Перейти до змісту

Продам ZOTAC GeForce 9800 GTX+ AMP! 750 Mhz PCI-E 2.0

Рекомендовані повідомлення

Наскільки розумію, новий аналог цієї відеокарти коштує десь так: http://hotline.ua/gd/16/?q=gts+250 А чим Ваша краща? Хай ТС вибачає за офтоп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1100

Я радік 5770 якій потужніший, правда без фізики, куплю не реклама просто для порівняння, а якщо ще підігнати її трохи то і до рівня 460-ї недалеко.

Цілком підтримую, ціна її не більше 100 у.о. з більшою ніж 100 долярів Ви її просто тут не продасте. Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки розумію, новий аналог цієї відеокарти коштує десь так: http://hotline.ua/gd/16/?q=gts+250 А чим Ваша краща? Хай ТС вибачає за офтоп.

Gts 250 обрезанная версия работает на пониженных частотах.

1100

Я радік 5770 якій потужніший, правда без фізики, куплю не реклама просто для порівняння, а якщо ще підігнати її трохи то і до рівня 460-ї недалеко.

Цілком підтримую, ціна її не більше 100 у.о. з більшою ніж 100 долярів Ви її просто тут не продасте. Удачі.

Я не развожу флуд по этому поводу или дискуссию, я выслушаю любое другое предложение. Но понять я одного не могу, это предложение или просто обсуждение с Вашей стороны? Если же просто обсуждение мне оно в топку ненужно, ах да, я бы на Вашем месте постеснялся сравнивать эти видеокарты))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І нехай ця силка поставить крапку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя Gts 250

При хорошому розгоні 250 залишить далеко позаду 9800 GTX+

post-6392-0-64125700-1306048411_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя Gts 250

При хорошому розгоні 250 залишить далеко позаду 9800 GTX+

Ну я бы не был на столько скептичен на счет "далеко позади" Твоя разогнанная сравнится с моей штатной.

І нехай ця силка поставить крапку.

И? Читай мое сообщение выше.

Тема актуальна. Выслушаю любые другие предложения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посмотри мою тему, и увидишь за сколько я продал видеокарту!

За нее народ даже не думал спрашивать, месяц продавал, пока цена не упала до 700грн, но купили как и в ветке за 560 грн.((. Потому что новою с гарантией по мощности такую самую можна купить в любом магазине, только нужно заплатить по-больше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За нее народ даже не думал спрашивать, месяц продавал, пока цена не упала до 700грн, но купили как и в ветке за 560 грн.((. Потому что новою с гарантией по мощности такую самую можна купить в любом магазине, только нужно заплатить по-больше.

Читаем выше, "неспешно продам видеокарту". За 700-500 грн пусть она лежит дома и пылью покрывается...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаем выше, "неспешно продам видеокарту". За 700-500 грн пусть она лежит дома и пылью покрывается...

Лежала в мене так колись radeon 800GT, яку міг реально в той період міг продати за 225грн, хоча хотів за неї мін. 250. Ну полежала вона в мене 7 місяців без діла, і вирішив її все ж таки продати. То ціна її на це момент була вже 150 грн.

Питається: і хто від цього виграє, якщо ти її не плануєш експлуатувати?

На носі нові техпроцеси, а відповідно нові відеокарти з новим - набагато вищим рівнем продуктивності в даному ціновому сегменті ринку, який так стрімко розвивається. Тому порада якщо не плануєш її використовувати ближнім часом - продавай, пізніше ще дешевше буде.

Але звісно тобі вирішувати, а я впевнений ти зробиш прям і навпаки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лежала в мене так колись radeon 800GT, яку міг реально в той період міг продати за 225грн. ну полежала вона в мене 7 місяців без діла, і вирішив її все ж таки продати. То ціна її на це момент була вже 150 грн.

Питається: і хто від цього програє, якщо ти її не плануєш експлуатувати?

На носі нові техпроцеси, а відповідно нові відеокарти з новим - набагато вищим рівнем продуктивності в даному ціновому сегменті ринку, який так стрімко розвивається. Тому порада якщо не плануєш її використовувати ближнім часом - продавай, пізніше ще дешевше буде. Але звісно тобі вирішувати, а я впевнений ти зробиш прям і навпаки :)

Спасибо за совет, прислушаюсь, но сделаю по своему :):friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо за совет, прислушаюсь, но сделаю по своему :):friday:

Ну каг всегда :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FirmUltras тоді прийми зі всією гіркотою той факт, що тримати твоїй відясі пилюку дома :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

FirmUltras, советую тебе выложить её на torg.ua или на emarket.ua, если ещё не выложил, там за эту видеокарту могут больше заплатить, просто реально дольше ждать нужно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта не плохая но реально стоимость 650 грн.

Я имею ее подобие. Она хорошо ведет себя под мас OSX,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все він прекрасно розуміє, якщо не продасть свою за вказану ціну, то покупка GeForce GTX 480 йому не світить ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карта не плохая но реально сегодня стоит 650 грн.

я имею подобие.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все він прекрасно розуміє, якщо не продасть свою за вказану ціну, то покупка GeForce GTX 480 йому не світить ;)

480 у меня в наличии уже, по этому продаю не спешно эту :rolleyes:

FirmUltras, советую тебе выложить её на torg.ua или на emarket.ua, если ещё не выложил, там за эту видеокарту могут больше заплатить, просто реально дольше ждать нужно.

Огромная благодарность за совет, на досуге гляну что можно сделать :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...