Перейти до змісту

Де в Луцьку чи в околицях є асфальтований схил

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Біля Бару майдан, правда там дорога не дуже знизу.

Біля Меморіалу до ВНУ.

Біля Біржи праці.

Район балки, ціла купа.

Опубліковано

Ярощука досить похила.

Некрасова, від Шопена до СІЗО.

Крім того, від Шопена між музеєм військової техніки і стадіоном вниз до Ярощука також похила вулиця, вузенька - але без машин.

Опубліковано
Дорога між вул. Дубнівською і вул. Глушець

Занадто круто + внизу насичений рух, можно легко розбитись )

Опубліковано
Дорога між вул. Дубнівською і вул. Глушець

Занадто круто + внизу насичений рух, можно легко розбитись )

В години пік звичайно насичений. Це ж місто!

А розбитись можна будь-де

Опубліковано

виходить що більшість доріг розбито, хоча схили є хороші, а біля стадіону ВНУ надто вузенька дорожка, можливо хтось в селі якомусь бачив поруч з Луцьком, там зазвичай дороги кращі

ця дошка якраз для крутих схилів

Опубліковано

Я ж кажу Підгайці, не сильно там крута дорога... Вродь 30 - 40 градусів (так і не скажу, давно там був)

Опубліковано

Вулиця Підгаєцька (заїзд з Рівненської в районі "Золото").

Незначний уклін але дорога в ідеальному стані (недавно її ПЕРЕклала фірма, яка ніби-то викупила там приміщення чи орендує).

Машини звичайно є але після 18-ї зникають.

Опубліковано

дякую, напрямок підгайці - крупа треба вивчити, 2 Arden а який саме поворот?? ближче до луцька? вул підгаєцька біля мрео я так розумію але там схилу я не памятаю взагалі

за торчин це день треба виділити на поіздку)

львівська відпадає так як там рух насичений постійно,

Опубліковано

Крупа. Проїжджаєм Підгайці, поворот на Лище також, далі перший поворот за мостом через ставок і починається нормальний апхіл. Градієнт не ахті, але окрім фір зустрічаються лише селяни і покриття - гуд.

Опубліковано
В години пік звичайно насичений. Це ж місто!

А розбитись можна будь-де

На тій дорозі що йде вниз з дубнівської до глушець, навіть на велосипеді якщо просто відпустити педалі і гальма і не тормозити то можно легко вилетити прямо в парківське болото, а це ще я не кажу що внизу машини ганяють. Не будь де, в нас таких небезпечних місць мало де є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...