Перейти до змісту

ПРОБА 6

pasport22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Анджрюха Платон з Вершницею теж планують їхати.

Ді.. що з бусом? І дай зразу по грошах розклад.

Я і Блек Фокс.. пара в силі.))

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ітого

1. Atarax

2. Dgura

3. Lexx

4. Black Fox

5. Platoon

6. Вершниця

7. Vika???

8. kmd???

пачка :friday:

глянув списки зареєстрованих...рубілово має бути атлічне.

п.с.: номерки стартові буду відрізнятись дизайном по категоріям чи всі однакові?

Опубліковано

однакові.

уууу, "ітс нот гуд". Як же орієнтуватись на трасі, коли всі однакові будуть то?

п.с.: ти не жартував, коли писав на Веломаксі про напівсліки??? :blink:

Опубліковано

надіюсь, за 6 годин вивчите один одного, та і ніхто не здогадувався, що в останні дні буде ажіотаж у мікстах))

пс - можна і на напівсліках, але залежить від майстерності гонщика.

раджу брати головне не тоненьку резину, бо аборігени усе закидали шклом.

Опубліковано

если Таня odna действительно едет, то я почту за честь ехать с ней в паре :smile3: но определенного ответа до сих пор нет..

Опубліковано

Прояснилось...

Я в воскресенье работаю.

Очень сожалею.

Авось, не в последний раз, Паспорт?;)

Удачи вам там всем.

Опубліковано

На котру збір і о котрій виїзд?

Ді, може цього разу спробувати через Дубно поїхати? І машина ціліша буде, і байки менше буде ковбасити. Може вийти чуть дорожче, але більш комфортніше і можливо навіть швидше.

Опубліковано

Водій знає куди їхати? Колись на "пробКу", Ви приїхали троха нітуди і я вас зустрів біля Брюховицького цвинтаря. А потім на розворот пригадуєте? Так от, у цьому місці без розворотів, їдете прямо і переший асвальтований поворот на ліво Ваш. Через метрів 100 по правій стороні побачите непомітний асвальтований поворот на асвальтовану авто стоянку - Вам туди.

Далі у напрямку ломаних ритмів :0003:

пс - не забуваєм - старт об 11:00, (на оглядове коло орієнтовно 30 хв)реєстрація на 10:00.

Опубліковано

А меня Велозона отпускает, если я очень хочу. Я конечно очень хочу, но работы столько, что совесть теперь моя меня не пускает((

Опубліковано

выезд тогда от меня ровно в 6:30, сбор-погрузка в 6:00, прошу не опаздывать, чтобы не рвать когти на месте.

Я возьму термос-шайтан-чумайдан, купите сегодня по полторачке воды и засуньте в морозилку, чтобы замерзла, тогда у нас гарантированно будет прохладная вода все 6 часов.

И каждый пусть возьмет покрывало-чехол-коврик для перекладывания великов в бусе, можно загодя чем-то обмотать ноги вилки.

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо одна поїде то так.

якщо ні, то просто поїду :)

Діма, у мене ніфіга нема чим байк перемотати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...