Перейти до змісту

Тривалий відпочинок в Карпатах

PPZeiko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Турфірма організовує тривалий відпочинок (від 7 днів) в Карпатах (м. Яремча, Івано-Франківської області).

Організація проживання, харчування, трансферу з Івано-Франківська та щоденної екскурсійної програми по бажанню(сходження на гірські вершини, зокрема Говерлу, відвудування комплексу Буковель, катання на канатно-крісельній дорозі в с. Ворохта, організовані екскурсії до водоспадів Гук та Пробій, скель Довбуша та ін.).

Ціни від 50 грн./людина/доба - зручності на поверсі, 100 грн./людина/доба - зручності в номері.

Орієнтовна вартість екскурсій - від 50 грн./людина

post-12209-0-89946100-1310554605_thumb.j

Опубліковано

Трішки не в тему, але буде невеличкий ап.

А зимою ця канатна дорога вже працює?

Студентом мені єрс назад відкатували там сезони задовго до появи Букавєля.. Спогади нахлинули.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Та канатна дорога що в Ворохті?

Яущо та, то працює зимою, бачив по новому каналі показували її відкриття.

Опубліковано

Чудово, ця дорога до Букавєля була чи не єдиним місцем спусків (крім Славського, але там на уазіках ще треба було підніматись).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть уточнити інформацію по Ворохті.

Цікавить чи працює (буде працювати взимку) все ж таки найбільший підйомник. Той що побудований за радянський часів, протяжністю приблизно 2км, час під'йому більше 30 хв.

Можливо є до кого зателефонувати, то буду вдячний за телефон в приват.

Бо я в край запутався. Одні говорять працює, інші говорять за якийсь протяжністю 500м. Нічого зрозуміти не можу.

Гостро стоїть питання резерву котеджу на НР. День-два.

Опубліковано

Дякуючи yurgen уточнив інформацію.

Великий підйомник не працює. По слухам взагалі буде демонтований (Коломойський, цуко, і туди заліз). Так що якщо комусь пропонують Ворохту, то лижний відпочинок виключайте зразу (унилость в кілька сот метрів до уваги не беремо), або Буковель за 16км. На НР вартість одного дня підйомників 400грн. Беня взагалі з катушок злетів, Австрія 10 євро..

• 6 місяців потому...
Опубліковано
На НР вартість одного дня підйомників 400грн. Беня взагалі з катушок злетів, Австрія 10 євро..

А в нас постійно на свята ціни деруть так, що очі на лоб лізуть <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...