Перейти до змісту

Контакти ЗМІ (друк, теле, радіо) по Україні


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Панове, дуже потрібні всі можливі контакти представників ЗМІ по Україні

Радіостанції, газети, онлайн портали (культура та суспільство)

Будь ласка пишіть в ПМ або ж сюди, якщо етика дозволить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо ЗМІ - для моніторингу всеукраїнську акцію у всіх регіонах...

Це конкурс для молодих митців у таких жанрах як: живопис, фото, дизайн, текстиль, декоративно-прикладне мистецтво, інсталяція, скульптура, графіка. (особливо вітаються дизайн-проекти малих архітектурних форм, котрі потім можуть бути заюзані місцевою владою для окультурення//облагородження будь-якого міста)

Тема: Ми бачили майбутнє (позиціонування себе у сучасному світі, погляд у те, що буде, до чого призвдее діяльність людства і т.п. ТОбто охоплює купу питань, куди би тільки не повернулась уява людини).

Нащо:

1. Для молодих: по Україні якщо і проводяться масштабні конкурси, то більшість або платні або заочно на сайтах; так само ця акція збере всіх можливих митців різних жанрів для висвітлення соціальної, культурної та іншої тематики; надалі з художниками буде вестися творча робота (організація пленерів, поїздок, інформуванян про виставки в Україні, каталогізація); заохочення (митці отримаються цінні призи від спонсорів).

2. Соціальна важливість: привернення уваги до питань екології, здоров'я, відносин між людьми і т.п., вираження цих всіх аспектів через мистецтво.

3. Інформативність: після закінчення виставки планується випустити каталог, куди увійде не тільки інформація про переможців,а й інформація про регіон, де проводився відбірковий тур

Під час конкурсу по Україні проводитимуться відбіркові тури (Луцьк, Житомир, Київ, ОДеса, Кривий Ріг - охопить ЗАпоріжжя, Дніпропетровськ)

ФІнал виставки - у Луцьку 17/09/2011..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss, дякую. Написала. Чмафф!! :hug:

Опрацьовано ще перед тим, як написати цю тему.

Я питаю саме про всеукраїнські, оскільки акція охоплює не тільки Луцьк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...