Перейти до змісту

Нові р/станції у Луцьку.

Slavka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора знову з цим же товаришом їдемо в таксі, на фоні грає щось крутеньке рокове, приємне. Запитуємо таксиста, що за хвиля. Каже радіво 24. Переходять потрохи на нормальну музику :)

Лишилось діло за маршрутчиками..

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щойно на Радіо "Галичина" ведуча "видала": "...нас слухають і Луцьк, і Львів - вся Галичина" :sq_ye::sq_ye::sq_ye:

Ми вже Галичина?

Опубліковано

Щойно на Радіо "Галичина" видала "...нас слухають і Луцьк, і Львів - вся Галичина" :sq_ye:  :sq_ye:   :sq_ye:

Ми вже Галичина?

Ось така вона радіо-експансія по львівськи :rolleyes:

Опубліковано

яка експансія...експансія йде з Донецька!!! а мені то вже краще ця "експансія" ніж "Руское радіо" чи інша попса..

Опубліковано

Також помітив що в маршрутках не завжди почуєш нові станції, скоріше за все, вони або не вміють настроювати радіо, або не мають часу. Треба буде їм допомогти:)

Опубліковано

Не подумайте що я комусь нав'язую слухати те, що не подобається. Як кажуть: "На вкус и цвет-товарища нет". Як на мене, то нові радіостанції мені подобаються тим, що більше українських пісень, навіть таких, що раніше ніде і не чув, і тому, що орієнтація більше на західного слухача. А хтось слухає інше радіо, в нього інші вподобання. Скажімо в маршрутках приходиться слухати те, що до вподоби водію, тут вже без вибору.. Наприклад, я можу слухати музику відповідно до настрою, від симфонії до важкого року, є якісь улюбленні гурти, улюбленні композиції, але це особисте. Так що, давайте слухати ті радіостанції, які вам до душі:)

Опубліковано

+ радіо 24 за Ляпеса - я верю (його більш ніде не крутять)

хочо там більшість буржуйські пісні а не наші файні і то вже замітив що повторюються часто + масла підливає ведучий з його хітовими дикторськими можливості при великій кількості новин і їх стає ще більше...

Опубліковано

+ радіо 24 за Ляпеса - я верю (його більш ніде не крутять)

Ох, як Ви помиляєтесь, шановний. На СіД FM Ляпісів теж крутять.

Опубліковано

СідФМ ще хтось виловлює серед інших радіостанцій? Я вже навідь й не памятаю, коли востаннє їх чув..

Вчора зайшов в перукарню. Там завжди раніше якась мелодія грала, чи щось таке. А тут звучить INXS, за ним Queen, потім ще щось приємне. Красота :0123:

Опубліковано

О-о-о-о ці постійні висловлювання в стилі "якщо я не слухаю і ще декілька моїх друзів, то ніхто не слухає". Чому Ви вважаєте, що СіД не виловлюють. У них є своя слухацька аудиторія і свої прихильники. НЕ треба бути таким категоричним.

Опубліковано

ToryCJ что я могу сказать по работе радио СИД ФМ .... Радио отстойное это раз, во вторых дибильные передачи из всех проэктов даже оставить нечего .... новости копировать все могут с одного сайта на свой .... наверно копируете с сайта volynnews.com почти слово в слово копируете ...

Вообще радио какое то не определённое (по названию Семья и Дом формат не соответс )должны быть например какие то кулинарные передачи , как ребёнка воспитывать , как за ним смотреть с рождения как кормить... какие то бытовые передачи например как зделать ремонт в квартире и чтоб недорого, что новенького в моде, в бытовой ,компьютерной технике ,новинки автомобилей... мобильных телефонов.... погода обязательно ...и музыка должна быть разная не нагружающая , та блин передач я уже перчислил уйму для эфира по формату а в вашем эфире ГАВНО плавает ...

все выши сотрудники наверно работали в жёлтой прессе и вы как то ограничины мышлением ... хотя оно и видно что жили раньше за пределами Луцка виден почерк сельского мышления .... (после того как прочитал биографию сотрудников радио)

а что касается программы по заявкам .... это вообще кошмар ... звонят какие то постоянные ЗАДРОТЫ и инвалиды .... и детвора ... Сид ФМ не далеко убежало от радио ЛУЦК на котором вообще слущать нечего ...

на приёмниках и то с трудом ловится а на природе за 2 км от Луцка почти вообще не тянет ..... кароче или делайте что то новое в вашей работе радио потому что с таким форматом как у вас может и слушает человек 50 в лучщем случае .....

даже если сравнивать СиД ФМ и радио ТРЕК Ровно , то второе намного професиональней и намного интереснее чем жалкое подобие "Сид" в котором много намешали и альтернативы и какой то попсятины и 90е которые уже задолбали на каждом радио ... и этого украинского мэканья не испольнители а блеют как овцы в стаде ....

спасибо за внимание ...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Зараз якщо слухаю в машині радіо, то тільки "Радіо-24", їхній прихід в Луцьку великий позитив для мене. Радує повна відсутність російського попсу, словесного поносу ведучих. Музика - поп і поп-рок класика 90-х-початку 2000-х найчастіше, відверто поганих пісень практично немає. Мінус - практично відсутність нової музики, в плейлісті деякі пісні часто повторюються. Ну і ще часом напрягає "п’ятдесяТЬ", "сімдесяТЬ" в лексиці деяких ведучих новин.

"Галичина" - теж не так і погано, але дуже помітна "лемківкість", якась трохи провінційність.

Якщо раніше слухав тільки "Радіо Луцьк" (бо СІД-ФМ практично неможливо вловити), то зараз вже є якась альтернатива, це позитив.

Опубліковано

Зараз якщо слухаю в машині радіо, то тільки "Радіо-24", їхній прихід в Луцьку великий позитив для мене. Радує повна відсутність російського попсу, словесного поносу ведучих. Музика - поп і поп-рок класика 90-х-початку 2000-х найчастіше, відверто поганих пісень практично немає. Мінус - практично відсутність нової музики, в плейлісті деякі пісні часто повторюються. Ну і ще часом напрягає "п’ятдесяТЬ", "сімдесяТЬ" в лексиці деяких ведучих новин.

"Галичина" - теж не так і погано, але дуже помітна "лемківкість", якась трохи провінційність.

Якщо раніше слухав тільки "Радіо Луцьк" (бо СІД-ФМ практично неможливо вловити), то зараз вже є якась альтернатива, це позитив.

на всі 100% погоджуюсь з вашими словами, такої ж думки, особисто чому я вже більш частіше слухаю радіо24 а не Луцьк фм - на Луцьк фм часто напрягають передачі джаз, або щось в такому стилі, або ще - "велика перерва на радіо Луцьк", де діти співають...

Опубліковано

на всі 100% погоджуюсь з вашими словами, такої ж думки, особисто чому я вже більш частіше слухаю радіо24 а не Луцьк фм - на Луцьк фм часто напрягають передачі джаз, або щось в такому стилі, або ще - "велика перерва на радіо Луцьк", де діти співають...

Поки що (до зкурвлення, якщо таке відбудеться) 75 % часу в машині слухаю Радіо-24, решту часу - Галичина, Луцьк-ФМ. Вкрай рідко СіД і Культура. Останнє, як правило, коли там транслюють "Країну Моксель" чи "Москву ординську" В.Білінського. 09d752d0de2563b7cb44e9ce48b9cb7d.gif

Щодо Радіо-24, то вони себе позиціонують :

"Радіо 24" - це музика формату adult contemporary - сучасні композиції для дорослих людей та актуальна інформація що п’ятнадцять хвилин - новини загальні, місцеві та спеціальні. "Живий ефір" з журналістами але без діджеїв про економіку, культуру, спорт, технології, кіно, шоу-бізнес, пальне та курси валют

А мене особисто купило те, що я на цій єдиній ефірній радіостанції почув Supertramp (уточнюю - в Луцьку, ще їх можна почути в інеті на Радіо-Рокс), а саме з концерту 1979р. Breakfast in America, хоча улюблена композиція - School . (така собі прихована реклама улюбленої музики 1f218494a2c78f6b65c2b3edcdc6819b.gif )

ЗІ. Трішки збрехав. Років 10 тому я подарував СіДі Supertramp одному з ведучих радіо Луцьк-ФМ (прізвище щось схоже на Дімаров ? ) і вони його аж один раз використали, щоправда, прокрутили цілком - цілу годину (була якась у них тоді така програма, причому в прай-тайм, десь годині о 20-й).

• 1 місяць потому...
Опубліковано

На нових радіостанціях Радіо 24 і Галичина можна почути багато чого цікавішого і взагалі можливо слухати їх. Бо усі радейка, які були до цього крутять в основному непотріб на рускій мові. Дуже радує, що вони з'явились, до цього Хіт ФМ в основному слухав, який з Ковеля тяне на 106,0. :smile-zachot:

В цій країні не буде Пінк Флойдів ніколи, поки решають кого випустити на сцену такі жадібні люди на кшталт К.Меладзе. Він зацікавлений випускати одне лайно, на якому можна за рік-два зрубати бабла, а потім нових б..й на сцену випустити і крутити по всім вітчизняним радіостанціям і телеканалам, щоб зрубати бабла ще. Цікаво що далі СНД такі пєвіци і пєвуни не проходять, бо таке лайно нікому більше непотрібне.

Опубліковано

зараз подобається "наше" після оновлення, з юморком)

на сід програма "пробки" здивувала і за це великий плюс) такого в Луцьку ще не чув...

Опубліковано

27626-1m.jpgРадіо «Мелодія» припиняє своє існування. Залишки частот увійдуть до мережі «Стильного радіо «Перець FM». Обидві радіостанції мають одного власника – Перша українська радіогрупа.

Про це пише видання « Телекритика ».

Таке рішення прийняла Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення. Нацрада переоформила ліцензію АТ «Онікс», змінивши програмну концепцію і позивний радіомережі «Мелодія» на «Перець FM».

Регулятор задовольнив відповідну заяву компанії про внесення змін до ліцензії.

Так, замість «Мелодії» на частоті 105,5 у Луцьку скоро звучатиме «Перець FM».

Нагадаємо, що минулого року Нацрада не продовжила ліцензію на мовлення радіо «Мелодія» у 15 містах, а цього року керівництво радіостанції добровільно вирішило віддати частоти, які залишилися, на трансляцію «перців».

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...