Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Спробували з Arden"ом на тренувані мій Тигр проти його сток-Іс-3 (я наївний думав що він на Іс приїде :( ). Вдалося його вбити тільки в русі, обстрілюючи двигун - це при однаковій кількості ХП. А от в ідеальних умовах (танки нерухомі) Тигр програвав (стріляв в лоб в нижню НБД, 1 промах). Шкода що не було чистоти експерименту (тіпа 7 лвл на 7 лвл).

Маленька поправочка - відстань між нами була мінімальна, тому моя гармата не реалізувала свою перевагу - більшу точність пострілів. А от його - як мінімум 1 раз рикошетила об мої не дуже раціональні кути нахилу броні.

dsc00189.jpg

ІСУ-152 з фугасницею - фото 2006 року, Луцький музей військової техніки (вул. Шопена). На задьому плані вроді Іс-3, судячи по "заточці" лоба, далі Мі-8. Танкісти, айда на екскурсію!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM, та да, продал ИСа за два часа до этого :)

P.S. В последнем бою оставил меня с двумя бб :rolleyes:

P.S.S. Возьмеш КотЭ будем (8 на 8 лвл) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM можеш не качати гуслі на ИС3, качни топову башту, вона легка і тоді встановиш досилач і т.п.

А на фото Об'єкт Т10, той самий ИС8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробували з Arden"ом на тренувані мій Тигр проти його сток-Іс-3 (я наївний думав що він на Іс приїде sad.gif ). Вдалося його вбити тільки в русі, обстрілюючи двигун - це при однаковій кількості ХП. А от в ідеальних умовах (танки нерухомі) Тигр програвав (стріляв в лоб в нижню НБД, 1 промах). Шкода що не було чистоти експерименту (тіпа 7 лвл на 7 лвл).

Маленька поправочка - відстань між нами була мінімальна, тому моя гармата не реалізувала свою перевагу - більшу точність пострілів. А от його - як мінімум 1 раз рикошетила об мої не дуже раціональні кути нахилу броні.

dsc00189.jpg

ІСУ-152 з фугасницею - фото 2006 року, Луцький музей військової техніки (вул. Шопена). На задьому плані вроді Іс-3, судячи по "заточці" лоба, далі Мі-8. Танкісти, айда на екскурсію!

На задньому фоні Т - 10 він же ИС 10, перейменовано, через смерть того самого Іосифа Сталіна =) зараз там далеко все не так як на фото) працюю там)

• 0

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM можеш не качати гуслі на ИС3, качни топову башту, вона легка і тоді встановиш досилач і т.п.

А на фото Об'єкт Т10, той самий ИС8

Кагбе я і не збирався, мені ваше-то КТ світить, нафіг мені ваш ИС-3))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VadimM вибачай, новий движок форуму в мене весь гальмує, то я Arden писав про ИС-3 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчерась героически тигру тараном грохнул :0165:

post-10497-0-57483200-1320245222_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начал сегодня качать Дойчен Танкерен :0135:

Так вот что я вам скажу: "Песочнича - это круто"! :lol:

Все так бодренько, резвенько, все куда едут, пули свистят, кругом взрывы, никто не сидит по кустам. За минуту сливается по пол команды) Бои по 5-6 минут, фраги рекой B)

35t и 38t прошел и даже не заметил, а вот с покупкой 38na начался кошмар) Я в свое время еле А-20 пережил, светляки это не мое :( (Хотя есть +, взял первого своего разведчика :lol: )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повоевал с утра ничо так post-10497-0-36218000-1320308008_thumb.jpost-10497-0-96846200-1320308013_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може вечерком покаємся взводами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Phoinix як буде час я тебе вечором запрошу у взвод :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35t и 38t прошел и даже не заметил, а вот с покупкой 38na начался кошмар

...светляки это не мое...

Аналогічна фігня. Хоч основна ставка йде на німецькі ПТ-САУ (зараз пересів на JagdPz IV), але паралельно потрохи розвиваю танкову гілку. Поки пройшов той 38na, думав застрелюсь. Хоча, в кінці навіть подобалось де в чому. Раз грав ним в топі, то вдалось набити третину команди ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в німців дуже класно те що багато модулів підходять до майже всіх машин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топова німецька техніка мені подобається, а от сток не їде, не стріляє :( На 38na я собі качнув екупаж на майбутнє і на IV теж вкачав екіпаж для наступних танків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сервер впав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, щось типу того напевно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене навіть сайт не грузить :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

JagdPz IV - я на цій сковородці поки не прокачав думав здурію ))), двигун критують через раз, пушка гавно, топова нічьо так =), ВК 3601 мені тільки навіть в стоці сподобався :), продав ради тигра... сток тигр ето да...закидає в бої де нікому нічого зробити неможна, навіть коли вверху списку, гітлер капут :0165:

Уважаемые пользователи. Проводится внеплановая перезагрузка сервера. Предположительное время проведения технических работ 1 час. Приносим свои извинения за временные неудобства.

Рекомендуем Вам воздержаться от платежей в данный период времени.

Спасибо за понимание.

через полчасіка буде фуричити поідеї

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось важкувато дається серверу така к-ть народу.....

Fantom мені ще до тигрика далеко, але наслухавсяя вже багато "приємного" :). Буду качати все що можно на 3601Н перед переходом до полосатого.

Ще 15000 і вкачаю Т-44, купувати чи ні ще думаю.....

мене вже в чергу поставило на вхід до гри :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приємне почнеться коли вкачаєш топ-гармату. Це буде перевірка рук на прямоту.

ПІ.СІ. 10к досвіду до КоТэ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я вже з топ гарматою, нічьо так виходить :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня в который раз убедился, как важно возвращатся на базу при первом признаке опасности :)

Дело было на "Линии Зигфрида", я на 38nа, в топе ИС-4, Е-75 и т.д. Прошло минут 5-6 боя, мы проигрываем в 4 танка. Думаю, рвану арту унесу напоследок :) Еду значит по полю, на встречу Т-44, я уже мыслями в ангаре, но тут я бац и проехал, а он даж в мою сторону башню не розвернул, чуял вкус сочного фрага в виде нашей арты :) Доежжаю я до них, стоят две арты, одну запилил, вторую начал бить, снял 50%, наша арта добила.

Тем временем враги взяли город, наши танки только около базы (перевес в 5 танков не в нашу пользу). Я приехал на базу врага, там никого, я стал за ящиками и начал захватывать. 60 сек на меня не обращали внимания. Когда пошло 70 враги начали возвращатся, но тут одкуда то нарисовался наш подбитый ИС и закрыл меня собой. В итоге победа (чат просто порвало), у врага 7 живых танков, у нас 2 и я захватчик :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VK 2801-з 10.5см пухою,просто клас,42 вугаса вичворяють чудеса.Більш подобається грати "анти-світляком",декілька боїв витягував,пушка зтягне свої 2-3% з любого танку.А з Т-50 и Т-50-2 на рівнинах просто NFS!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відкрив, думаю чи варто купувати ? :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...