Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Швидше стріляє, зводиться, точніша. Пробой троха менший.

102.jpg

Дякую. То це нова альтернатива? Скільки треба досвіду щоб відкрити? Варто ставити? (точнисть и швидкість -думаю переважать пробиття)

Опубліковано

madkot, я пробував на тесті грати - в мене на ноуті ФПС краще на старому клієтні був ніж на тесті на компі :(... шо вони там наробили з грою ....

Опубліковано

Хз, в мене ФПС на максималках біля 30 (в простих сценах, без пострілів, диму і тп), при чому раніше було на майже максималках біля 25, крім того різні глюки пропали як то затухання екрану і вильоти при вході в бій.

Опубліковано

Хз, в мене ФПС на максималках біля 30 (в простих сценах, без пострілів, диму і тп), при чому раніше було на майже максималках біля 25, крім того різні глюки пропали як то затухання екрану і вильоти при вході в бій.

ага, в мене тепер на максималках теж 30, хоча було 60 :(

Опубліковано

В дерево досліджень додали преміумні танки, але КВ-5 там немає. Виходить, додали лише ті, які зараз можна купити.

Опубліковано

Plum, не знаю які точно ти шукаєш, але тут є. Я там всі моди і вишукую :)

Їхав на КВ-5, накотився ним з горочки в борт ИС-3 і в нього зняло майже 400 хп

оце я розумію таран :0126:

Опубліковано

lerov,

а є вже набір таких самих шкурок з зонами для 0.8.0?

indexpivi.jpg

Так все є на 90%.

Ставив збірку з оф форума.Там є декілька лишніх модів (дівчата, салют, калькулятор тощо), але є все потрібне і все 100% робоче. Потім зайве видалю. Також дамаг панель мені не довподоби - заміню коли буде альтернативна.

Ще використовую XVM: eXtended Visualization Mod Full

Опубліковано

шкурки мають працювати від 0.7.5 про остальні моди відпишу як буду ставити-тестити) Але з прицілом також проблем не має бути (вспишка ставив на тесті і все працювало)

400 це середненький урон навіть в 0.7.5, бувало по 480-500 знімав з 9-х левелів

Опубліковано

В дерево досліджень додали преміумні танки, але КВ-5 там немає. Виходить, додали лише ті, які зараз можна купити.

Додали ті , що є в магазині в грі .

А КВ-5 , китайці і т.п. тепер акційні танки , тому в дереві їх немає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...