Перейти до змісту

Ніч в Замку - буде чи не буде?

Atarax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне питання, буде чи не буде? А то щось надто тихо, а червень вже почався. Хто що чув/знає?

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ага, ну це вже радує. Не радує тільки "виступ зірки всеукраїнського рівня", точніше насторожує :g05:

п.с.: може хтось поділитись контактом Тетяни Гнатів, в лічку зрозуміло ж.

Опубліковано

Жара, ніфіга ти не кидала. Ти казала, що зі мною зконтактують. Вот, до сих пір контактують, ніяк не законектяться :D

Опубліковано

http://www.lutsk.ua/art-shou-nich-u-luckomu-zamku

Арт-шоу «Ніч у Луцькому Замку»

Воно відбудеться 26-27 червня 2011 року.

Організатор заходу: Луцька міська рада за сприяння Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради. Виконавці – управління культури Луцької міської ради, мистецька агенція «Арт-реал».

У рамках заходу – театралізовані дійства та екскурсії, виступи відомих музичних гуртів, напої та страви за давніми рецептами, середньовічні розваги, майстер-класи ремісників, українське кіно, феєрія вогню.

Довідки за телефоном – 0332 722 756.

Запрошуємо лучан та гостей міста відвідати арт-шоу «Ніч у Луцькому Замку».

Відділ інформаційної роботи міської ради

(777904, 724727, 720665)

Опубліковано

Жара, ніфіга ти не кидала. Ти казала, що зі мною зконтактують. Вот, до сих пір контактують, ніяк не законектяться :D

Соррі, я не наглядач їм, щоб стояти над головою і говорити : Подзвоніть Боді щодо Атмасфери мля! :angry2:

Опубліковано

незабаром з'явиться.

дочекайтесь.

у вівторок буде прес-конференція, де місцеві масс-медіа дізнаються все про цьогорічну Ніч.

Опубліковано

Вау! Інтрига розкрита! Очікуємо Zdob şi Zdub! :smile-zachot:

24700-1u.jpg

За 100 грн. матимемо і «Stary Olsa» (Білорусь) і «Kings & Beggars» (Львів), придворний балет «Cracovia Danza» (Польща), ансамбль середньовічного танцю «Пантера» (Львів), закарпатські музиканти - фольк-рок-етно-гурт «Rock-H», вогняне шоу театрів «Вольфрам» (Крим) і «Танець світлячків» (Полтава), театр на ходулях «Шоу велетнів» (Євпаторія), «живі скульптури» з Криму, і піскова анімація у виконанні харківської художниці Дар’ї Пушанкіної. Крім того, діятиме кіномайданчик, де демонструватимуться фільми учасників європейських кінофестивалів, відомих українських кіномитців та «молоде кіно» Луцька. і т.д.

Джерело

Опубліковано

Йййййююююююххууууууууууууууууу :ura: :ura: :ura:

Будзєм танцавать, піва піть і угарааааааааааааааааааать :0155: :0155: :0155:

Стари Ольса це мега круто, Кінгс енд Бегарс теж чудово, ну і Здоб ші ЗДуб зацінимо з радістю.

Аж невіриться, що небуде ніякого УГ :0119:

100грн. нормальок ціна, не нийте.

Опубліковано

порівняйте ціну на ніч, де виступатимуть зірки міжнародного масштабу (адже Здоб ші Здуб і Стари Ольса досить відомі гурти для всієї Європи і трошки за її межами :)) і ціну на непонятно шо мєсного разліва зато з шаленними амбіціями типу "я звєзда".

досі вважаєте що 100 гривень це багато?:)

p.s. а квитки вже продають? і де?

Опубліковано

p.s. а квитки вже продають? і де?

Теж думаю відвідати дане дійство, підкажіть де можна купити квитки? :rolleyes:

Опубліковано

наскільки я знаю, квитки варто придбати завчасно, адже в день самого концерту квитки коштуватимуть не 100, а 120 грн.

Опубліковано

Інформація щодо квитків: у касах Луцького замку (тел. 724588) та Палацу культури міста Луцька (723125), бронювання за тел. 0663020757.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...