Перейти до змісту

Що з маршрутками?

weare

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я от не розумію. З'явились нові НЕкомфортні автобуси, зробили якийсь переділ. А куди подіти інші маршрутки, які не пройшли відбір? Це ж не папірець, який можна зіжмакати та викинути...

Частину таких автобусів ВЖЕ бачив на приміських маршрутах. Ніхто їх не викидав. ))

Повторюсь - за моїми даними зараз під маркою "тролейбусного управління" їздять приватники, які з з тим управлінням уклали договір на певних умовах (мій пост вище).

А "китайці" - це жесть. Бррр... Хіба китайцям той шум і "комфорт" не заважає? Та й колись із водієм говорив - так він казав, що ремонтопригодність його "Ютонга" рівна нулю, наприклад, щоб до помпи добратись, треба півмотора розібрати. Зате дешеві.

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Частину таких автобусів ВЖЕ бачив на приміських маршрутах. Ніхто їх не викидав. ))

Тобто на приміських маршрутах машин стало більше?

Опубліковано

Тобто на приміських маршрутах машин стало більше?

Мабуть, ні. Бачив заміну старих "лахів"-"рексів" на новіші "богдани" та "Еталони".

Опубліковано

Бачила сьогодні новеньку сіреньку маршрутівку (не їхала).

Оцінила величину кватирок. Але, навіть не знаю, чи порадувало це мене.

Їх наявність - добре (порівняно з деякими "акваріумами")

Їх величина викличе купу суперечок між пасажирами як тільки прийде жара.

Не кватирка, та суть зрозуміла...

http://www.youtube.com/watch?v=cjozRFi_k44

Опубліковано

Походу тільки на ГПЗ нестача?

Бо крім на 10/9 я більше нарікань не чув...

17-ки ходять як їм вздумається. часто після 20, інколи після 21 вже не сядеш. Тупо зїджають з маршруту.

Опубліковано

Сьогодні їхав, якась жіночка спитала водія, чи доїде воне "туди то". Водій сказав, що він їздить тільки два дні і не знає. (На 28 їхав)

Опубліковано

Мій кум працював донедавна на маршруті 16. Вчора робив денний рейс на новому китайцю. Прокляв все на світі, в першу чергу китайський автопром - наші Богдани значно кращі, до того ж у всіх відношеннях, хіба крім м"яких сидінь.

Опубліковано

Бо потрібно запускати нормальні автобуси - MAN, Merсedes, Temsa, Mitsubishi. А в нас як не перероблені грузові буси, то наше лайно або китайське запускають.

Опубліковано

Зовсім знахабніли. Стояв сьогодні на кінцевій на дпз. З 20:35 до 21:00 приїхали і знялись з рейсу чотири 10-ки. Вже як сів в 11, то наступну 10-ку побачив аж біля депо. І то не факт, що вона теж не зніметься

Опубліковано

Зовсім знахабніли. Стояв сьогодні на кінцевій на дпз. З 20:35 до 21:00 приїхали і знялись з рейсу чотири 10-ки. Вже як сів в 11, то наступну 10-ку побачив аж біля депо. І то не факт, що вона теж не зніметься

мда, є такі приколи ...

Опубліковано
"лахів"-"рексів"

А це що за автобуси?

Ну це не зовсім "лахи", вони по характеристикам і комфорту взувають наші туристичні Богдани. Це моделі Mercedes-Benz від 507D по 816D, у нас рексами їх назвали за те, що їхні двигуни зовні видавали характерний звук.

Опубліковано

В "Богданах" по частині гальм є конструктивний недолік.

так шассі ж японське "ISUZU"

В Богданах, за Івани не знаю, є така штука як автоматичне підведення колодок при їх спрацюванні, там є циліндрик і зубчасте колесо. Так те колесо, мало того шо з такими дрібними зубчиками як у годиннику, так воно ше товщиною 2-3 мм. От і є проблема, колодки замінив 2-3 тисячі та шестірня просто відвалюється або розсипається і все колодки автоматом не піджимаються. А барабан і гальмівні механізми Богдана зняти це не в "Жигулях", от і кому воно треба, пищить, хай пищить. Сам на очі бачив як люди наварювали це нове "щастя" на шток циліндрика, і чудо гальма із старими колодками не пищать. Взагаліто у нових поколіннях Богданів А093 цей недолік також є, він є також у двох попередніх, невже так важко за 10 років існування ліквідувати такий суттєвий недолік. Звідси висновок - каркас автобуса під шасі спроектували і "в люди"...

Опубліковано

цікаво як люди заспівають, коли проїзд буде 2,5 грн (напевно десь з вересня - жовтня),а згодом 3 грн, а можливо і більше...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Маршруточні "шумахери" на луцьких вулицях:

У Луцькій маршрутці жінка поламала собі ребра

Поїздка у маршрутці коштувала лучанці Ірині Сіматовій трьох тижнів перебування на лікарняному ліжку – після цього інциденту потерпіла застерігає інших бути обачними і тим часом готує позов до суду.

За свою нещодавню подорож у маршрутці лучанка заплатила травмою грудної клітки, переломом двох ребер та численними забоями, повідомив 25 липня телеканал «Аверс».

Жінка розповідає, що трималась за поручень, а коли водій різко загальмував не змогла встояти на ногах.

За словами потерпілої, вийти з автобуса їй допомогла інша пасажирка, а ось водій не одразу відреагував на її ефектне падіння.

«Мене відірвало від цього поручня. Я полетіла вперед, розвернулася якось поки летіла спиною і прямо туди, на ці ступеньки вниз. Впала, спиною стукнулася в передню панель. І зразу водієві сказала, що в мене зламані ребра», – пригадує постраждала.

«Підійшла якась жінка і допомогла мені, позбирала те, що в мене з сумки повилітало», – говорить вона.

«Підходять хлопці до нього (водія – «ВН») і запитують, чи їм виходити, мовляв давайте гроші, ми підемо на інший маршрут. А він каже, що ні-ні, зараз ця пані вийде. Я йому кажу, що мені погано. Я кричу, в мене ушкоджене легке, я дихати не можу, а він каже, що ця пані вийде, і ми поїдемо далі», – розповіла Ірина Сіматова.

Після такої автопригоди потерпіла налаштована вкрай серйозно. І хоча водій навідував травмовану і пропонував відшкодувати витрати на лікування, однак постраждала навідріз відмовилася.

Жінка наголошує: за втрачене здоров’я буде позиватися до суду і на поступки не піде.

«Хвора доставлена швидкою допомогою з травмою грудної клітки, з множинними забійними підшкірними гематомами поперекової ділянки і ділянок плеча. Після обстеження виявилося, що у потерпілої є перелом дев’ятого і десятого ребер справа зі зміщенням, є підшкірна емфізема, що говорить про посттравматичний розрив легень», – розповів лікар-хірург Олександр Гагаловський.

«Пізніше у хворої виявили посттравматичний плеврит – набирається рідина у плевральній порожнині. Зараз стан хворої середньої важкості», – констатував медик.

Сам водій коментувати пригоду відмовився, проте, як виявилось, пасажирка їхала у маршрутці, яка, хоч і відповідає усім вимогам, однак має певні недоліки.

Так, жінка намагалась повідомити про свій намір вийти з маршрутки і натиснула кнопку виклику водія, що розташована над задніми дверима транспортного засобу, однак сигнал не спрацював.

Як з’ясувалося, у новому автобусі така кнопка взагалі відсутня.

«Зазвичай біля дверей справа є кнопочка виклику водія. В цьому автобусі була така якась зелененька, але ніякого напису не було біля тієї кнопочки. Але я її понажимала. Дивлюсь, а водій не реагує», – пояснила жінка.

Після безрезультатних натисків на копку виклику пасажирка голосно заявила про бажання вийти, оскільки потрібну зупинку уже й так проїхала. Водій від несподіванки різко загальмував. Як наслідок – жінка отримала численні травми.

Між тим заступник начальника транспортного відділу Луцької міськради Олександр Середа не заперечив, що такі маршрутки дійсно тимчасово курсують містом. Уся справа у судовій тяганині, яка нині триває між луцькими перевізниками.

Допоки переможець невідомий, аби не надавати перевагу котромусь із перевізників, до перевезень вирішили залучити Луцьке підприємство електротранспорту. Там необхідної кількості автобусів не виявилось, довелося орендувати інші маршрутні автобуси, що курсуватимуть містом орієнтовно до вересня.

Нині ж потерпіла Ірина Сіматова просить відгукнутись усіх, хто був свідком автопригоди, аби встановити справедливість.

Опубліковано

ЛПЕ виграло тендер, а за цим слідує, що тепер маршрутки будуть повзати як тролейбуси (з центру на Молоді - 40 хвилин) :sq_ye:

Опубліковано

"Добра" новина для студентів Луцька, та просто людей які користуються маршрутками. Наразі є достовірна інформація з надійного джерела, що з вересня цього року, ціна проїзду в маршрутних таксі міста Луцька підвищиться до 2.50-3.00 грн. Один з депутатів міської ради вже хоче судитись з перевізниками на цю тему.

Опубліковано

Козюра?

Та це чмо Козюра тільки для виборів піариться, тоді ніби виграв суд у Львові то буклети роздавав, а потім згодом із за його заблокували рахунки ЛПЕ оскільки вони не виконали постанову суду (хоча 15-ки тоді вже їздили по 1.5грн), а ПРИВАТНИМ перевізникам ніби вибачили, що вони не виконали постанову суду. Так, що це ще той гівнюк який тільки думає пропіаритися на тому як дбає про людей, колись так про ЛПЕ файно розказував як його зробити рентабельним, а коли йому запропонував Шиба стати керівником ЛПЕ з такими ідеями гарними то він потихеньку і відійшов від розмови, а потім люди ще зарплату не отримували яку їм давно боргували і так, оскільки були заблоковані рахунки....

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Козюра?

Та це чмо Козюра тільки для виборів піариться, тоді ніби виграв суд у Львові то буклети роздавав, а потім згодом із за його заблокували рахунки ЛПЕ оскільки вони не виконали постанову суду (хоча 15-ки тоді вже їздили по 1.5грн), а ПРИВАТНИМ перевізникам ніби вибачили, що вони не виконали постанову суду. Так, що це ще той гівнюк який тільки думає пропіаритися на тому як дбає про людей, колись так про ЛПЕ файно розказував як його зробити рентабельним, а коли йому запропонував Шиба стати керівником ЛПЕ з такими ідеями гарними то він потихеньку і відійшов від розмови, а потім люди ще зарплату не отримували яку їм давно боргували і так, оскільки були заблоковані рахунки....

Та вони всі такі...оті політикани...

Тиждень назад був в Коломиї (Іванофранківська обл).

Так там вдень вартість проїзду в маршрутці 2 грн, а після 21.00 3 грн. Весело. В них так з весни.

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Враховуючи неодноразові скарги громадян на недостатній рівень транспортного забезпечення та звернення перевізників, з метою задоволення потреб у пасажирських перевезеннях, керуючись законом «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком Луцької міської ради вирішив відповідно до п. 2.2.19 договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом дозволити залучити для перевезень додаткові автобуси на маршрути:

- №1 «Карбишева - Надрічна»,

- №23 «Вересневе – Єршова»,

- №17-а «Центральний ринок - Завокзальний ринок»,

- №28 «Карбишева - Дружби Народів»,

- №31 «ТЦ “Слон” - Боголюби (філія обллікарні)».

На кожному з цих маршрутів курсуватиме по одному додатковому автобусу.

(с)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...