Перейти до змісту

Що з маршрутками?

weare

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Уже декілька днів щось робиться з маргрутками:

1) дуже поменшало самих машин

2) дуже багато маршруток не з звичайними табличками, а заліпляними формату А4 і щось там надруковане

Переділ маршрутів?

Якийсь відбір?

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

саме так, преділ.

Точніше - процес проведення тендерів на право надання послуг по перевезенням за окремими маршрутами по м. Луцьку.

Саме тому з'явилось так багато новеньких, подовжених, Богданів. А табличками формату А4 їздять тимчасові перевізники

Опубліковано

1 липня у багатьох закінчилися договори, перерозподіл маршрутів зараз відбувається.

Опубліковано

З'явились дві цікаві машинки на 16-ому маршруті. Здається, на модерн-експо бачив схожі

А табличками формату А4 їздять тимчасові перевізники

Тобто, тимчасові?

Вчора вже встиг оцінити новий розподіл, коли після 22 год з дпз йшли чотири 11-ки і ні одної 10-ки

Опубліковано

ага, а позавчора на Перемоги 1год 10хв чекала на гпз заїхати, і сіла в таку 9! що таких поз ні одна камасутра не покаже!

Опубліковано

З'явились дві цікаві машинки на 16-ому маршруті. Здається, на модерн-експо бачив схожі

Ікаруси шолє? ))

Опубліковано

поражаюсь тупостью уже вкотре, всi знали що першого числа закiнчуються договора, невже не можна за мiсяць до того тендер провести щоб не створювати незручностей громадянам. Таке враження що це все навмисне так робиться, щоб не розслаблялись.як завжди тупость рулить...

Опубліковано

Дивно, мені навпаки здається що маршруток все більше і більше, на зупинці біля Старого Ринку вже утворюються нові затори спричинені десятками маршруток.

Опубліковано

затори спричинені десятками маршруток.

а они в одном месте тусяю

и ездят только в час пик

а когда пасажиропоток уменьшается - съезжают, чтобы за зря не кататься

Опубліковано

Закінчились старі договори, укладені з міськрадою, у перевізників, і настав термін дії нових договорів (встановлених наперед на тендері)- з першого липня. Такий "бардак" буде трохи часу. Ті, що з листками А4 - навряд чи тимчасові договори. Скоріше, не встигли таблички зробити нові/старі власники на нові маршрути. :huh:

Багато маршрутів виграло тролейбусне управління, свого транспорту в них нема, то вони "загребли" багато приватників (в кого небагато автобусів), їх транспорт відстоюється на територі тролейбусного депо, там же путівки, передрейсовий огляд - і виїзд на маршрути. :dont:

На "китайських" автобусах некомфортно їздити в порівнянні із тими "Іванами" та "Богданами" - принаймні так було рік назад. :mdr:

Опубліковано

На 16-му маршруті автобуси всі нові. Бачив 4 штуки одночасно біля "Слона". До того ж, вони не всі однакові. 2 чи 3 різні моделі. Ще їздити на них не доводилося, але перше враження не дуже (((. Мотор реве, а воно ніфіга не їде. Чимось нагадує великі сині п'ятнадцятки.

Опубліковано

На 16-му маршруті автобуси всі нові. Бачив 4 штуки одночасно біля "Слона". До того ж, вони не всі однакові. 2 чи 3 різні моделі. Ще їздити на них не доводилося, але перше враження не дуже (((. Мотор реве, а воно ніфіга не їде. Чимось нагадує великі сині п'ятнадцятки.

Я имела неудовольствие в одной из таких проехаться с детенком, думала, что оба ноги переломаем. Какой-то умник расширил заднюю площадку машины, добавил 2 отпадные в прямом смысле ступеньки, стоит водиле только резко затормозить, или рвануть, народ сыпется (верхние на ноги нижним), как горох. Жуть какая-то, чесслово. :angry2:

Опубліковано

Нові Богдани з розширеною бзою ще більш-менш, а от Еталони - це тихий (вірніше голосний) ужас. Мотор реве так, що можна подумати там взагалі немає ніякої шумоізоляції. Зробили б хоча б так, як на тих же самих Еталонах, тільки міжміський (фіолетових) - от там і з обезшумкою все лади і підвіска більш комфортна. А про ті І-VАНи взагалі немає що писати.

Опубліковано

Я имела неудовольствие в одной из таких проехаться с детенком, думала, что оба ноги переломаем. Какой-то умник расширил заднюю площадку машины, добавил 2 отпадные в прямом смысле ступеньки, стоит водиле только резко затормозить, или рвануть, народ сыпется (верхние на ноги нижним), как горох. Жуть какая-то, чесслово. :angry2:

Возможно это маршрутки с пониженным полом специально для инвалидов и женщин с колясками?

Опубліковано

їхав на новій 16-ці

непогано

всередині тихо і акуратно

на бокових дверках камера, зображення подає на маленький моніторчик на понелі водія.

Опубліковано

Незнаю де там 10-ки їздять , чекав на Молоді хв.40 , жодної не було , раніше і 17 частіше їздили , десь

1 раз на 6-7 хв. , а зараз раз в 15-20 хв. не менше.

Як для міста з ВЛАСНИМ автозаводом - це ганьба , що лучани страждають із-за нестачі транспортних засобів.

Опубліковано

десятку чекав 5 хв

може так співпало

народу всередині було багато

зранку наблюдав як власники чи то марчрутів чи то маршруток живо щось обговорювали з юристами

мабуть не проста ситуація склалася

Опубліковано

на бокових дверках камера, зображення подає на маленький моніторчик на понелі водія.

НАВІЩО вона???

Тепер крім дивитися

- за дорогою

- за кількістю пасажирів що увійшли

- за грошима

- за зупинками

- ....

ще й маленький моніторчик контролювати?

Опубліковано

це для того, щоб акуратно припаркуватися на зупинці, нікого не збити при цому і не придавити дверками зіваку

як на мене коросна річ

ще б кондуктора кожному водієві, але тоді вартість проїзду 100% піднімати доведеться

Опубліковано

це для того, щоб акуратно припаркуватися на зупинці, нікого не збити при цому і не придавити дверками зіваку

сорі

я вирішила, що це камера в салоні, а не зовні)))

Опубліковано

як на мене коросна річ

зіваку? - за останні два тижні кілька разів бачив як маршрутчики мало не давили дверима маленьких діток, котрі виходили перед чи поза мамами - бо ці дятли спішать заробити лишню копійчину і швидко давлять на кнопу закриття, не подивившись уважно і не переконавшись, що всі вийшли. в результаті у дітей легкий шок, сльози і дай Боже, щоб він забувся в той же день, а не відгукнулось пізніше.

за таке тим псевдоводіям хочеться голову скрутити їхніми ж дверима...

Опубліковано
зіваку? - за останні два тижні кілька разів бачив як маршрутчики мало не давили дверима маленьких діток, котрі виходили перед чи поза мамами - бо ці дятли спішать заробити лишню копійчину і швидко давлять на кнопу закриття, не подивившись уважно і не переконавшись, що всі вийшли. в результаті у дітей легкий шок, сльози і дай Боже, щоб він забувся в той же день, а не відгукнулось пізніше.

за таке тим псевдоводіям хочеться голову скрутити їхніми ж дверима...

О так..Було у мене таке декілька разів, що виходиш з дитиною через задні двері, а

водій так "поспішає", що ледь зіскочити встигаєш.

Один раз взагалі пережила шок. Виходила біля медучилища, синок , тримаючись за мою руку,

виходить перший і тут цей дібідлоїд водій закриває двері, дитина висить у мене на руці, притиснутій дверима,

я його ледве втримую, щоб не впав під колеса, а водій ще й швидкість таку нехілу розвинув одразу.

Пасажири ледве докричалися.

:(

Опубліковано

Мені нові автівки сподобались тим, що коли вони гальмують немає отого "душераздірающего візга" гальм як в богданів/еталонів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...