Перейти до змісту

Де в Луцьку оформляють чорнобильське посвідчення?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Запитання до знаючих людей. Де в Луцьку оформляється та видається чорнобильське посвідчення на дитину? Які там документи вимагають?

Опубліковано

Швидше за все вам сюди:

УМНС України в Волинській області

Україна, 43020, м.Луцьк, вул. Електроапаратна, 6

Хоча наскільки мені відомо підрозділ що працює з чорнобильцями знаходиться десь в Теремно чи в Ліпінах.

Опубліковано

як задрали ті чорнобильці, вже всі в радіації живемо, а гроші й пільгі (сама глобальна й тупа це при вступі в ВУЗ)получають тільки вони

Опубліковано

Чорнобильське відділення соц страху те що по пр.Волі. Документи там скажуть які. Точно потрібне посвідчення когось із батьків.

Опубліковано

Чорнобильське відділення соц страху те що по пр.Волі. Документи там скажуть які. Точно потрібне посвідчення когось із батьків.

вони вимагають також довідку, яка береться у Чорнобильському відділі ОДА:

Головне управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

(43027, м.Луцьк, Київський майдан, 9, факс 243447

САГАЛЬ

Софія Анатоліївна

· начальник

778109

(1109)

778127

(1127)

РЕМЕЗОВСЬКА

Світлана Степанівна

· заступник

778203

(1203)

738621

· заступник

243463

(1212)

ЖУРАКІВСЬКИЙ

Олександр Григорович

· заступник

248471

-

Опубліковано

як задрали ті чорнобильці, вже всі в радіації живемо, а гроші й пільгі (сама глобальна й тупа це при вступі в ВУЗ)получають тільки вони

Звичайно ж є ті, хто має пільги не справедливо і не чесно. Проте є люди, котрі дійсно постраждали,не кажучи вже про ліквідаторів, а тим більше про таких загиблих.

Не знаю хто там тебе дер, але ,певно, не маєш права нарікати на ті виплати. Тим більше ти, ймовірно, не належиш до добросовісних платників податків, що забезпечують ці пільги.

А з пільгами при вступі до ВУЗу згоден повна маячня.

Опубліковано

а як задрали ті які пишуть не по темі... Створюй тему "як задрали чорнобильці" і там висловлюй своє фе. Згідний з тобою, що є багато чорнобильців, які навіть і не знають де той Чорнобиль, але і не забувай про тих які були там, і потім, якщо вижили, понароджували інвалідів. Люди тут не винні, влада такі пільги придумала, так дискримінувала, а люди користуються, та й які там ті пільги. А заздрість, це погане відчуття.

P.S. В моєму випадку вимагають в садочку, так як у мене прописка в зоні, маю посвідчення і батько брав участь в евакуації, але це не означає, що я не поздавав вступний внесок 500 грн, по 15 грн на групу щомісяця, 15 грн на садок, 300 на ремонт. ....... Лише 3,50 ніби за харчування не буду платити. Ну, але це ж не я придумав.

Опубліковано

А де саме по Волі?

Опубліковано

Звичайно ж є ті, хто має пільги не справедливо і не чесно. Проте є люди, котрі дійсно постраждали,не кажучи вже про ліквідаторів, а тим більше про таких загиблих.

Не знаю хто там тебе дер, але ,певно, не маєш права нарікати на ті виплати. Тим більше ти, ймовірно, не належиш до добросовісних платників податків, що забезпечують ці пільги.

А з пільгами при вступі до ВУЗу згоден повна маячня.

ті що ліквідовували вже як ти написав загинули від раку або ...

"Дер", не це мабуть тебе там деруть)

Права я маю 100% нарікати, так як я плачу податки й мене 100% чиста заробітна плата й вона становить не 1000 й не 2000 тисячі гривень в місяць, а побільше, й замість того щоб просто забрати ці пільгі від усіх, й в класти їх наприклад в садочки тіж самі, школи й так далі, є золоте правило, чим менше пільг у населення тім здоровіші люди)),

да й як правило менше наші чиновники вкрадуть)

Опубліковано

Stork, приміщення Облдержадміністрації. На вході в охорони запитай - тобі все розкажуть. До кого, який поверх, в який ліфт сідати.

Сам ходив.

Там необхідно посвідчення батьків, хто має чорнобильське. І свідоцтво (копію), здається) про народження дитини. загалом - там УСЕ скажуть. 2 тижні і забереш готове.

Опубліковано

Усім дякую! Все зробив в Облдержадміністрації в 524 здається кабінеті. Тему можна закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...