Перейти до змісту

Продам лісапед

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На вибір один з двох.

Ознайомитись з першим можна тут "Магнієвий шустрик" ціна 750$. Катаний максимум 50 км :(.

Другій апарат.

Коротко о главном: Giant Iguana, Sid Race, XT - шатуни, касета, переклюкі (зад, перед). Diore цеп. LX - манеткі комбо і втулкі. Вага 12 кг. Ціна - 800$

Торг, амортизація B)

Можливий варіант деребана при умові : наявність покупців на головні компоненти, продажу однієї групи (щоб я потім не клеїв Срам до Шімано).

Деребан буде здійснюватись таким чином.

Продаж з Магніка: колеса, касета, цеп, система, руль, винос, глагол (різаний піде в нагрузку), сідулька Cannondale(Shkoder не спать) :)

Продаж з Iguanki: рама (Лех нікому не відасть :P ), вилка, переклюкі, манеткі і т.д.

Діло таке: забирайте що кому потрібно, про ціну домовимся, бо якщо розпочну деребан, то зберу з двох один а залишкі поїдуть до Юри на хлібзавод за безцінь B).

Нема бажання займатися продай по форумах с наваром гафно обернотоє в канфетку макрозйомку з фільтражом, з супер пепер описами і силками на хвалебні оди. Адекватна ціна - адекватним людям - чудові деталі.

При відсутності руху, виставлю на продаж по Україні (але так влом морочитись з перевізниками, оплатою). А тут приїхав, побачив, купив.

Ждьомс предложеній господа по телехфона ало - 063-18-шістьсот шістьдесят шість-46 та ICQ - 212622248.

post-6231-0-68321600-1307181542_thumb.jp

Опубліковано

Lex - Iguana + нова рульова (Longus) (остаткі старої можу в нагрузку)+ зажим + штирь (різаний)= 1К грн.

Shkoder - переклюкі ХТ пара - 500 грн .

r0ma - Sid Race - 2200 грн. працювала тільки з Ві-брейками.

Торгуємся :).

Опубліковано

Певно Вітьок женитись надумав...

в що стане система ХТ з Ігуани? і що там за манєтки не пам'ятаю... Ціни в студію або в лічку...

Опубліковано

Dimaxa ти правий <_< , заставляють.

SHIMANO LX ST-M570 - моноблокі.

sl703b04new.jpg

250-300 uah пара.

Систему я з Магніка віддам, бо на Іguany тільки місяць як купив.

Shimano XT FC M760 ціна 900 грн.

Опубліковано

В наявності лишилось:

Рама Giant Iguana

Sid Race 2007

Шатуни - Shimano XT FC M760

Касета - Sram PG-950

Пара Альбертів

Переклюкі ХТ

Сідулька.

Цеп.

2 Varvara

Магнієва рама підійде, але з нюансами, тому не хочу навязувати і виставляти на продаж.

Опубліковано

Рама 21 ростовки.. срібляста красуня-ігуана... від світового бренду ДЖАНТ. Моя перша дійсно класна рама. Бергамонт Сталіон.. з яким тоді порівнювали.. зливав їй по всіх параметрах, а ТІМ версія, на якій зараз катає Френд, мала переваги тільки тому, що була чисто гоночною версією.

Мої міркування все більше відходять в сторону найнера...

Слідуюча рама за нею.. на той час принаймі так було, це Джант ХТС (така як в Тараса).. отже це максимально наближена до ВЖЕ гоночної серії можель.. але ще комфортна, не така жорстка і з кріпленнями під багажник. Ця рама відмінно зарекомендувала себе як туристична, також на ній мною був зібраний вел вагою 12 кг.

На сліках, в далекому 2008 році, вел на ній вдалось розігнати на трасі Володимир-Устилуг до 72 км/год... мало того, причепившись за КАМАЗОМ у Володимирі.. до Устилугу я тримався за ним.. кілометрів 10. На ній жеж їздив в перший велопробіг "Спорт для всіх єднає Україну" протяжністю біля 1000 км, також була вона на Свидовецькому хребті в Карпатах на висоті 1800 м.

Комфортна, прийомиста, легка, в міру жорстка... гідроформована рама, покраска просто супер.. ще не Даймонд Шілд.. але дуже якісно. Одним словом ПОДОБАЄТЬСЯ вона мені. Хто купить не пожаліє.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Залишилось:

Сідулька Конідали - 280 грам - кожа рожа, чорна - 100 грн

Переклюк перед ХТ - чота 150 грн

Цепка HG-93 - пару грішек.

Опубліковано

Привіт.

Сидулька м"яка? Треба м"яку и фото якщо можна.

Цеп я так розумію на 9 зірок?

Скільки цеп і сидулька разом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...