Перейти до змісту

Де можна дізнатись прохідні бали в ВНУ?

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайомі попросили дізнатись прохідні бали в ВНУ, щоб знати, чи варто взагалі подавати туди документи

як це можна зробити? куди іти чи куди дзвонити треба?

Опубліковано

Мене ось, що цікавить.

8. Особи, які в 2011 році не брали участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, подають документи, що засвідчують їх право на складання тільки вступних екзаменів у Волинському національному університеті імені Лесі Українки:

Які саме документи?

Опубліковано

Прохідний бал для кожної спеціальності різний. Залежить він від: кількості місць, рейтингу поданих заяв, попиту на ринку на ту спеціальність і т.д.

Передбачити прохідний бал важко. Кінцево прохідний бал сформуєтьмя в останній день і в останню годину прийому документів (це перша хвиля).

дзвонив в приймальну комісію, мені так і сказали...

але, просто, наприклад знайомі дізнавались у Львові (незнаю точно який вуз) - там вже є прохідний бал, наскільки я зрозумій якийсь попередній, тому і цікавились за ВНУ

зрештою вся потрібна інформація вже отримана, всім дякую

тему можна закривати!

Опубліковано

Орієнтовно, можна глянути на прохідний бал в попередньому році ( але це ,наголошую, будуть дуже приблизні данні). А щоб точно, то прохідний бл неможливо взнати до закінчення вступної кампанії.

P.S.: Незнаю чи правда, але десь чув, що щоклярів, які закінчили школу в цьому році є менше наж в тому ж 2010р, і конкурс має бути менший. Але ,повторюю, це лише те, що я почув, і незнаю чи це достовірно.

Опубліковано

Зміни в системі до одного місця - бажаючих вчитись не меншає. А от демографічна криза 1994-ого...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...