Перейти до змісту

Тривалий відпочинок в Карпатах

PPZeiko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Турфірма організовує тривалий відпочинок (від 7 днів) в Карпатах (м. Яремча, Івано-Франківської області).

Організація проживання, харчування, трансферу з Івано-Франківська та щоденної екскурсійної програми по бажанню(сходження на гірські вершини, зокрема Говерлу, відвудування комплексу Буковель, катання на канатно-крісельній дорозі в с. Ворохта, організовані екскурсії до водоспадів Гук та Пробій, скель Довбуша та ін.).

Ціни від 50 грн./людина/доба - зручності на поверсі, 100 грн./людина/доба - зручності в номері.

Орієнтовна вартість екскурсій - від 50 грн./людина

post-12209-0-89946100-1310554605_thumb.j

Опубліковано

Трішки не в тему, але буде невеличкий ап.

А зимою ця канатна дорога вже працює?

Студентом мені єрс назад відкатували там сезони задовго до появи Букавєля.. Спогади нахлинули.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Чудово, ця дорога до Букавєля була чи не єдиним місцем спусків (крім Славського, але там на уазіках ще треба було підніматись).

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть уточнити інформацію по Ворохті.

Цікавить чи працює (буде працювати взимку) все ж таки найбільший підйомник. Той що побудований за радянський часів, протяжністю приблизно 2км, час під'йому більше 30 хв.

Можливо є до кого зателефонувати, то буду вдячний за телефон в приват.

Бо я в край запутався. Одні говорять працює, інші говорять за якийсь протяжністю 500м. Нічого зрозуміти не можу.

Гостро стоїть питання резерву котеджу на НР. День-два.

Опубліковано

Дякуючи yurgen уточнив інформацію.

Великий підйомник не працює. По слухам взагалі буде демонтований (Коломойський, цуко, і туди заліз). Так що якщо комусь пропонують Ворохту, то лижний відпочинок виключайте зразу (унилость в кілька сот метрів до уваги не беремо), або Буковель за 16км. На НР вартість одного дня підйомників 400грн. Беня взагалі з катушок злетів, Австрія 10 євро..

• 6 місяців потому...
Опубліковано
На НР вартість одного дня підйомників 400грн. Беня взагалі з катушок злетів, Австрія 10 євро..

А в нас постійно на свята ціни деруть так, що очі на лоб лізуть <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...