Перейти до змісту

Потрібна шестерня

Natik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В дитячому електромобілі в редукторі стерлась шестерня.

Власне підкажіть: де можна купити/замовити, можливо у когось валяється :rolleyes:

Розміри:

- більша: діаметр 56мм, товщина 7 мм

- менша: діаметр 15мм, товщина 15 мм

post-9142-0-60071400-1309979260_thumb.jp

post-9142-0-83351400-1309979284_thumb.jp

Опубліковано

Розміри:

- більша: діаметр 56мм, товщина 7 мм

- менша: діаметр 15мм, товщина 15 мм

взагалі-то кількість зубів теж має значення.

Є фірма в Луцьку яка займається виготовленням різних деталей

тел. власника 067-33-222-74

але ясна річ що це буде коштувати грошей. готову навряд чи знайдеш оскільки вона не стандартна. питання в тому чи варта та іграшка того щоб її ремонтувати.

Опубліковано

Шукав на днях інформацію по ремонту принтера та випадково натрапив на статтю, якщо пропозиціями не закидають,то можна спробувати.

Сломалась шестерня в принтере? - изготовим сами.

Неожиданная поломка шестерни привода подающего вала, или парковочного узла, или иная шестерня, и как результат принтер издает скрежащие звуки раненого зверя или перемигивает сумашедшими огнями. Картина не из приятных, да еще в такой момент масса необходимой распечатки, а сервис далеко и к тому-же выходные дни, и есть ли у них такая шестерня, а то заставят поменять весь механизм?!

Наберемся терпения, аккуратности и попробуем востановить узел.

У пластмассовой шестеренки сломались один или два зуба, и еще небольшой выступ, не беда, я изготовил ее из эпоксидного клея.

В пластилине изготовил форму этой шестеренки, просто вдавил в пластилин, вдавливал насколько раз, вынимая и прокручивая шестеренку, чтобы отпечатались все зубья. За один раз не отпечатаются сломанные зубья. Сломанный выступ шестеренки, который не отпечатался в пластилине, я отформовал заточенной спичкой.

Чтобы пластилин не прилипал к шестеренке, я ее смазал подсолнечным маслом (можно и машинным, но в тот момент дома было только подсолнечное). Да, - формочки желательно смазать маслом, мне пришлось после затвердения клея вымывать пластилин из готовых шестеренок в горячей воде. Таким способом сделал несколько форм в пластилине (на всякий случай).

Заготовил, медных или алюминиевых опилок (просто напилил крупным напильником), которые выполняют функцию наполнителя и армирующего материала в эпоксидном клее. Развел клей, то есть смешал эпоксидный клей и отвердитель, добавив туда как можно больше опилок. Отвердителя чуть больше, чтобы шестерня была твердой. Залил формы в пластилине, и оставил затвердевать.

Так я изготавливал кнопки, ручки к радиоприборам (занимался радиоэлектроникой), добавляя в эпоксидный клей красящее вещество.

Думаю, идея понятна, может кому и пригодится.

Опубліковано

Шукав на днях інформацію по ремонту принтера та випадково натрапив на статтю, якщо пропозиціями не закидають,то можна спробувати.

Цікава ідея... :smile-zachot:

Спробую.

"...питання в тому чи варта та іграшка того щоб її ремонтувати..."

800 грн. така сама нова.. думаю варто спробувати :)

Опубліковано

Цікава ідея... :smile-zachot:

Спробую.

"...питання в тому чи варта та іграшка того щоб її ремонтувати..."

800 грн. така сама нова.. думаю варто спробувати :)

На базарі в першому ряду оптового був магазинчик з іграшками там колись замовляв шестерню на електромобіль дитячий правда було років 2 назад. З ебоксидки робив сам, надовго не вистачило.

Опубліковано

Після довгих пошуків замовив в інеті весь редуктор. Правда шестерні там добротні, частина залізні (мабуть наші робили :smile-zachot: ). Вже дитина катається.

В Луцьку щось нічого із запчастих до електромобілів немає. Зате електромобілі продає практично кожна дитяча точка.

Опубліковано
В Луцьку щось нічого із запчастин до електромобілів немає.

А навіщо їх продавати, зламався - купуй нову забавку.

Це ж простий ресейл - Китай-Одеса-Луцьк :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...