Перейти до змісту

армія

ariman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не знав куди написати тому написав сюди так шо строго не судіть. в мене таке питання,я зараз в армії призвався 6 жовтня,тобто 11 місяців в мене получається 6 вересня,але я чув таке шо в вересні не відпускають,тобто доведеться повний срок сидіти,хто знає чи можуть відпустити в вересні додому поділіться.дуже дякую наперід

Опубліковано

Це залежить від багатьох причин. Я вже точно не пам'ятаю, але здається перша партія додому уходить, за неділю чи дві до початку призову.

Але те що призвався в перших партіях не гарантує що додому підеш тоже в перших партіях, можуть і в останню відправити. Залежить від багатьох причин, насамперед від начальства і тебе самого.

Опубліковано

за тиждень до початку офiцiйного звiльнення в запас е нульова партiя, звiльняють лише найкращих, ось i порахуй, я зараз не в курсi коли стартуе початок звiльнення.

Опубліковано

Я так розумію, ти призвався цієї осені, так? Тоді постарайся забути на півроку за дємбєль, дім і т.д. а постарайся вникнути в службу, тоді буде значно легше служити, а дємбель все одно прийде рано чи пізно.

Цей рік постарайся провести максимально корисно для себе.

Опубліковано

Вот до чего цивилизация дошла, когда то письма месяцами домой со службы шли, а теперь за пару секунд прямо из казармы в интернеты выходят :smile-zachot:

Извините за оффтопик, я не служил, поэтому не могу дать толковый ответ топстарту ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...