Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Эксперт

50px-%D0%AD%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82.png

Описание: Командир способен определять критические повреждения танков, обнаруженных в небольшом секторе относительно орудия своего танка. Жестяк ))

Це треба ТРИ секунди втикати на танк ...

не панацея ІМХО

я краще пальну за цей час і заховаюсь

Опубліковано
не панацея ІМХО

Для важких танків на період перезарядки може підійти. Легкий танк за той час просто зметуть.

Опубліковано

ну леглкий танк да, а ТТ по приколу )), повтикав трохи, і знаєш, ага, а він то контужений :)

брати його правда не буду :)

Опубліковано

Победа Фьорды 29 березня 2012 р. 17:31:46

СУ-152 Получено опыта: 1 958 (x2 за первую победу в день) Получено кредитов: + 29 070

Достижения в бою: Знак класcности: 3 степень, «Захватчик»

Значок первый получил

Опубліковано

Козаки,а що за лажа??? Воюю на Ягдпантері.Мав 100% екіпаж,і 92 № ремонту.Зараз після обновлення ремонту немає.Вискочило на вибір щось :(. І як тепер? Весь ремонт згорів? І як нові вміння качати? Всім вибирати щось одне,чи можна кожному щось різне?

Опубліковано

Ні , тобі все обнулили нахаляву в зв"язку з патчем , але досвід залишився --- вибери все знову , старі уміння або нові , вибір тепер великий

Опубліковано

А як краще? Для всіх одне і теж? В мене чотири члена екіпажу.Що порадите взяти для них?

Я не ПТшник ( вірніше ПТ маю , але я на них ходжу в раш =) )

Але першим вмінням треба брати ремонт для танків , а для ПТ , напевне , маскування . Для командира ПТ візьми відразу ШЕСТОЕ ЧУВСТВО , будеш бачити , засвітили тебе чи ні .

Опубліковано

я для ТТ (ИС4,ИС7) брав в першу чергу ремонт для всіх членів екіпажу, потім:

2-вміння

командир - мастер на все руки

наводчик - снайпер

механик водитель - король бездорожья

заряжающий - бесконтактная БК

заряжающий - отчаянный

3-е вміння

командир - наставник

наводчик - плавный поворот башни

механик водитель -виртуоз

заряжающий - пожаротушение

заряжающий - пожаротушение

4- е буде боевое братство, хоча може потрібно було б 3-м скілом його вкачати :)

так як ИС4, ИС7 танки прориву, маскування нафіг не нада (ну хіба для кущодрочерства в рандомі), ремонт - я думаю тут однозначно, а коли командир може замінити заряжаючого чи мехвода, коли нема аптечки на всіх, то є кльово :), ну далі коли качати наступні скіли стає довше, наставнік саме то. ну якось так.

вчора задовбався розподіляти вміння...

для арти: GW Type E

1-й: всі маскування

2-й скіл: боевое братсво всі

3-й скіл: тут вже можна фантазіровать ))) (але для командира я наставніка буду)

Опубліковано

Я для свого КВ-1С, з перших навиків для всіх членів екіпажу взяв "Боевое братство", далі "Орлиный глаз","Снайпер","Радиоперехват","Виртуоз",""Бесконтактная" боеукладка", далі для всіх "Маскировка"(прокачав на 40%) + маскувальна сітка. Характеристики танка в плані точності попадання, пробивання броні,критичного попадання, маскування значно зросли.

Опубліковано

а на збиті гуслі, тобі я так поняв пофіг ? Врахуй, що боевое братсво не діє якщо контузило хоча б одного члена екіпажу.

Опубліковано

То яьтак зрозумів,що кожному члену екіпажа можна вибирати окреме вміння? А якщо я двом чи трьом виберу одне і теж ефект подвоюється, чи пофіг?

Опубліковано

не знаю чи рідко, або никаєшся постійно, але попадання арти це 90% що когось контузить. :), ну, кожен сам вибирає :0161:

капец, Т110Е5, то канєшно да... я ще не зрозумів куда його пробивати в лоб... :( в нижній бронелист ИС4 (топ) 3-и рази підряд не пробив, пробив тільки в корму без проблем.. Т34 нічо так фрамить :) порадувало, от тільки ВБР геть здурів вчора.

Заміна Т34 також порадувала, досить маневрений танчик, і броньований. (5-ть боїв звичайно мало, але щоб оцінити трохи достатньо)

То яьтак зрозумів,що кожному члену екіпажа можна вибирати окреме вміння? А якщо я двом чи трьом виберу одне і теж ефект подвоюється, чи пофіг?

ремонт, маскування, "пожарник", щоб працювало на 100%, потрібно всім, боевое братво - також всім.

інші - по одному, конкретно для кожного члена екіпажу свої :)

якщо для заряджаючі в екіпажі 2, наприклад, то ефект від одного і тогож вміння не подвоюється вроді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...