Перейти до змісту

серіал "Втеча з в"язниці"!!!

WoOlf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну так як народ будем мы нормально сериал смотреть, кто там грозился перезалить все серии нормально!!! :):)

С меня :)

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Ну так як народ будем мы нормально сериал смотреть, кто там грозился перезалить все серии нормально!!! :ok::ok:

С меня :ok:

я думаю шо на днях достану)

в чом прикол був коли заливав:пройшло майже половина і зупинилось(викинуло)я скопірував і почав знов записувати...тому напевно якийсь відрізок і пропустило....вибачте за незручності :ok2::ok:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Люди, може, хтось качав серії в HDTVrip? Мені дуже треба 13-та серія першого сезону. Допоможіть, хто може.:-(

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Серіал дійсно прикольний. :blink: Но мені здається шо його дивляться дуже мало людей. Навіть враженнями толково нема з ким поділитись. Рєально не похожий на ті мильні опери, а актори грають так натурно! Ну шо мені найбільше нравитьсяб то те, шо практично неможливо вгадати сюжет!!! ;)

Не можу діждатись продовження!

Опубліковано
Серіал дійсно прикольний. :D Но мені здається шо його дивляться дуже мало людей. Навіть враженнями толково нема з ким поділитись. Рєально не похожий на ті мильні опери, а актори грають так натурно! Ну шо мені найбільше нравитьсяб то те, шо практично неможливо вгадати сюжет!!! ;)

Згодна. Серіал дуже прикольний, таких героїв, як у ньому, ми ще не бачили. Та й цікаво спостерігати за реальними людьми, а не за героями, що лізуть на "рожон" незрозуміло, чого.

Опубліковано

Згідний зі всім... но найбільше мені подобалось в першому сезоні - це втеча сама, як була запланована, зроблено, було цікаво просто кожну нову серію дивитись що він ще придумав :) а гра акторів на найкращому рівні....

Серіальчик зачётний.......... (я взагалі серіали не дивлюсь) но цей :)

Опубліковано

Серіал дійсно прикольний. :) Но мені здається шо його дивляться дуже мало людей. Навіть враженнями толково нема з ким поділитись. Рєально не похожий на ті мильні опери, а актори грають так натурно! Ну шо мені найбільше нравитьсяб то те, шо практично неможливо вгадати сюжет!!! :)

Згодна. Серіал дуже прикольний, таких героїв, як у ньому, ми ще не бачили. Та й цікаво спостерігати за реальними людьми, а не за героями, що лізуть на "рожон" незрозуміло, чого.

Погоджуюсь на всі 100! Серіал побудований не на тій дешевій порнусі! Актори цілуються лише декілька разів, ідеться про справжнє кохання!

Опубліковано

Серіал дійсно прикольний. :) Но мені здається шо його дивляться дуже мало людей. Навіть враженнями толково нема з ким поділитись. Рєально не похожий на ті мильні опери, а актори грають так натурно! Ну шо мені найбільше нравитьсяб то те, шо практично неможливо вгадати сюжет!!! :)

Погоджуюсь на всі 100! Серіал побудований не на тій дешевій порнусі! Актори цілуються лише декілька разів, ідеться про справжнє кохання!

Мені це теж подобається! :)

Опубліковано
Люди, може, хтось качав серії в HDTVrip? Мені дуже треба 13-та серія першого сезону. Допоможіть, хто може.:-(

Кому потрібно маю всі два сезони в форматі HDTVrip. Якість відео і звуку на 5+. Переклад краще навіть ніж на ICTV. Озвучка novafilm. Я б залив на фтп але нажаль в мене анлим. адсл від укртелекома. Тому кому треба можу дати дискі, щоб залили для спільного користування. 80638425734 або 80977627591.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Кому потрібно маю всі два сезони в форматі HDTVrip. Якість відео і звуку на 5+. Переклад краще навіть ніж на ICTV. Озвучка novafilm. Я б залив на фтп але нажаль в мене анлим. адсл від укртелекома. Тому кому треба можу дати дискі, щоб залили для спільного користування. 80638425734 або 80977627591.

Я хочу. Буду вдячний. Бо трафіка дуже мало, щоб скачати.

Напевне завтра зателефоную.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Обовязково.

2 iriuss

Залив 17 серій першого сезону. в папці "ВТЕЧА З ВЯЗНИЦІ 1,2 закиньте в кого є" :(

Опубліковано

Залийте будь-ласка хто має також перший сезон з 18 по 22 серії

Серіал дійсно вартий перегляду.

Опубліковано
Залийте будь-ласка хто має також перший сезон з 18 по 22 серії

Серіал дійсно вартий перегляду.

Вже на фтп. Ось тут.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...