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легковая - без проблем, я на Вито заезджаю, электрика тоже есть, а вода для каких целей?

Для смазки ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ipua : Цікавить питання наявності телефончику до тих "сябрів". Я не розумію наших "фахівців" бо ціна чомусь стартує з 4 тис.грн. Пояснення, що мені не потрібно бурити 60-70 м., мені необхідно лиш два рядки помідорів полити - не беруться до уваги. Можливо я чогось не розумію.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ipua : Цікавить питання наявності телефончику до тих "сябрів". Я не розумію наших "фахівців" бо ціна чомусь стартує з 4 тис.грн. Пояснення, що мені не потрібно бурити 60-70 м., мені необхідно лиш два рядки помідорів полити - не беруться до уваги. Можливо я чогось не розумію.....

Відкопав в себе в мобілці номерок Саша скважина надіюсь, що це вони 0978841506. В минулому році багатьом бурили на Гараджинському масиві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зв*язався з цими хлопцями. Респект. Вчора пробили сквожину на Львівському масиві, за Леоном. Ціна 1500 грн. до 30 метрів, після 30 - за кожен метр 50 грн. Ставлять пласмасову трубу діаметром 50.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає,як визначяють,скількі потрібно глубини на скважину?В колодязі приблизно 8-10 метрів до води!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробив собі скважину післявчора, 5500грн, ціна стабільна, незалежно від глибини бурління. Тобто умови такі: бурлять до камня, далі 2-5м крейди, ставлять пластсмасові обсадні труби 100мм і дальше бурлять до води. (в мене 52м бурлили, хоча 30-35м. було б достатньо оскільки 2 потужних джерела - саме на цій глибині). Бурлили в приміщенні.

Чим глибше тим вода чистіше, чи не обов`язково?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає,як визначяють,скількі потрібно глубини на скважину?В колодязі приблизно 8-10 метрів до води!

В мене на дачі, на Промені, бурили скважину на 56 метрів, після другого шару крейди, вода стоїть від поверхні приблизно 2-2,5 метра, але це залежить від місцевості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зв*язався з цими хлопцями. Респект. Вчора пробили сквожину на Львівському масиві, за Леоном. Ціна 1500 грн. до 30 метрів, після 30 - за кожен метр 50 грн.

Подорожчало в порівнянні з минулим роком на 150 Гр.

Ставлять пласмасову трубу діаметром 50.

Труба вставляється не на всю глибину скважини. Вона туди просто не влізе. Пхають скільки влазить потім застукують. Для мене лишається загадкою для чого бурити 30 метрів якщо дзеркало води 5 м. а пластмасової труби запихається 7-8м. Решта отвору по любому буде замулене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно труба не на всю глибину. Спочатку було пробурено 30 метрів, трубою внутрішнім діаметром близько 55-60 мм. до самої крейди, потім вставлена пластикова труба Д=50 мм, а після цього буром Д=35мм пройдено ще близько 15 метрів в крейді через декілька водоносних шарів.....

Сьогодні поставили міні-башту, качали водичку, поливали сусідній участок..... (води у нас і так поки достатньо).....Зато вже прозора......(водичка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...