Перейти до змісту

Где можно учиться ездить?

kayot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуация следующая: хочу жену научить навыкам вождения авто, но вот начал думать, где есть подходящая площадка, кроме фермерского рынка - ниче не придумал (крупу не предлагайте - далеко). Может кто что посоветует. Для дорог рановато еще - право/лево еще не учили :D

Опубліковано

я в 15 років вчився біля срібних лелек, по трассі їздив, або десь по місту де мало машин

перший раз починав в с.Лище

Опубліковано

с.Липини

Ввечері, або вранці там мало машин. Хороша дорога і різні кути поворотів :ok2:

а где именно? чет я плохо с этими местами знаком

Опубліковано

с.Липини

Ввечері, або вранці там мало машин. Хороша дорога і різні кути поворотів :ok2:

Часом не парковку біля епіцентра мав на увазі?

Опубліковано

наприклад з години так 3ночі до 5ранку руху як такого немає, місто відпочиває. вчити можна спокійно, відразу й з правилами знайомити зручно

Опубліковано

Підтримую ідею з парковками біля Нової лінії та Епіцентру. Мене там теж вчили їздити. А згодом, коли трохи навчиться, можна виїжджати в місто у вихідний день, в годині 5-6, тоді машин мало.

Опубліковано

скажу де вчився я , дорога від Фуршету до автобазару , із автобазару до Адреналіну , там дорого широка , класна і машин взагалі майже немає .

Дійсно там де Епіцентр ( парковка ) з самого ранку .

Опубліковано

Думаю ні, але парковка біля епіцентру це справді тема :smile-zachot:

Ну і ще білі нової лінії , нашого краю

ночью свободно только, оклко эпика еще и столбы стоят - опасно....

дорога від Фуршету до автобазару , із автобазару до Адреналіну

как вариант!

Спасибо!

Опубліковано

В сторону с.Озерце є глиняний кар'єр, біля нього асфальтована дорога, ніхто не їздить. Свою дівчину вчив спочатку в кар'єрі (на що вона спочатку сердилась :g16: ), але потім на асфальті було вже дєло техніки. Потім за с.Озерцем, якщо їхати прямо, є ліс, там багато нормальних широких стежин. Там же був для дівчини дубль два після кар'єру (спочатку як завжди :g16: , а потім сподобалось :ok: ).

Опубліковано

Ось це правильно. Не треба створювати для навчання ідеальних умов. Кар'єр, лісові дороги - саме тєма. Швидкість невелика, максимальна увага, відчуття автомобіля, його габаритів, де кожне колесо їде...

По рівненькій, широкій асфальтованій дорозі навіть мавпа поїде.

Опубліковано

На дачному масиві с. Озерце є навчальний автодром. Правда я не знаю коли він відкритий, знаю що з ДОСАФа туди їздять вчитись.

Опубліковано

На дачному масиві с. Озерце є навчальний автодром. Правда я не знаю коли він відкритий, знаю що з ДОСАФа туди їздять вчитись.

Пару разів туди їздили - завжди був відкритий. якщо є сторож - даєш йому десятку і катаєшся скільки влізе

Опубліковано

Аеропорт в Крупі. Кілометрів з 10 від Луцька. Потім направо. Ще з 3-4 кілометри. На огорожі буде номерок сторожа. З ним можна домовитися. З машини - 20 грн. Якщо не буде можливості туди попасти - дорога до аеропорту від повороту - ідеальне місце)

Опубліковано

Аеропорт в Крупі. Кілометрів з 10 від Луцька. Потім направо. Ще з 3-4 кілометри. На огорожі буде номерок сторожа. З ним можна домовитися. З машини - 20 грн. Якщо не буде можливості туди попасти - дорога до аеропорту від повороту - ідеальне місце)

І коли це ви востаннє домовлялися?

Опубліковано

Кажись давненько)))

Опубліковано

Кажись давненько)))

Ото ж і воно. тепер попасти в Крупу зовсім не так просто, як раніше. Сторожі отримали "по шапці" і народ не пускають

Опубліковано

Дякую всім за відповіді.

Вирішив, де можно кататись:

1. фермерській ринок

2. стоянка Єпіка вночі

3. Озерце карьер

4. Озерце досааф

5. дорога до аеропорту - троха далеко

Опубліковано

Дякую всім за відповіді.

1. фермерській ринок

2. стоянка Єпіка вночі

3. Озерце карьер

4. Озерце досааф

До речі в ПДР написано що навчання можуть проводити водії в кого стаж не менше 3х років. Якщо твоя дружина зробить сертифікат, такий же як на права, поклеїте ззаду і зпереду букви "У" на машину, то в світлий час доби, вона може їздити за кермом із водієм в якого є необхідний стаж.
Опубліковано

Дякую всім за відповіді.

1. фермерській ринок

2. стоянка Єпіка вночі

3. Озерце карьер

4. Озерце досааф

До речі в ПДР написано що навчання можуть проводити водії в кого стаж не менше 3х років. Якщо твоя дружина зробить сертифікат, такий же як на права, поклеїте ззаду і зпереду букви "У" на машину, то в світлий час доби, вона може їздити за кермом із водієм в якого є необхідний стаж.

а что за сертификат???

стоянка Епіцентру відпадає - на ніч закривають

понял

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...