Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не просто перебалансують, а заберуть саме вкусне - пушку 107мм. Без неї су-85 буде безпантовою тачанкою :(

Ти читаєш мої думки (з минулого)

Опубліковано

Це просто балансують поступово техніку під історичні бої , десь через півроку будуть .

А з покращеною 85БМ Су-85 буде теж нормальною

Опубліковано
Це просто балансують поступово техніку під історичні бо

ти хочеш сказати що техніку перебалансують так, що ИС7 буде ганяти свої історичні 60 км ? і взагалі танки будуть мати більш наближені до історичних параметри ? Чи що то за бої будуть ?

Було б круто як би були такі бої, в яких би приймала техніка виключно що буда тоді в справжніх боях, наприклад для ВВВ, період техніки до 1945 :) бо ясєн пень що Т62-А нагне любого ТТ німців в рандомі адін на адін :)

Опубліковано

Перебалансують техніку , яка реально воювала .

Паперові танки та ті , що не воювали --- пролітають .

Хоча , можуть ввести Корею --- Т-34-85 проти Паттонів

Опубліковано

Победа!

Бой: Ласвилль 16 июля 2012 г. 8:24:00

Танк: Т-28

Получено опыта: 1 850 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 17 740

Достижения в бою: Медаль Бурды, «Воин», «Коса Смерти», «Стрелок», Знак класcности «Мастер»

http://wotreplays.ru/index.php/site/374565#lasvill-enterprise-t-28

Опубліковано

везе вам а в мене тільки отака непруха постоянно(

0aff180a2366t.jpg

взяв знову день фарму на кв5 і тут таке постійно,хіба нафармиш з таким рандомом...

Скоріше б обнова ато вже надоїло такий розброс, в одній команді всі зелені в іншій всі червоні...

Взяв су-85, блін так її всі пробивають навіть ваншотять, який прикол з пт якщо всі танки її уровня пробивають в лоб а вона "не пробил"...

Ніколай81, так а як скачати? Нажимаю на кнопку і пише "Вміст додатка"

Опубліковано

sasha1132, видали токо пользомера - грати стане ккомфортніше. Я пограв декілька раз, геть не та гра коли вже відразу настроюєшся на поразку, чи думаєш що ти тут папік :) - тому видалив і граю як раніше: менше знаєш - краще граєш :)

Опубліковано

А я залишив , можна якогось нуба потролити , якщо задається . :0155:

Крім того видно сильні взводи , які вирішують бій

Опубліковано

тю, раньше не можна було скачати...)

Аж дивно вони всі стояли як в тірі, ніхто не поворушився коли в них стріляли, таке враження що вся команда афк) Но на лучший реплей не тяне)

Ох помню які я дива витворяв на т28...

Та грав без нього, вже не то. Прижився) Як без шкали урона, не удобно блін грати...

Було недавно на Лінії Зігфріда, коли всі п`яні грали (субота вечір вродь) ну і як обично слив, і залишився я на 212 і 704. А в них е100 т110 і ще вродь кт...

Т110 виніс 704ку і приїхав до мене я був само в розряді) Він приїхав і став ззаду поки е100 брав базу, я попробував розвернутись але він почав грати в світляка) І стоїть собі в мене за спиною. Я поїхав захват збивати разом з ним) Приїхав навівся на е100 але він мене випередив зате приємно що не тільки альошки з школотою, яка і робить що зливаються і матюкає арту, блюждають по рандому)

Тільки що в руінберзі на 212 в пт режимі черепаху добив в дупу зірвавши 1400 з чимось хп)

Опубліковано

гы)

у меня коефициент полезности меньше чем у 4 игроков из ТД42А и больше чем у всей зборной роты))

Опубліковано
у меня коефициент полезности меньше чем у 4 игроков из ТД42А и больше чем у всей зборной роты))
ще один задроооооооот :)
Опубліковано

затарився півасіком, будем влаштовувати вечір гри на арті( може на чомусь іншому...подивлюсь чи снаряд лягає) мабуть)

Може хто має бажання поганяти разом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...