Перейти до змісту

Хто прочистить кондиціонер

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні-завтра треба прочистити-"пропарити" кондиціонер (клімат-контроль) в автомобілі, бо щось після весни почало трошки неприємно пахнути. Хто може допомогти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні-завтра треба прочистити-"пропарити" кондиціонер (клімат-контроль) в автомобілі, бо щось після весни почало трошки неприємно пахнути. Хто може допомогти?

Я робив на "Автоцентрі "Захід", щоправда в рамках планового ТО. 77-33-03

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив восени, в рамках ТО теж, але щось результат мене не дуже порадував :( Думаю - може, є хтось, хто справді якісно це робить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи на автобазарі спеціальний спрей та оброби ним випаровувач кондиціонера та воздуховоди. Зараз на базарі достатньо таких прибамбасів. Робиться все просто - або ставиться спрей в салоні та хвилин на 10 вмикається рециркуляція повітря з увімкненим кондиціонером, або за допомогою трубки-шлангу обробляються воздуховоди. Я сам собі минулого року робив. Неприємний запах пропав.

А ще порада - після користування кондиціонером на 2-3 хвилини вмикати пічку щоб просушити випаровувач. Тоді неприємного запаху теж не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я робив восени, в рамках ТО теж, але щось результат мене не дуже порадував :( Думаю - може, є хтось, хто справді якісно це робить?

(067)7702758 - Сергій,в.Теремно, ( співробітник рекомендував, незнаю на рахунок чистки, він заправляв і щось ремонтував, залишився задоволений)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(067)7702758 - Сергій,в.Теремно,

Сьогодні облуговував і чистив в цього хлопця. Запшикував спрей в повітряні канали.

Взяв 100 гр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера. Родзводиться водою. Результат супер, ніякого запаху немає. По грошам 10 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочистив сьогодні у Сергія. Ніби все ок, запаху поки не чути.

За лізоформін - дякую, прикину - може, варто спробувати.

Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера.

"Обробляю" - це як? Заливається? Вбризкується? чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спрей на базарі десь 30 грн коштував того року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляв лізоформін в аптеці (використовується для обробки медичних інструментів), уже третій рік обробляю повітроводи перед заміною фільтра кондиціонера. Родзводиться водою. Результат супер, ніякого запаху немає. По грошам 10 грн.
З цього моменту будь-ласка детальніше. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цього моменту будь-ласка детальніше. :)

1. Розвожу лізоформін в пропорції 1 пакетик приблизно на 1 л. води. І заливаю усе це в обприскувач (типу як мити вікна).

2. Знімаю фільтр салону.

3. Заводжу авто і включаю обдув на максимум.

4. Заприскую трохи в місце де стояв фільтр.

5. Потім включаю кондиціонер і також заприскую в те місце де фільтр.

6. Включаю режим рециркуляції в салоні і прискаю речовиною де забір повітря з салону (в мене це біля переднього сидіння пасажира).

7. Чекаю хвилин 10 поки згинуть усі бактерії.

8. Включаю режим тепла щоб це усе висушити в повітроводах.

9. Ставлю новий фільтр салону.

10. Насолоджуюсь чистим повітрям :rolleyes:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Деу Ланос

1. Я купував спрей

2. Механічним шляхом протер декілька повітряпроводів

Корисна порада.

Внизу торпедо звідки дує під ноги там де повітряпроводи в самому ж повітряпроводі накопичується різне сміття, волога і т.д. а також інколи і охолоджувальна рідина (якщо там піддікає "пєчка") так от залізьте туди і попротирайте, повимокуйте. Запах в салоні зміниться на краще.

Під лобовим склом теж накопичується багато смітя там де повітропроводи, попробуйте там відкрити і протерти.

Це я помітив коли мої хлопці розбирають машини для покраски.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як економ варіант иожна взяти це. В теремно якраз ним і чистили. Цю процедуру легко самому можна зробити.

Як варіант тут пропонували "лізоформін", я калатав розчи лізола. Зрозуміло що після всіх цих процедур треба добре провітрювати салон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

V.Wolf минулого року я такий спрец/очищувач купував за 30 грн на базарі..... мені сподобалось як він спрацював, запах приємний в салоні після використання цього спрею...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі балончика хватить на 2 обеззаражування, якщо випаровувач в не катастрофічному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я за раз все випшикав для надійності..... бо робив то перший раз. Па й повітреводіів в мене не мало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

даю тел 0503780301

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...