Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вдалося заскрінити супертестовий PzIV S. (5 левел)

По ходу на нього і вдягнули топову башту зняту з Пазіка - але тепер це щастя буде з екранами з боків і забабловим. Гармата цікава.

Опубліковано

Вдалося заскрінити супертестовий PzIV S. (5 левел)

По ходу на нього і вдягнули топову башту зняту з Пазіка - але тепер це щастя буде з екранами з боків і забабловим. Гармата цікава.

зустрічав. не дуже рідкий гість, у нього 730 хп здаєтся.

Опубліковано

Розжуйте хтось по вмінням і навикам.От я,до прикладу,маю вкачане маскування.Припустимо Фєді воно н*х непотрібне.Коли я його скидаю за гроши і починаю качати ББ,то в екіпажа вже маскування немає? По новій качаю нове вміння?

Опубліковано

Розжуйте хтось по вмінням і навикам.От я,до прикладу,маю вкачане маскування.Припустимо Фєді воно н*х непотрібне.Коли я його скидаю за гроши і починаю качати ББ,то в екіпажа вже маскування немає? По новій качаю нове вміння?

за гроши втратиш лише декiлька процентiв, за голд нiчого не втратиш, тобто якщо в тебе було вкачане маскування на якомусь з членiв екiпажу на 90% то за гроши ти отримаеш приблизно 80% того вмiння, яке вибереш. Заради цiкавостi вибери пункт *скинути вмiння* й перекляцуючи вартiсть скидання, побачиш чуть нижче, скiльки процентiв останется

Опубліковано

MANJAK11 і саме вміння вже лишається вивченим і діє постійно.Правильно? Чи коли скідаєш,член екіпажу його втрачає і починає вивчати нове,що виберу.

Опубліковано

MANJAK11 і саме вміння вже лишається вивченим і діє постійно.Правильно? Чи коли скідаєш,член екіпажу його втрачає і починає вивчати нове,що виберу.

звичайно втрачаеш ))))))

якщо в тебе наприклад два вмiння вкачанi й одне хочеш помiняти то скидаеш вмiння й вибераеш першим те що було з кращих й нове з втратою декiлькох процентiв. Блiн, ну проведи ж експеримент на одному единому членi екiпажу й побачиш що там до чого

Опубліковано

згоден, фпс з 50 просідає до 11, благо пінг вже не скаче більше 100) Хотя ще не вигулював лт) Хоча на арті вже більш-меньш без глюків можна вести танки

2 тижні ще будуть дороблювати після чого випустять патч-мініобнову

Опубліковано

Ну хто вже відкрив нову пт-ешку? Як враження?

1 раз зіграв(правда виграли) - для вражень поки рановато. Сток він і в Африці - сток. Складеться якесь враження відпишусь.

Опубліковано

post-83-0-26328700-1348814688_thumb.jpg

У кого есть танк Лева , как у вас ?

1) Денег стал приносить существенно меньше :(

2)Я на нем уже несколько раз попадал в - :0156: (ето с премом , при том что на месте не стоял и пару раз даже стрельнул )

ПИЧАЛЬКА

Опубліковано

КВ5 єрунда )))

Вчора на арті Бат Шатільйон наніс 2900 дамага, 5 фрагів, 2 пошкоджені танки, але мене накрила вражина на ИС4,який відразу помер, залишивши при цьому 9% хп (зато перк отчаянний запрацював :_07: )

Результат: Перемога, 2300 (х2), ~39 кредитів, ремонт - ~31к, снаряди 12к, і в мінусі на 4К. Це з премом !!

я хз скільки було б при поразці )), але зігравши 3 бої, (2 злива, одна перемога), - 50К з Премом :)

Опубліковано

КВ5 - теж саме враження про фарм.... Не знаю чи підкрутили сам танк, чи просто економіку гри для всіх танків....

СУ-100М1 - я здивований, фармить непагано, навіть без прему, при виграші до 10-15К в середньому в плюсі, ремонт там в районі 6К.. Але сам танк геть кустодрочерний, ібо тебе побачили - ти труп :). Покі я не ставив гуслі і топ пушку.

Опубліковано

post-83-0-26328700-1348814688_thumb.jpg

У кого есть танк Лева , как у вас ?

1) Денег стал приносить существенно меньше :(

2)Я на нем уже несколько раз попадал в - :0156: (ето с премом , при том что на месте не стоял и пару раз даже стрельнул )

ПИЧАЛЬКА

Так у вас дамагу нуль.

А взагаль фарм ріжуть і будуть різати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...