Перейти до змісту

Клуб любителів Trance

HWman

77 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 241
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На днях скачав збірку відеокліпів і "зацепив" мене один трек:

Як виявилось, Aelyn - це українська співачка Олена Самойленко.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вот очень понравился трек))) Под Trance каг-бэ тоже идет?

Це абсолютно не транс ;) Середньостатистичне електро.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Останнім часом почав слухати все крім тяжкого року і попси, транс на фоні інших стилів виглядає доволі примітивним... "одне бумбурумкання" як каже моя мама.

Але Elements of Life: Remixed як був моїм улюбленим так і залишився.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто слідкує за новинками у цьому напрямі? Підкиньте якісь популярні треки на сьогодні з нового.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Суміш кантрі і транса аля Tomorrowland. Є 1 поправка - весь прикол в другій половині трека.

і троха лайтовіше:

Опубліковано

Vadimm, нерозумію яким боком авічі хоть трішечки відноситься до трансу :)

п.с. парочка хороших треків від нашого українського ніанаро:

some of sander van doorn

незовсім транс, але...

Опубліковано

Дуже люблю музику маловідомого Dj Shog. Грає дійсно якісний транс, а не ту туфту яку грають зараз, всім відомі ван бюрен, тіесто ітп...

Ось декілька речей для ознайомлення....

Опубліковано

Vadimm, нерозумію яким боком авічі хоть трішечки відноситься до трансу

"Чистим" трансом я зараз взагалі затрудняюсь назвати будь-що. Бо є прогресів, хаус, апліфт, гоа, баліерік і тп, і це все я узагальнюючи називаю трансом. А Авічі відноситься до трансу як мінімум тим боком, що цей музикант також відомий як Тім Берг, і його трек Bromance неодноразово звучав як в ефірі радіошоу A state of trance, так і на мєгапотужних транс-фестивалях. При чому спочатку був Тім Берг, а вже пізніше з'явився Авічі :). Але сперечатись сенсу не бачу, природньо, що в кожного з нас своє суб'єктивне розуміння що є транс а що ні.

Dj Shog

Dj DEAN

А ця музика мені нагадала течії кінця 90х - першої половини нульових років. Все нове - добре забуте старе. Тоді вже можна послухати раннього Тіесто, Ван Б'юрена, Окенфолда і Пола ван Дайка.

Опубліковано

Люблю старий транс, з далеких девяностих:

http://youtu.be/BdfYb9JwC6Q

Тоді він був якийсь не такий попсовий як зараз... та і взагалі моя слабкість - електронна музика 80-х та 90-х... просто тащусь music.gif

• 1 місяць потому...
  • 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...