Перейти до змісту

Зміна аватара

Yurez

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Спробував замінити аватар, невийшло, залишився старий, але розтягнутий по-новому. Пробував і раком і боком, в результаті у форумі аватар зовсім зник :)

З розмірами малюнка все ок, інакше зразу повідомило б про помилку. В чому справа?

• Адміністратори
Опубліковано
Спробував замінити аватар, невийшло, залишився старий, але розтягнутий по-новому. Пробував і раком і боком, в результаті у форумі аватар зовсім зник :)

З розмірами малюнка все ок, інакше зразу повідомило б про помилку. В чому справа?

В тому, що програмєри, що написали цей форум вчасно не отримали бутсом по своїм яйцям в якості профілактичного заходу. Глюк, може получиться знайти та виправити.

Опубліковано
:D))))) Зайшов сьогодні на eLutsk (там в налаштуваннях аватара стоїть ссилка на цей форум) - там вже все ок- новий аватар підгрузився!
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

всьо вже добре:)

хихиихихи.. ну прикольний жеш аватар:). ихих

.. хм.

а щодо зміни аватара.. я тиком розібрався.

береш ставиш замість існуючого якісь з тих що є там в галереї.

а потім замість того підгружаєш свій...

пс: може саме ізза цього бага пане Зевс неможе собі ніяк аватар повісити.:)

Опубліковано

причому підгрузка з урли паше нормально.

на перший погляд, а насправді - ось, дивіться.

Опубліковано

а на кого він став похожий?!

:)

люди дорогі.. а щож то коїться.. взагалі ніякий аватар неможна поставити..

(крім дефолтових).. ай ай ай !!!...

ЗЕвс, КМД.. доооооопоможіііііііііть .. . :)

• Адміністратори
Опубліковано

Сейчас попробуйте аватары свои обновить, т.к. была почищена база.

Опубліковано

"Невдале завантаження. Зверніться до Адміністрації форуму для допомоги у вирішенні проблеми."

Опубліковано
а на кого він став похожий?!

В мене велика частина форумчан ходить тепер під аватаркою КМД. А замітив це перший раз на [quark]у

Опубліковано
В мене велика частина форумчан ходить тепер під аватаркою КМД. А замітив це перший раз на [quark]у

<{POST_SNAPBACK}>

А я подумала що це в менен галюцинації, куди не гляну всюди командор, і вроді не курила нічого такого, правда зараз вже нормально , але де в кого проблема з аватрою залишилась :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...