Перейти до змісту

Шафа-Купе

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Имєєтся в наявності 2 женщіни в хаті+я,місця в шафі не вистачає і ще є ніша в кімнаті,в якій хотілося б зробити щось типу ніши-купе.Хто з таким мав справу?Де брати комплектуючі(розсувну систему та інше)?Де робить порізку дерева?Який матеріал брати? і тд.і тп.

Буду вдячний.

Опубліковано

Не впевнений, що багато зекономиш самотужки збираючи матеріал по всьому місті.

Замов шафу без монтажа, той самий "конструктор" який шукаєш, тільки замовлений в одному місці, вже порізаний в розмір, засверлений, з поклеєною кромкою, і з доставкою,

а збереш сам, собі робив так.

Якщо маєш нішу, то можеш не робити бокові та задню стінки, направляючі до стелі та підлоги, стулки, з примиканням до стін, окремо встановлені полки

Опубліковано

Имєєтся в наявності 2 женщіни в хаті+я,місця в шафі не вистачає і ще є ніша в кімнаті,в якій хотілося б зробити щось типу ніши-купе.Хто з таким мав справу?Де брати комплектуючі(розсувну систему та інше)?Де робить порізку дерева?Який матеріал брати? і тд.і тп.

Буду вдячний.

Рекомендую майстра(фірму Алекс-студія). В мене дома 2-ві їх шафи, в тещі та в знайомих куча. Безкоштовно робить проект, доставка, встановлення(а це одне з самого основного в шафах купе) - безкоштовно. Ціна середня, але якість відмінна. Двері фабричного виробництва з Хмельницького. Магазин є біля Фуршета(3-тій зліва бутік). Телефон - 050-5153003, Максим.

Опубліковано

Вполне реально самому собрать если руки из правильного месте.

в МАДОТ даже не вздумай ити, продают полный ФУФЕЛ!!! Магазин полный АЦЦТОЙ!!!! Поверь мне.

Я покупал в мадоте кое какие детали... полозья недоложили, конфирматы разные и дерьмовые, дешевые пласмаски тоже фуфловые и разные - вообщем гавномагазин. Неплохой магазин во дворах формулы. Но больше всего мне понравился ларечек. Как выезжаешь уже с формулы в сторону тамтама смотришь справа там стекольная мастерская и рядом мебельная фурнитура, у него же можешь и за распил узнать, одного из ребят зовут Тарас.

з.ы. все равно мадот аЦЦтой!!!

вот я сам в офис собрал стол с первого раза.

Цвета венге темный и венге светлый. столешница,фасады ящиков и ножки столешниц 26мм

z_de9c8550.jpg

z_c2bf6500.jpg

z_701c1e88.jpg

z_82b96842.jpg

неуспел поставить столешницы как прекрассная половина сразу заполнила их рабочим мусором :))

z_24d8afcc.jpg

Опубліковано

Хоча б під hide сховали б те, що теми не стосується, чи шо... І про який саме Мадот мова: про склад чи про магазин, AlexeyValerevich?

Опубліковано

Мені взагалі здається, що хтось нас дурить.Не будемо називати імена.Я не перший день "замужем" (то є заробляю меблями на хліб з маслом) і здається мені що без підготовки і вміння,такий стіл не зробиш (вот я сам в офис собрал стол с первого раза.(с)) Все звісно ОФФ-топ.

Опубліковано

Если под "сборкой" имеется в виду закрутить сотню конфирматов и шурупов в подготовленные отверстия - то можно вспомнить, что дети в пять лет собирают конструктор ;) Поэтому ничего невероятного в заявлении :)

Тут же не идёт речь о проекте, обычно и криволинейной порезке плиты, поклейке кромки, разметке отверстий/направляющих/ручек...

А светлый снизу стол - ой, непрактичный ;)

Опубліковано
здається мені що без підготовки і вміння,такий стіл не зробиш (вот я сам в офис собрал стол с первого раза.(с))

Как бы есть разница в значении выделенных слов? ;)

Я дома всю корпусную мебель (заводскую) всегда собирал сам. Сейчас, конечно, это лучше и бытсрее получается, и без подготовленной кем-то разметки - но тут уж опыт играет роль.

Некоторые вещи - в том числе и встроенный шкаф-купе - делал с нуля из подручных средств. Нет, конечно, плиту мне порезали и под ручки фрезернули - но всё остальное был чистейший самоклёп :)

Опубліковано

ursa Вибачте,але не хочу кнопати багато букаФФ.Якщо Вам це дійсно цікаво,готовий пояснити в приватних повідомленнях.

Опубліковано

Давайте спробую розтавити крапки над "і".

Да я роблю меблі і не один рік.Але жодного оголошення про це на форумі не лишив.Моїх замовленнь мені цілком вистачає.А Ви про якусь наживу мову заводите.Повірте,ніякого зиска не маю зі свого повідомлення.

Можливо Ви і мали діло колись з меблями,а можливо Ви дійсно вундеркінд,але я всерівно не розумію.Як можна вирахувати ширину внутрішню шухляди.Скільки мм. віднімати на направляючі?Та сама ситуація з криволінійними деталями на кришці стола. Як передки шухляди відбиваються?Це подібно до того,як ніби я почав писати:"От я зняв гідрокомпенсатори в двугуні свого авто.А ще додав компресії в третьому циліндрі,промивши форсунку паливної рампи." Хоча про це все маю далеке поняття.Знаю просто що воно є.

От я кось так.Я думаю дав вичерпну відповідь на Ваші питання.А не хотів друкувати багато букаФФ,тільки через те,щоб інші користувачі задавали Вам "незручні" запитання.

Нічого особистого. :)

Приємно знайти спільну мову.

Ширина шухляди - нічого складного, 16мм товщина дсп стандарту, ширина направляючих - гугл не помог, старий стіл офісний та нова лінія підказала що 13мм вистачить. Незрозумів питання про відбивання шухляд, це як!? Криві лінії столешні допомогла про100 намалювати усі радіуси, було 1 спорне питання по зовнішньому радіусу великої столешні і внутрішнього радіусу маленької білої столешні щоб після кромковання вони чотко увійшли друг в дружку. По ходу справи всплив нюанс, столешня венге темна мала бути суцільна але кромковання неможливо у внутришніх кутах :(

доречі, компресію у целиндрі промивкою форсунки не підвищешь ;)

zigorko, AlexeyValerevich, покидають цей топік, для розборок між собою в Приватному порядку.

Вибачте нас з zigorko'м будь ласка :) "поймите и простите" :0005:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...