Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а ці що пропадуть? чи ті додатково до цих будуть?

Після патчу все скинуть , а досвід залишиться на екіпажах и ти зможеш вибрати нові вміння або залишити старі

Опубліковано

Наскільки я зрозумів, старих не буде, а досвід першого "старого" пєрка дорівнюватиме першому "новому". Тобто замість "пожежогасіння" буде "чистота і порядок", замість "маскування" буде "6 відчуття" і тп, чи я помиляюсь? І не потрібно буде качати всьому екіпажу, наприклад, 1 маскування, ефект не сумується.

До речі:

-Многие выкачали три перки полностью уже давно – опыт сверху накапливался. Будет ли возможность реализовать его в прокачку четвертого скила?

Да. Такая возможность будет.

Опубліковано

Старі будуть , просто тобі після патчу безкоштовно обнулять уміння , щоб ти міг все по-новому вибрати .

Далі за обнулення уміння треба буде платити :

щоб зберегти 100% досвіду на танкісті --- золото

щоб зберегти 90 досвіду на танкісті --- кредити

щоб зберегти 80 досвіду на танкісті --- безкоштовно

Опубліковано

а як вам самі навики і вміння ? я наприклад не одобрюю це нововедення... хоча проти Бацьків не попреш )))))))))

Мастер Тарана ну йопт, що це за цирк ?

Тоді давайте вже арті спутникове наведення причепимо, а то щось маже останнім часом =)

Опубліковано

Бачу позитивом те, що відпадає потреба вивчати весь екіпаж 1 умінню, тільки цікаво, наскільки ефективним буде пєрк, вивчений лише 1 танкістом.

Мастер Тарана ну йопт, що це за цирк ? Тоді давайте вже арті спутникове наведення причепимо, а то щось маже останнім часом =)

Щодо тарана - погоджуюсь, щодо супутникового наведення - то краще з наводчика зробити лазутчика з лазерним вказівником цілей, як в COD.

Опубліковано

ще б блін зробили командиру вміння як в Бліцкригу, воздушая поддєржка(коврове бомбардування заданої точки)

Опубліковано

261.jpg

Купил себе дорогую игрушку :) Снаряд почти 2к ремонт 20к))

Первый бой - 8 выстрелов (все попал/накрыл) - 2 фрага - победа без повреждений, итог +2к оО

Опубліковано

ще б блін зробили командиру вміння як в Бліцкригу, воздушая поддєржка(коврове бомбардування заданої точки)

Таке буде у командира клана , якщо у нього є в союзниках клан з "світу літаків " і т.п.

Я просто з розробниками іноді спілкуюся =)

Опубліковано
Таке буде у командира клана , якщо у нього є в союзниках клан з "світу літаків " і т.п.

А якщо ще й з "світу корабликів", то на картах де є море, або заплава, буде морська артилерія шмаляти по танкам противника.....

Опубліковано

Там планують артпідтримку , якщо ти в союзі з морським кланом . Але то далека перспектива . Літаки вже літають .

А де літають - плавають? Хотілося б глянути....

Опубліковано

Я просто з розробниками іноді спілкуюся =)

підкажи розробникам, нехай з видимістю попрацюють... бо дуже часті випадки, коли з кущів, за метрів 20 ворог появляється... і таких випадків багато)) і раніш було реалістичніше - хтось шмальнув - зразу засвітився... а тепер якось взагалі незрозуміло - в мене маскування майже на 100% в екіпажу, маскувальна сітка і мене умудряються помічати... але саме обідне те, що коли по мені починають шмалити, то я нікого з них не бачу.... так бувало не раз

Опубліковано

підкажи розробникам, нехай з видимістю попрацюють... бо дуже часті випадки, коли з кущів, за метрів 20 ворог появляється... і таких випадків багато)) і раніш було реалістичніше - хтось шмальнув - зразу засвітився... а тепер якось взагалі незрозуміло - в мене маскування майже на 100% в екіпажу, маскувальна сітка і мене умудряються помічати... але саме обідне те, що коли по мені починають шмалити, то я нікого з них не бачу.... так бувало не раз

Погоджуюсь! Коли він в засідці і мене чекає - то ітіть його колотіть, але коли він шмальнув, то засвіт повинен бути полюбе! А то він в мене шмаляє, я їду на нього, і інколи навіть так і не встигаю побачити звідки він гасить...

Це не правильно!

Опубліковано

а плюс світити може світляк і не паляти, а по тобі по засвіту валять ворогі, якіх ти ще не можеш побачити....

Опубліковано

Там планують артпідтримку , якщо ти в союзі з морським кланом . Але то далека перспектива . Літаки вже літають .

А де літають - плавають? Хотілося б глянути....

http://forum-ru.worldofwarplanes.com/

Опубліковано

А ще тра враховувати співвідношення пальоність/огляд твого танку і танку супротивника. Коротше, варіантів багато, + коефіцієнт ВБР, самого бувало помічали з відстані суттєво меншої, ніж 50 м (разраби казали що практично любий танк стає помітним з відстані менше ніж 50м, незалежно від розмірів танка, наявності масксітки і пєрків екіпажу, але ключове слово "практично").

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...