Перейти до змісту

Меня достали звонки на домашний с предложениями провести Интернет

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Капец просто, паро раз в течении недели звонят с предложениями типа, Добрий День компания ***** вы пользуетесь интернетом

,- говорю: "Да",

"А вы не хотите попробовать наш?",

говорю: "Нет"

"А, у нас бла-бла-бла..."

"мне не интересно"

кто им дает номера, это незаконно...

раньше штунды задалбивали - сейчас ISPсты с рекламой...

сейчас проштопаю их сервера metasploit-ом в случае обнаружения изъянов буду пакостить ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ж проблема колись була, дзвонили як на домашній, так і на мобільний, дзвонили і Київстар з пропозицією провести інтернет, і Віасат з пропозицією поставити спутнікову тарілку.

"кто им дает номера, это незаконно..."

Звідки вони взяли номер вичислити не можливо, а якщо незаконо, то у таких випадках є желізна відмазка "Інформацію взято з відкритих джерел"....

Порада менше викладати свої номера в інтернеті, а якщо і викладати, то одну-дві цифри писати текстом - кажуть помагає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б казав на вашому місці "А Ви вірите в Бога?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвонить одна і та ж контора? Може спробуй поговорити з їх адміністрацією?

Колись мою бабусю тероризував робот-говорун з вимогою розрахуватися за кредит в *** кредитній спілці, з горем пополам вияснив що за спілка і зателефонував на центральний офіс з усіма витікаючими. Поки що більше не дзвонять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віасат дзвонить зараз на залишені у них на сайті номери. Було таке, пишеш номер і дзвонить мобілка з рекламою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

домашнi телефони беруть з довiдника. Штунди доставали, вiдмовляв кiлька раз вiчливо просив не звонити бiльше, не зрозумiли, далi доставали. Прийшлось вдатись до отборного лексикону, пiсля цього як вiдрiзало. Не всi розумiють вiчливiсть, бувае.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а на мобiльнику просто, пiсля першого дзвiнка номер в чорний список i забути можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мене задовбують звінками в 7-9 ранку " це реєстратура?" - не бл...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...