Перейти до змісту

куплю компресор від холодильника б\у або неробочий холодильник або

Рекомендовані повідомлення

саморобний агрегат з нього для фарбувальних робіт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не краще купити готовий повітряний компресор? Бо з холодильним багато заморочок - на вхід нада ставити фільтр вологовідділювач бо компресор боїться вологи і можуть згоріти обмотки, на вихід ресивер і масловідділяючу петлю бо так як холодильний компресор разом з повітрям вибризує частину масла постійно то коли вибризгає все він просто згорить так як масло виконує там роль охолодження, та й саме масло буде забруднюватись повітрям з атмосфери і його потрібно як мінімум раз на рік міняти. В цих статтях детально описано виготовлення: http://www.sense-life.com/hands/kompressor.php http://sdelaysam.com.ua/node/36 А холодильного компресора б/у можна купити в ремпобуттехніці на вул. Рівненській купити чи в якомусь сервісному центрі, наприклад "Норд", а часом викидають холодильники на помойки з робочими компресорами, правда їх бомжи моментально розкурочують :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з пилососа слабий компресор? ми колись старим 400Вт білили стіни :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю від однокамерних та двохкам..холодилників .Який краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить компресор горизонтальний (труба) від старого холодильника типу "Днепр2"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить компресор горизонтальний (труба) від старого холодильника типу "Днепр2"....

Це чудовий мотор-компресор типу ДХ: кривошипно-шатунний механізм, горизонтальний вал з частотою обертання 1500 об/хв. "Вбити" його важко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А не краще купити готовий повітряний компресор? Бо з холодильним багато заморочок ...

Дякую за підказки. Щодо саморобного з холодильника- ні, не краще, бо дешевше, а це для мене головне :)

Вибач, не зрозумів- це пропозиція мені чи хочеш придбати собі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для яких фарбувальних робіт ти хочеш ?? Чи для фарбування, чи для аерографії, чи для підфарбовки аерографом?? Від цього залежить який компресор тобі шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для яких фарбувальних робіт ти хочеш ?? Чи для фарбування, чи для аерографії, чи для підфарбовки аерографом?? Від цього залежить який компресор тобі шукати.

Вибач, не міг раніше відповісти.

Для аерографії та для підфарбовки, причому це не в промислових масштабах, а для душі :). Колись закінчував художню школу і тепер хочу зайнятися творчістю.

Відповідно до цього- розхід повітря невеликий, потужність компресора невелика, вимоги до нього невисокі (може бути навіть з неробочим двигуном)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(може бути навіть з неробочим двигуном)

Як це - не з робочим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сколь платиш? есть от норда, такой плоский похожий на "НЛО" :rolleyes: фотку дам позже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сколь платиш? есть от норда, такой плоский похожий на "НЛО" :rolleyes: фотку дам позже

У "Норда" є сімкі або десятки - залежно від фреона. Але сожі на НЛО, ще не називали - оригінально))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У "Норда" є сімкі або десятки - залежно від фреона. Але сожі на НЛО, ще не називали - оригінально))).

:rolleyes: ну реально похож!!! плоский такой :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:rolleyes: ну реально похож!!! плоский такой :rolleyes:

З Вашого дозволу додам в словник закритого форуму холодильщиків цю назву компресора - ще так "норди" не називали)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

збірка двигун-компресор.

Компресор справний.

Двигун може не працювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гиви, мне нравится твой бизнес-подход :)

Я не видел ни само "НЛО", не знаю его состояние, фотка и та позже,- и "сколь платиш? "

Лады, отвечаю- даю аж 30 грн и забираю, а то боюсь Aldo его в музей уволочет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

збірка двигун-компресор.

Компресор справний.

Двигун може не працювати

Так не дуже гарний варіант. Краще коли воно все в купі. Перепробував купу різних компресорів. Зупинився на компресорі з двокамерного холодильника. Він в мене і по цей час вже років 5-6. Для аерографії вистачає для фарбування, підфарбування, ні. Хоча,дивлячись що ти хочеш підфарбовувати, якщо мобільні тоді вистачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так не дуже гарний варіант. Краще коли воно все в купі. Перепробував купу різних компресорів. Зупинився на компресорі з двокамерного холодильника. Він в мене і по цей час вже років 5-6. Для аерографії вистачає для фарбування, підфарбування, ні. Хоча,дивлячись що ти хочеш підфарбовувати, якщо мобільні тоді вистачить.

Дякую за підказку. Власне для такого мені і треба.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

актуально.

Найкраще в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Есть такие компрессоры

post-6375-0-61004000-1316858313_thumb.jp post-6375-0-62027500-1316858325_thumb.jp

Если интересует, пишите в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...