Перейти до змісту

Нові р/станції у Луцьку.

Slavka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку на 90,6 FM розпочало мовлення "Super radio".Трансляція ведеться з щогли яка встановлена на даху готелю "Лучеськ" (м.Луцьк,пр.Відродження,1)

IMG2486JPG_2356406_3290199.jpg

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

це радіо подобається :0155: , а то задовбало ЛюксФМ не так як музика, а ведучі (трансвестит Белла Огурцов) і їх тупий плоский збоченській гумор по ранкам, одне те саме вже два роки, реклама через кожну пісню.

Опубліковано
трансвестит Белла Огурцов

Во блін, а я і не знав. Думав баба, просто хриплий голос. І це чмо ще до нас в Луцьк приїздило і вело тут якісь шоу.

Опубліковано
трансвестит Белла Огурцова

Во блін, а я і не знав. Думав баба, просто хриплий голос. І це чмо ще до нас в Луцьк приїздило і вело тут якісь шоу.

та й глянь на фото яке воно, а ще як в "інтимно розважальному шоу зарядка"як намікає, що любить, що б ії вдували ітд, то так бридко робиться :wacko:.

post-14529-0-30625200-1320613894_thumb.j

post-14529-0-41197900-1320613906_thumb.j

post-14529-0-67275300-1320613914_thumb.j

Опубліковано

ну наконец то лёд тронулся ... конец эпохи Мелодии ... но хочу заметить что мелодия имеет две частоты 105,5 и 102,4 12 часов в сутки ... Мне вот интересно СИД ФМ по 30 минут продолжит работу или порешает что то в свою пользу вещания 24 часа или ПЕРЕЦ ФМ скажет съезжайте ТАВАИЩИ с нашей частоты 102,4 которая принадлежит "Мелодии"

но всё же не радует ассортимент радиостанций у нас в Луцке ... они все похожие одна попсятина ....

вот у СУПЕР радио ещё репертуар не определённый какой то .... то хиты старенькие юзают то крутят что то в стиле дэнс пати ....

вот ссылочка на http://vkontakte.ru/club31006962 Супер радио в контакте ....

есть ещё плейлист Супер радио который прикрепляю ... но больше всего меня интересуют ведущие кто и из каких радиостанций пополнит ряды "Супер". Думаю они к новому году определятся с репертуаром и стилем ...

superradio.zip

Опубліковано
трансвестит Белла Огурцова

та й глянь на фото яке воно, а ще як в "інтимно розважальному шоу зарядка"як намікає, що любить, що б ії вдували ітд, то так бридко робиться :wacko:.

На другому фото чувак від неї(нього) в захваті! :0159:

Опубліковано

Супєр-Радіо вже не подобається, коли був тестовий режим була нормальна музика. А зараз руска попсятіна і рускій чос...

Опубліковано

Супєр-Радіо вже не подобається, коли був тестовий режим була нормальна музика. А зараз руска попсятіна і рускій чос...

Згідний! В тестовому режимі вони дійсно - супер були!:)

Зараз ще й ефір російськомовний переважно!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

нус товаищи подведём итог появившихся радиостанций в Луцке ...

88.3МГц "Українське Радіо 1" (1-ий Канал Національного Радіо України)

88.7МГц "Радіо 24"

89.8МГц Радіо "FM Галичина"

90.6МГц "Super Radio"

91.5МГц Радіо "ЕРА FM"

100.9МГц "Радіо 5 - Ретро FM"

101.9МГц Радіо "Культура" (3-ій Канал Національного Радіо України)

102.4МГц Радіо "СіД" FM

104.8МГц "Наше Радіо"

105.5МГц Стильне радіо "Перець FM"

106.9МГц Перший Розважальний радіоканал "Люкс FM"

107.3МГц Радіо "Луцьк"

Опубліковано

106,0 Хіт ФМ чудово ловить з Ковеля.

Колись приймав RadioZet 107,0 з Хелма, але як з'явилось 106,9 то прийом став неможливий.

Радіотрек на 106,4 колись з Рівного теж можливо було приймати.

Взагалі бувало в дуже сильні морози ловило львівські і польські радіо.

Опубліковано

я тоже помню этот период когда Польша ловилась радио "Z" и радио "Мария" со Львова тянуло радио "Незалежнисть" и Ровенский радио "Трек" ...... но почему оно тянуло когда был или сильный мороз или туман или ливень...... ?????

Опубліковано

Мені інколи як перепадає нагода на роботі то їжджу в Львів, то частенько в машині слухаю радіо "Сокаль", досить не погане!

Опубліковано

а на старому УКВ що зараз? радіо луцьк 68,48 начебто ліквідували, і українське радіо пропало здається...

нема під рукою чим просканити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...