Перейти до змісту

17 липня! Запуск вогняних лiхтарикiв у Луцьку!

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось вони, нестройними рядами, летять робити свою темну справу)))

post-4478-0-95814700-1310932950_thumb.jp

post-4478-0-09261200-1310932982_thumb.jp

Все було прикольно, от тільки орги троха затупили прокомандовать старт, вийшло стихійно)

Надіюсь нікому нічого не спалили?))

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та ступили орги 100%. Там весь кайф у тому що вони ОДНОЧАСНО злітають. І звичайно таку темну справу тра за містом робити однозначно.

Зара домонтовую відео.

Опубліковано

Один такий чудо-ліхтарик приземлився тільки що в мене на городі за метр від т

Yеплиці з плівки (а фітиль то ще гарячий був). В сусідів половина дерев в цих червоно-жовтих презервативах. Організатори, ... вашу мать, ідіть насолоджуватися видовищем десь за місто або до себе в квартиру. ДЕБІЛИ, мля.

Не видумуйте, якщо правильно запустити, то все вдасться. :smile-zachot:

А ви вже подумки запалили пів лісу :0002:

Опубліковано

Було дуже класно, трохи по-дитячому :)

Ні разу не пошкдоував, що пішов

P.S. там 50-60 ліхтариків максимум було запущено, про яку масовість ви говорите? Аби побурчати :rolleyes:

Опубліковано

Дякую за гарний настрій! Шкода що не зовсім організовано вийшло... Думаю на наступний раз організатори це візьмуть до уваги :)

Опубліковано

Мені так шкода, що я пропустила цю подію:unsure:, тим більше, що була в центрі. Сестра ходила, ми її навіть на відео щойно побачили.

Опубліковано

А мені запамятались люди, які запускали ліхтарі в 3-х метрах від дерева. Відповідно ліхтарики злетіли і застрягли прямо у кроні. Хвилин 15 за ними спостерігав, чекаючи, що дерево таки загориться, але минулось. От що треба мати в голові замість мозку, щоб будучи на здоровій площі стати з палаючим ліхтариком під дерево пля??!

Орги дійсно ступили. Я думав, буде якась команда в мегафон, чи ще щось. А так хтось один самий нетерплячий без 5 хв. 10 запустив перший ліхтарик, і всі інші повелись за ним :( Було б набагато крутіше, якби всі злетіли одночасно..

Опубліковано

А мені сподобалось. Було надиво людно. Хоча людей з ліхтариками було значно менше ніж тих, хто прийшов просто подивитись. Та й організатори трішки підкачали, багато навіть не знали, що з тим ліхтариком робити, хтось перетримав і він не злетів, чийсь повис на дереві. А загалом – гарно.

Опубліковано

Ось вони, нестройними рядами, летять робити свою темну справу)))

post-4478-0-95814700-1310932950_thumb.jp

post-4478-0-09261200-1310932982_thumb.jp

Все було прикольно, от тільки орги троха затупили прокомандовать старт, вийшло стихійно)

Надіюсь нікому нічого не спалили?))

Було мега позитивно. Я попав в кадр, в центрі з дружиною, тримаємо біле серце :smile-zachot:! А організатори взагалі таке враження, що приїхали тільки продати ліхтарики. Це ж можна було дати команду запалювати, відпускати. Але й так все вийшло незабутньо.:ok:

Опубліковано

Дуже гарне феєричне видовище. Запустивши свого ліхтарика попрямували до Будинка Архітектора. По дорозі біля Кірхи одне серце спікірувало прямо в руки.

Загалом затія вдалась на славу. Роблю для себе висновок, що оптимально запускати на відкритій території, щоб було видно, як воно файно летить.

Опубліковано

Вийшов я вчора ввечері на подвіря в с.Тарасово, глянув в неба і бачу "НЛО" летить.. придивляюся, і нічо не можу зрозуміти: щось летить на висоті пару сотнів метрів в напрямку від вул. Ковельської до Боголюбської лікарні. Думав що то салюти пускали в Зустрічі, аж ні- не подібне на то.. кличу жінку - біжи дивись на НЛО... одним словом ще трохо пролетіло поблимало і потухло..Симпатично, але НЕБЕЗПЕЧНО!!! бо на полях пшениця то могла б бути пожежа!!!

Мабуть тому і не було організаторів, що якби що, винних нема.

Опубліковано

я, напевне, щось не розумію...

"ідея супер", "мегапозитивно"...

а в чому смисл такого врємяпровождєнія?

(дітей до 20 не питають :) )

Опубліковано

зі сторони гарно дивиться коли купу ліхтариків запускають. все.

добавлено: а ще позитив у тому, що скільки людей зібралося щось цікаве зробити а не пабухать

Опубліковано

що скільки людей зібралося щось цікаве зробити а не пабухать

так отож і питаю "щось цікаве зробити",а що цікавого - пояснить ніхто не може

"хліба і видовищ"?

Опубліковано

немає у цьому нічого особливо цікавого, це повезло що все обійшлося, якщо це дійсно так. але люди запускають і не думають що це сміття потім десь призимляється.

звісно гарно було напевно бачити стільки ліхтарів одночасно. але не особливо цікаво. от якби всі ті що зібралися почали одночасно мильні пузирі пускати вдень на сонці - оце було цікавіше напевно і набагато безпечніше

а ще цікаво та корисно було якби ті гроші що пустили на вітер, а це десь 2000 грн не меше занесли у дитячий будинок, чи ще кудись, а так - потішили своє его і порадували очі

Опубліковано

а ще цікаво та корисно було якби ті гроші що пустили на вітер, а це десь 2000 грн не меше занесли у дитячий будинок, чи ще кудись, а так - потішили своє его і порадували очі

Організуй збір і занеси, повчальний ти наш :)

Опубліковано
я, напевне, щось не розумію...

"ідея супер", "мегапозитивно"...

а в чому смисл такого врємяпровождєнія?

(дітей до 20 не питають :) )

немає у цьому нічого особливо цікавого, це повезло що все обійшлося, якщо це дійсно так. але люди запускають і не думають що це сміття потім десь призимляється.
так отож і питаю "щось цікаве зробити",а що цікавого - пояснить ніхто не може

"хліба і видовищ"?

Трошки шкода мені вас, таких мегадорослих :rolleyes:

Опубліковано

А порадувати тих же дітей тим же видовищем? Дати змогу їм це зробити? madkot, Троллимо?

Ех...

Опубліковано

Ви знаєте, іноді просто хочеться СВЯТА! Хочеться робити щось

ПРОСТО ТАК, що тішить око і радує душу.

Люди влаштували собі маленьку казку, я не розумію, що в цьому поганого?

Хтось загадав бажання, хтось милувався ними в польоті і думав про щось приємне.

Прикро, що люди, втрачаючи у собі дитину, не розуміють, що втрачають

і частинку себе.

а ще цікаво та корисно було якби ті гроші що пустили на вітер, а це десь 2000 грн не меше занесли у дитячий будинок, чи ще кудись

А можна на городі квіти не вирощувати, а вирощувати тільки корисні для піщєварєнія

овочі з повишеним умістом клєтчаткі.

Чим одне заважає другому, мнє нє панять

Опубліковано

Є така пара слів - естетичне задоволення. Мабуть керуючись лише раціональністю люди залишились у бронзовому віці.

Дивно чому люди ходять у кіно, театр, малюють картини, фотографують пейзажі і т.п... і супер, що є люди яким просто хочеться здійснити, щось цікаве.

P.S. Що однозначно не сподобалось, так це сміття, в основному упаковка від ліхтариків, яке залишили на замковій площі.

Було б добре на майбутнє людям, які продаватимуть ці сердечка, витрати пару хвилин, щоб привести місце пуску у порядок.

Опубліковано

.........

Люди влаштували собі маленьку казку, я не розумію, що в цьому поганого?

Хтось загадав бажання, хтось милувався ними в польоті і думав про щось приємне.

для декого казочка вийшла дуже сумною.... :blink:

Опубліковано

для декого казочка вийшла дуже сумною.... :blink:

раз дунули два дунули, а воно не летить?))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...