Перейти до змісту

Тимчасові тату

SOAD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

теж колись про таке думав, але зробив постійну. Тимчасовых не буває. Краска сама не розпадеться. А якщо і почне якимось чином виводитись, то це буде жахливо виглядати.

Опубліковано

теж колись про таке думав, але зробив постійну. Тимчасовых не буває. Краска сама не розпадеться. А якщо і почне якимось чином виводитись, то це буде жахливо виглядати.

я думаю мається наувазі малюнок хною або щось з тієї ж опери...

у львові роблять...

http://v.lviv.ua/catalog/beauty/beauty-salon/mehandi-timchasove-tatu.html

Опубліковано

Мені в Алушті робили тимчасове тату. Взяли маркером намалювали те, що я хотіла, а потім покрили це все спеціальною рідиною. Десь днів 10 трималось. Ти таке собі хочеш?

коштувало це грн 30

Опубліковано

ні я хочу що тримається 3 місяці ) робиться як звичайне тату) тільки з часом воно вимивається)

Опубліковано

У меня давно крутится вопрос:

а зачем делать временное тату?

либо набивать на всю жизнь, либо вообще этого не делать.

Опубліковано

Хороший майстер не робитиму тимчасівок. Вони не корисні і навіть небезпечні для здоров'я. А на літо робити татуювання то взагалі маячня.

Опубліковано

либо набивать на всю жизнь, либо вообще этого не делать.

Підтримую!

Тоді чого ж люди розводяться? Вроді і обіцяли кохати все життя?

Опубліковано

Топ перевели в срачь мне глубоко пофиг на мнения 90% надо делать не надо мне решать

я спросил где делают)

Опубліковано

ні я хочу що тримається 3 місяці ) робиться як звичайне тату) тільки з часом воно вимивається)

Щось не розумію я процес, за допомогою якого робиться тимчасове тату. Тобто голкою вводиться фарба під шкіру, а потім фарба десь зникає? :sq_ye:

Опубліковано

Щось не розумію я процес, за допомогою якого робиться тимчасове тату. Тобто голкою вводиться фарба під шкіру, а потім фарба десь зникає? :sq_ye:

шось типу цього) його роблять щоб побачити як буде виглядати нормальне тату на тілі, щоб не ходити уродцем бо в нас в луцьку 85% тату це УГ)

Опубліковано

временная татуха - ето типа - понты в селе большое дело? лично я более 16 лет тому набил . и не жалею

А хтось не через 16, а через рік пожаліє і що тоді? Проводи багаторазові дорогі процедури, щоб вивести те, що набридло?

Опубліковано

временная татуха - ето типа - понты в селе большое дело? лично я более 16 лет тому набил . и не жалею

А хтось не через 16, а через рік пожаліє і що тоді? Проводи багаторазові дорогі процедури, щоб вивести те, що набридло?

А нашо тоді їх було робити? Люди повинні вміти відповідати за свої дії.

Опубліковано

А нашо тоді їх було робити? Люди повинні вміти відповідати за свої дії.

А от для того, щоб впевнитися, і треба поекспериментувати. Походив місяць з одним малюночком, не сподобалося і одразу питання вирішилося. Сподобалося - робиш постійну, якщо вже таке велике бажання.

А на рахунок відповідальності за свої дії: зробила невдалу зачіску чи пофарбувалася невдало, отак і ходи! Відповідай за свої вчинки :lol:

П.С. Автор натякнув, що тема не для відмовляння, а для пропозицій і надання інформації.

• 1 рік потому...
Опубліковано

немає тимчасових татуювань! їх не було і немає) а те що вам на морі маркером або фарбою, ну а максимум то хною, щось намалюють над 5 точкою, чи ще там десь то з таким успіхом можна і собі вдома ручкою намалювати. нормальні тату робляться виключно майстром цього діла з прямими руками і спеціальним інструментом! не самопалом з моторчиком і струною а професійним інструментом. хоча на рахунок інструментів у майстрів також свої уподобання! найголовніше в цьому ділі хороший майстер!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...