Перейти до змісту

армія

Alexandr92

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ти кажеш за митників чи прикордонників? Це різні люди)

Я не казав що немає, казав що не зустрічав таких які після армії працювали адвокатами і т.д.

На рахуок тих що платили щоб синулю відмазали а потім таки забрали, не краще було заплатити ті самі гроші за військовий білет? Зараз купується все.

Знайомий також вроді біля 600 баксів віддав за військовий білет і нашо та армія треба?

Опубліковано

давайте бути реалістами, в армію йдуть ті хто "хочуть" або ті в кого немає грошей (особисте спостереження)

Без обід

ні те ні друге в моєму вимпадку :jeer: просто цікавість

а на рахунок посту цієї теми про здоров"я можу сказати тільки одне, страдають там дійсно тільки ті в кого мозочок варить слабо, або його немає взагалі, ще нормально виймають "тіпа реальні пацани" в яких тільки пантів на двох хватає

Опубліковано

ти пішов в армію через "цікавість"? :blink:

хотів переконатися що там не все так як "Солдатах"?)

щось схоже :lol:

а солдатам до реальної армії ще бухтіть і бухтіть)

Опубліковано

нормальному адекватному мужику в армії нічого боятися

(П.С. боявся трохи прихворіти, так як в медсанчастині 2 види ліків: анальгін і мазь Вишневського, але Слава Богу пронесло)

Опубліковано

а хто каже що боїться йти а врмію? :lol:

якщо хочеться рік рити окопи і чистити туалети - милості просимо) +як бонус - в -20 мерзнути охороняючи склад і то якщо повезе)

інфа перевірена :)

Опубліковано

а хто каже що боїться йти а врмію? :lol:

якщо хочеться рік рити окопи і чистити туалети - милості просимо) +як бонус - в -20 мерзнути охороняючи склад і то якщо повезе)

інфа перевірена :)

перевірив би сам тоді б говорив, а так це лише просто флуд

це ж романтика - (в -20 не патрулював) тільки в -15, а от під зливу раз потрапив та і то літом

туалет раз мив і то по конкретному зальоту і нічого в цьому страшного не побачив

Опубліковано

мені армія окупилась за 3 місяці, а в ній треба було б торчати рік...

Простий розрахунок....

Аналогічно, маючи на момент призову непогану роботу "відбив" відкос за 2-3 місяця. Та ще й був свіжоодружений, правда про дитину на той момент не йшлося.

Опубліковано

мабуть ти служив при штабі писарем) те що розказують після армії зовсім не стикується з написаним тобою

і там теж прийшлось послужити, та все ж туди не відразу потрапив, а після 6 місяців служби в не самій слабшій роті...

спочатку було дійсно важко, та все починається з малого і залежить від того як ти себе поставиш в колективі (впринципі це стосується не тільки армії)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...