Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Топ гармата пріорітет №1, як правило на всіх танках (крім світляків тощо).

І прокачка іншого піде швидше!

Опубліковано

Топ гармата пріорітет №1, як правило на всіх танках (крім світляків тощо).

І прокачка іншого піде швидше!

На більшості машин треба ще вкачати ходову та башту , щоб топ гармату поставити . І якщо можна купити модуль для посилення ходової ( як це роблю я , поставив , а потім зняв за 10 голда ) , то башту треба качати .

Опубліковано

А хто що може сказати про PzKpfw IV? Є на разі вільний досвід і думаю куди його витратити чи на німця, чи полегшити собі прокачку топ пухи на кв-4.

Багато чув про точність німецьких танків, та на перших чотирьох танках я вже замчиувся грати, постійно програю, не виходить... Взагалі останнім часом гра окрім тяжів не пре.

То варто качати німця чи ні?

Опубліковано

PzKpfw IV один з кращих танків з кращою гарматою серед 5 лвл (серед СТ).( мій улюбленець :_08: )

І манерою гри на ТТ мало чим відрізняється. Щей фармер.І т.д. і т.п. Гайди і форум тобі в поміч.

Опубліковано

Пазік взагалі класний, покі була акція з підвищеним заробітком то на ньому + су85 за 2 дні заробив біля 4-х мільйонів.

Опубліковано

пазік дійсно класний і фармить він добре, точність наскільки помню також нормальна + броня краща за конкурентів з саветів)

хоча як на мене трохі непороткий він...але на всі плюси це єдиний мінус)

так я і питаю в кого він був чи можна спочатку поставити пушку а потім ходову з башенкою бо пушка вродь на тону важча а че не хухри-мухри)

відчуваю ис-8 це мій нинішній любимчик) чи досвід докачаю до 100 буде огого) і ні каплі не жалію що продав ис-3, це той самий танк тільки більш маневрений і більш крепкий) бувало тапок з топ орудієм не пробивав) а я з бл9 ис4 в нб запросто) і опиту приносить норм: від 400 до 800-900 за бій) Бабло правда чаще в 0 або маленький +)

Але бачу в характеристиках що топ пушка більш швидкострільна що немаловажно тому задумавсь на цим питання...

п.с. да, китайчики ще лопають) Та як класно лопають) Було на ходу з 8ки попав в башню і з 100% ваншот) БУМ! гг

хм..я на кв5 з премом спромігся лише на 2.5 лимона...мабуть не дуже усердно грав)

Опубліковано

хм... а без чата прикольно грати...

просто ігнорити не завжди сили волі хватало, а тут хотів написати пару ласкавих уродам союзникам і оп, не можу, ну і поїхав собі далі нагібати) :0155:

онлі фан :0121:

Опубліковано

Декілька днів назад, нарешті качнув БЛ-10. Просто мегонагібатор. Але за 30 боїв замітив таку фішку, що ТТ і СТ 7-8 рівнів можна навіть і не пробити :_09:. Особливо коли стреляв ИС-3 в корму і почув " не пробил ". і таке приблизно раз в 3 виїзди. Якось печально... :(

Опубліковано

на вайді мене також на ис-8 в бік не пробила ису і це в притул) самому дивно) але за другим зоходом всунула таки 700 хп)

а скільки китаєць з премом виносить з бою в середньому? Мій кв5 для прикладу від 50 - до 70-90 тисяч...

як вам шанс? можна взагалі тупо виїхати і нічого не робити)

b1ff5bb08492t.jpg

або як вам результат бою?

82c8574ffa3et.jpg

2 хлопчини з клана вирішити трохи постріляти по своїм)

Опубліковано

Це мод xvm , він же оленемір і т.п.

:D корисна штука то?

ОТМ корисний , а оленемір так собі , як на мене .

Жахає кількість нубів , я себе вважав звичайним середнім гравцем , а тут подивився і зрозумів , що я не такий вже середній . :_07:

Опубліковано

визе тобі Микольцю)

Особисто мені він допомагає) Це додаткова інформація а інформація це сила...От бачиш який в нього рейтинг і аналізуєш де він буде приблизно як буде грати на який фланг краще піти, чи краще йти на пролом ламаючи все чи грати акуратно прикриваючись) Плюсів ще багато а от мінус тільки один : коли заходиш і бачив що шансів на перемогу майже немає це угнітає...(

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4109549

тут прога з всякими різними штуками...шкурки від красной звезди, иконки, уровень хп зум для танків(для арти качав окремо) ну і всяке різне добро)

Дамаг панель я качав окремо, приціл також під танк і для арти від вспишки також ( ссилку довгувато шукати але якщо вже дуже треба можу піднатужитись) оленеметр маю на жд) можу скинути на якийсь обминник якщо треба)

треба брати прем і сідати на кв5 бомбить бабло ато не вилажу з 100тисяч(

Опубліковано

під дев’ятої вечора думаю: "Граю до першої поразки і все"... Тільки вийшов з гри... 2 години одні перемоги...

баля в цій грі або одні поразки, або одні перемоги... щось туточки не чисто о_О

Опубліковано

угу, є таке) День фарму на кв5 це підтверджує) 6 перемог підряд) Даже з поганими кофами)

починаю вникати в 5ку, це танк разрушитель) Кт, лев, китаєць і проча шантрупа тепер не проблема) Всепоглинаюча гусениця + ящик з інструментами роблять своє діло) А от як хлопи на ісах тиграх не знають куди мене пробити це вже просто епік) Бє в борт, в корму, в нб а мені по-барабану) я лечу на них тараном) Доречі, був бій: Хімельсдорф, я на верхньому респі(де норка для лт) їду собі направо з ис-8 там прем тигра8.8 ис-8 і ше якась мелочовка ззаду. Дивлюсь тигра зайнятий кимось на горці а ис-8 повернувся лобом до рельс ловити світлка...Я не довго думаючи газюру в пол і на всіх парах при скорості в 40 км з 105 тонами жиліза залітаю йому в правий борт перед тим так смачно вистріливши на 320 хп і наношу йому кажись 400 урона зверху тараном а в мене тільки гусля злетіла) Він офігівший від такого сюжетного повороту почав рипатись і розвертати пушку но не тут то було) Він мабуть не знав що лупити в башню в притул нічого не дасть тому я його спокіно доклав) Ще радує як французька арта 4-5 лвл намагається мене пробити...а я як в танку)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...