Перейти до змісту

Як відносяться лучани до ноутбуків Епл?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В одних гуртовиків поряд з айфонами широко представлені ноути Епл.

Чи є на них так манія, як на айфони?

Опубліковано

якщо макбуки нові - то на такий дорогий товар будуть одиничні покупці. Це якісні ноути, але надто дорогі, для абсолютної більшості.

Якщо бу - це дивлячись наскільки адекватна буде на них ціна.

Перерийте теми на torg.rv.ua, там час від часу маки проскакують, то приблизно уявити за яку ціну і як вони продаються можна.

Опубліковано

порівняйте кількість бажаючих мати пантовий телефон, і кількість бажаючих мати пантовий ноут?

якби до покупки останнього серйозніше відносяться

Опубліковано

Телефон більшість для понтів купує і сумніваюсь що використовують хоча б 50% від їх можливостей...

А ноутом тра вміти користуватись...

Опубліковано

Ото точно ноутом треба вміти користуватися , і навіщо гатити купу гривнів в якісний і модний ноут який через 2-3 Роки стане калькулятором на якому можна переглядати фільми. Ноут є ноут на ньому треба заробляти а не понти ганяти.Виробників нормальних і з адекватними цінами повно, всеодно все китайці шльопають модно воно чи не дуже.

Опубліковано

І що там такого надзвичайного може зробити той ноут, що не зможе китаєць за адекватну ціну?

Опубліковано

alexvvv, ти не зрозумів про що Archon-ua писав. Він мав на увазі, що яблукофони в основному купують для понтів, а от ноути вже для якихось конкретних задач.

Ну і відповідно до питання вибору ноута підходять більш глибоко аніж "ой, який гарненький"

Опубліковано

ну але ж ніхто не забороняє позбочуватися і поставити вінду :)

понти пропадуть :rolleyes:,

проще купить простого ноута и наклеїти на корпус надкушене яблучко , яке намальоване на упаковці від айфона ,двойні понти і дешево.

Телефон більшість для понтів купує і сумніваюсь що використовують хоча б 50% від їх можливостей...

якби хоть на 5 процентів і то булоб дабре.
Опубліковано

Особисто знаю кiлькох персон у Луцьку що користуються iMac, але однозначно технiка Джобса не для Луцька. Ми у Киевi досить важко ноути та аймаки продавали. А ви порiвняйте доходи.

Опубліковано

а я взагалі сомніваюсь що там "гламурні дівчата" щось використовують....

це просто мода, манія...як хочте так і називайте....в мене наприклад ноут Тошіба і я себе не рахую не модним.

Опубліковано

Ото точно ноутом треба вміти користуватися , і навіщо гатити купу гривнів в якісний і модний ноут який через 2-3 Роки стане калькулятором на якому можна переглядати фільми. Ноут є ноут на ньому треба заробляти а не понти ганяти.Виробників нормальних і з адекватними цінами повно, всеодно все китайці шльопають модно воно чи не дуже.

якби я мав зайві гроші, то обов’язково купив собі б Macbook air: реально класна штука, зручна, не то що моя трикілограмова желєзяка. І мак це не понти - це зручність і класний дизайн. Хоча ти правий таких ноутів випускають повно: Sony Vaio, HP elitebook... і не сказав би що маки чимось кращі...

Опубліковано

В мене робочий Apple PowerBook лежить в шафі і припадає пилюкою :blush: Це на "любітєля".Для мене він не зручний, і нічим не кращий за інші ноути.

А коли в ньому ше шось зламається - вигідніше купити новий недорогий, ніж ремонтувати.

Так що манія не у всіх :blush:

Опубліковано

Понты - єто слово приемлемо для людей почти не имеющих денег, но желающих светиться в своём окружении.-таких у нас пруд-пруди :jeer:

Для людей с достатком покупка Мака, каких-то дорогих часов, Поршей и Пиджака от Версаче - это обыденное явление.

В таких людях нас наоборот удивляла бы покупка чего-то обыкновенного при имении средств

Так что Мак (впрочем как и Сонька) отношу до людей с достатком

а асусы, ХаПэ, Фуджики и т.п. - это удел простого чела

Опубліковано
Для людей с достатком покупка Мака, каких-то дорогих часов, Поршей и Пиджака от Версаче - это обыденное явление.

який достаток маєця на увазі? Знаю багато людей які собі можуть дозволити і макбук, і яблофон, але не купують, бо нема потреби. Перші рази як бачив їх телефони то думав що це прикол такий - сама проста дзвонилка, причому довго була монохромна.

Так що люди з грошима мають їх так багато саме тому, що вміють рахувати і витрачати не для "понтів" а на потреби ;)

Опубліковано

Понты - єто слово приемлемо для людей почти не имеющих денег, но желающих светиться в своём окружении.-таких у нас пруд-пруди :jeer:

В таких людях нас наоборот удивляла бы покупка чего-то обыкновенного при имении средств

Так что Мак (впрочем как и Сонька) отношу до людей с достатком

а асусы, ХаПэ, Фуджики и т.п. - это удел простого чела

Понти не тільки для небагатих людей, багаті ще більше понтуються, наприклад новим будинком чи автомобілем. В кожного свій рівень.<_<

Опубліковано

найчастіше саме понти заставляють купляти дорогі речі. Люди купують величезні позашляховики, і їздять ними тільки по місту, купують супертехнічні суперенаворочені телефони, а ними користуються тільки для дзвінків. Це банальне бажання виставити напоказ свою платоспроможність (напевне так вони піднімають свою самооцінку), без жодної практичної необхідності у функціоналі речей.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...