Перейти до змісту

Міськрада Херсона заборонила собакам гавкати з 22.00 до 8.00

HaTaLjKa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міська рада Херсона зобов`язала господарів собак, яких утримують в квартирах багатоповерхових будинків, попереджати гавкіт своїх вихованців у нічний час

Як передає кореспондент УНІАН, відповідна норма міститься в нових Правилах впорядкування Херсона, ухвалених міською радою сьогодні на сесії.

Згідно з документом, власники собак повинні «забезпечувати тишу – попереджати гавкіт собак у період з 22.00 до 8.00».

Ця вимога також стосується власників інших домашніх тварин - кішок, кіз, свиней, нутрій, великої рогатої худоби та інших.

За недотримання цих правил передбачається адміністративна відповідальність.

Опубліковано

Міська рада Херсона зобов`язала господарів собак, яких утримують в квартирах багатоповерхових будинків, попереджати гавкіт своїх вихованців у нічний час

Як передає кореспондент УНІАН, відповідна норма міститься в нових Правилах впорядкування Херсона, ухвалених міською радою сьогодні на сесії.

Згідно з документом, власники собак повинні «забезпечувати тишу – попереджати гавкіт собак у період з 22.00 до 8.00».

Ця вимога також стосується власників інших домашніх тварин - кішок, кіз, свиней, нутрій, великої рогатої худоби та інших.

Ну капец мало того что запретили продавать бухло, то ещё и гавкать низя, что следующее? котам запретят мышей ловить с 22:00 до 08:00?

Опубліковано

Гавкати тілько собакам не можна, людям ще поки дозволено, зараз вікна на вулицю відчинені то мало не щовечора коло одинадцяти можна почути як гавкають, мукають, хрюкають вертающіся з генделиків гомосапієнси.

Опубліковано

І правильно зробили що заборонили. Якби ще в нас таке запровадили. А то інколи гавкання сусідського собаки о 5 чи 6 ранку просто зводить з розуму :mdr:

Опубліковано

а що роблять в місті кози, свині, крупна рогата худоба, тим паче в багатоповерхівках? в Херсоні!:D

(в один "резиновий" закон все впихнуть)

Опубліковано

Треба проводити серед собак профілактичні та роз'яснювальні бесіди. Тільки таким чином можна досягти результату та виконати вимоги нових Правил.

Опубліковано

Проблема насправді більш ніж серйозна.

В моєму будинку є собачники, один з них культурний, весь час виводить собаку на вулицю в наморднику, а другий 15-річний хлопець(наглухо відморожений) якраз "собака" в моєму під"їзді. Той, м"яко кажучи, "кошмар", який переживають кожен день всі ми, неможливо описати ніякими словами. Я то живу на 8 поверсі, а ті хто безпосередньо живуть на одній площадці розказують жахи. З моменту появи собаки люди забули, що таке спокій ВЗАГАЛІ! Мало того, в собаки реально ненормальна психіка, кидається на всіх і на все, навіть на річних діток, на каляски, на бабусь, ВЗАГАЛІ НА ВСІХ. Найстрашніше, коли викликаєш ліфт, а з нього вилазить хлопець зі собакою, а вона зразу кидається на того, хто перед нею, без розбора, хто перед нею. Сім"я в цього хлопця просто казка, ні чоловіка, ні діда, тільки хвора бабка і мати періодично на "стакані". Просто немає з ким поговорити. Ми вже всім будинком скинулися на намордник - марно. Я на власні очі бачив, як собака чуть не вчепилася за шию 3-річному хлопчику, врятувало просто чудо, хлопець встиг схопити ланцюжок за долі секунд від лиха. І це я навіть половини не написав, що приходиться терпіти.

Звісно, можна посміятися з Херсонської міської ради, а я от не можу...

А от другий собачник, що в іншому під"їзді, повний "антонім" першому, собака завжди в наморднику, ніколи ні на кого не кидалася(навіть за котами) просто земля і небо.

Звісно, що все залежить від самої культури собачника, але як не крути, собаці не місце на поверсі, інакше виникає "розруха".

Опубліковано

У моєму дворі є декілька дворняг, ну мо з 6 собак, гавкають переважно тільки на алкашів і на автомобілі. Вобщім я їм так з далеку сказав мол, дивіться на ГОДИННИК, в 22.00 - молчок. Але дивлячись на їхнє обличчя, я зрозумів шо їм якось пох :)

Опубліковано

Проблема насправді більш ніж серйозна.

В моєму будинку є собачники, один з них культурний, весь час виводить собаку на вулицю в наморднику, а другий 15-річний хлопець(наглухо відморожений) якраз "собака" в моєму під"їзді. Той, м"яко кажучи, "кошмар", який переживають кожен день всі ми, неможливо описати ніякими словами. Я то живу на 8 поверсі, а ті хто безпосередньо живуть на одній площадці розказують жахи. З моменту появи собаки люди забули, що таке спокій ВЗАГАЛІ! Мало того, в собаки реально ненормальна психіка, кидається на всіх і на все, навіть на річних діток, на каляски, на бабусь, ВЗАГАЛІ НА ВСІХ. Найстрашніше, коли викликаєш ліфт, а з нього вилазить хлопець зі собакою, а вона зразу кидається на того, хто перед нею, без розбора, хто перед нею. Сім"я в цього хлопця просто казка, ні чоловіка, ні діда, тільки хвора бабка і мати періодично на "стакані". Просто немає з ким поговорити. Ми вже всім будинком скинулися на намордник - марно. Я на власні очі бачив, як собака чуть не вчепилася за шию 3-річному хлопчику, врятувало просто чудо, хлопець встиг схопити ланцюжок за долі секунд від лиха. І це я навіть половини не написав, що приходиться терпіти.

Звісно, можна посміятися з Херсонської міської ради, а я от не можу...

А от другий собачник, що в іншому під"їзді, повний "антонім" першому, собака завжди в наморднику, ніколи ні на кого не кидалася(навіть за котами) просто земля і небо.

Звісно, що все залежить від самої культури собачника, але як не крути, собаці не місце на поверсі, інакше виникає "розруха".

і шо 15-ти річний хлопець тримає в страху весь під"їзд????? а до дільничого звертались, пишіть колективну заяву!!!

ми ж все таки в цивілізованому суспільстві живемо!!!

тим більше собака агресивна, кажуть - "який хазяїн - така собака"

взагалі - жах!!! не терпіть, не мовчить - ми самі робимо своє життя!!!

p.s. ще років десять тому у Львові було дозволено відстрілюватись від собак, яки кидаються на людей. і були випадки самооборони!!!

Опубліковано

2 vitali під"їзд терпить, мовчить, і частково займається поху...ом.

Визвали міліцію, прийшов серйозний дядько з двома "метровими шкафами", пояснював - пояснював, потім побачив безперспективність пояснень, почав погрожувати, а потім плюнув на все і пішов на пиво.

Я привселюдно схопив хлопчину зашкибарки після випадку з 3-річним хлопчиком і старався хоч якось культурно пояснити, що це не жарт, а як побачив, як бабки, які вічно сидять на лавочці, з мене ржали-втухали як з останього лоха то в самого опустилися руки і сам пішов на пиво.

Кароче, треба брати все в свої руки, інакше толку не буде.

Опубліковано

2 vitali під"їзд терпить, мовчить, і частково займається поху...ом.

Визвали міліцію, прийшов серйозний дядько з двома "метровими шкафами", пояснював - пояснював, потім побачив безперспективність пояснень, почав погрожувати, а потім плюнув на все і пішов на пиво.

Кароче, треба брати все в свої руки, інакше толку не буде.

ми ж цивілізовані люди! напиши заяву, поставте пару підписів та обов"язково зарееструйте, (щоб далі показати на бездіяльність органів), якшо собака кидається -тре її ізолювати! почніть щось робити, бо не дай бог ще якась дитина попаде поле зору тієї тварюки!!!

якшо вже взяв... то доводь діло до... позитивного результату! якшо сам, бачиш що не можеш, попроси допомоги - є й небайдужі.

p.s. я теж декому обіцяв, що своїх четвероногих тварин на руках будуть носити... а в мене двоє дітей і я за них відповідаю!!!

Опубліковано

В нашому провінційному поліссі для таких випадків неадекватних власників собак люди давно винайшли масу методів. Одна профілактична бесіда, нема результату? Є ціла купа сильнодіючих речовин на зразок миш’яку. Купуєте малюсінький шмат м’яса, якраз на один укус собаці, нашпиговуєте отруйною "начинкою" і чекаєте вдалого моменту кинути тому собацюрі. Нема песика - нема проблеми.

Да я згідний, труїти братів наших менших негуманно, але коли псина вхопить якусь менш проворну дитину буде дуже пізно чухати потилицю.

Я вважаю що тримати вдома можна будь-яку звірину, вплоть до саблезубого тигра, але до тої міри поки це не заважає оточуючим.

Не хоче власник вирішити питання полюбовно, треба закрити проблему більш кардинальними методами.

Опубліковано
кішок, кіз, свиней, нутрій, великої рогатої худоби та інших.

Им тоже нельзя лаять.

Спочатку треба їх навчити гавкати, а потім це суворо заборонити.

Опубліковано

Я так дивлюся у багатьох бордовців з почуттям гумору проблеми такі ж як і в хЄрсонських депутатів з мізками. Сидять і так сурйозно обговорюють дане рішення, в той час як журналісти підняли його на глум, тому що тільки людині (хомо сапієнс) можна написати щось на папірці і вона буде так робити, а собакам хоч на папірці пиши, хоч собачого сурдоперекладача наймай, щоб зачитав це рішення, вона гавкає по інстинкту, а не по годинам. Вдумайтеся в абсурдність рішення...

Опубліковано

ага, глумiться далi з такого рiшення, а ви знаете яка статистика покусаних людей за рiк в Луцьку, а може знаете яка по всiй державi, i все це через таких собачникiв описаних чуть вище. Ви ще не потрапили в цю статистику, ви ще не пролежали завдяки собачнику в лiкарнi пiв року з жахливими наслiдками, чи взагалi стати iнвалiдом??? Нi, не переживайте, собачник йде до вас...

Опубліковано

згідний на 100%, так задовбує той лай вночі або під ранок шо ппц :angry2:

Між іншим в Америкосів такий закон був прийнятий дуже давно!

Всім тим хто також зводить тему до "глуму" своїми "А як я своїй свобаці забороню лаяти в 5 ранку?" раджу запастися намордниками лібо ставити шумоізоляцію

Опубліковано

ага, глумiться далi з такого рiшення, а ви знаете яка статистика покусаних людей за рiк в Луцьку, а може знаете яка по всiй державi, i все це через таких собачникiв описаних чуть вище. Ви ще не потрапили в цю статистику, ви ще не пролежали завдяки собачнику в лiкарнi пiв року з жахливими наслiдками, чи взагалi стати iнвалiдом??? Нi, не переживайте, собачник йде до вас...

1, А як таке рішення, про заборону собаці гавкати з 22,00 до 8,00 у Харкові, може вплинути на таку [сумну] статистику покусаних людей в Луцьку?

2, А як таке рішення, про заборону собаці гавкати з 22,00 до 8,00, може вплинути на таку статистику покусаних людей по всій державі?

3, Яким чином час гавкотіння собаки вплине на хворого, який пів-року у лікарні, з жахливими наслідками чи на інваліда?

4, Яким боком усі оці аргументи до часу гавкотіння собаки, га?

Повторюсь: вдумайтеся в абсурдність рішення...

Опубліковано

nickel,

час це насамперед для дисциплiни собачникiв, якщо ви цого досих пiр осягнути не можете то про що далi говорити. А все починаеться з дисциплiни, недай боже вам потрапити в цю статистику. А ось коли потрапите, 'тогда вы заговорите по иному'

Опубліковано

nickel,

час це насамперед для дисциплiни собачникiв, якщо ви цого досих пiр осягнути не можете то про що далi говорити. А все починаеться з дисциплiни, недай боже вам потрапити в цю статистику. А ось коли потрапите, 'тогда вы заговорите по иному'

Я вас просила попити святої водички, а ви що попили?

ЮВТ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...