Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. Я говорив з премом

2. Десь так і є , в середньому на Леві 50 к чистими , на Т-25 25-30 к чистими з премом КВ-5 і 59 будуть приносити трохи більше в середньму , тисяч на 10 , бо дешеві снаряди (у Лева по 1к )

Бої , де заробітку більше 100к --- рідкісні , треба перебити пів команди противника . В середньому на Леві за бій 60-80 к , з них 10 к на снаряди + ремонт до 15к

На КВ-220 -- аналог Черча , дуже близький --- за бій в середньму 30-35 к , бувало більше 50 к . З них на снаряди 2-3 к , ремонт 5 к . Прибуток в середньому 25 к за бій .

Т-25 ( катався на аккаунті друга ) --- кредитів в середьму 30-35 к , бувало до 50 к , снаряди + ремонт 5к . Прибуток 25-30 к . Якщо ололо-раш , думаю 15-20к ти отримаєш в перервах між боями на основній машині .

Опубліковано
На КВ-220 -- аналог Черча , дуже близький --- за бій в середньму 30-35 к , бувало більше 50 к . З них на снаряди 2-3 к , ремонт 5 к . Прибуток в середньому 25 к за бій .

Т-25 ( катався на аккаунті друга ) --- кредитів в середьму 30-35 к , бувало до 50 к , снаряди + ремонт 5к . Прибуток 25-30 к . Якщо ололо-раш , думаю 15-20к ти отримаєш в перервах між боями на основній машині .

Це я так зрозумів з премом.

На премі граю вкрай рідко, це швидше виключення. Якщо все-таки грати на премі, то наразі не бачу нафіга купляти прем-танк - там і так непагано виходить, мене цілком задовольняло. Але купляти час від часу ПА - це сидіти і задроцтвувати, а в мене часу не так багато йде на гру, тому і не підходить. Придбати прем-танк в такому разі - доцільніше, але витрачатись на 8 лвл - для мене це зажирно, сім"ю як-не-як утримую, та й просто шкода таких грошей, краще дочці іграшку нову купити.

Тому цікавлять цифри без ПА.

Опубліковано

Діли кредити на 1,5 та віднімай витрати , ось і все .

Лев буде приносити 20-30к в середньму

КВ-220 буде давати десь 15к

Т-25 -- 15к , при ололо-раші десь 10к .

Це все чистими в середньому .

Особисто я притримуюсь правила мінімального вкладу в ігри .

В танках тільки зі знижкою

Слоти за 150

премтанки -- за 50% вартості

Золоті снаряди --- за 40-50% вартості , по акціях і тільки для глобалки

Лева мені підігнав клан за глобалку в свій час , вірніше , клан підігнав голду

Прем купую тільки коли качаю щось , а так катаюсь без према , мені вистачає

Опубліковано

Купив Черча . Відкатав десяток боїв . За поразку отримував найменше 10 к , за перемогу найбільше 27 к , в середньму десь 18-20к за перемогу .

Ремонт танка 2,5 к , як підірвуть БК , буде десь 3к , ще не підривали . Снаряди коштують по 36 кредитів , так що на 1к будеш стріляти багато =)

Це цифри без прему

Опубліковано

а ви пропінгйте три сервера та вибирайте кращій варіант:

IP игровых серверов WoT: 94.198.55.91 для 1-о сервера, 178.20.235.48 для 2-о сервера, 213.252.177.122 для 3-о сервера.
Опубліковано
Купив Черча . Відкатав десяток боїв . За поразку отримував найменше 10 к , за перемогу найбільше 27 к , в середньму десь 18-20к за перемогу . Ремонт танка 2,5 к , як підірвуть БК , буде десь 3к , ще не підривали . Снаряди коштують по 36 кредитів , так що на 1к будеш стріляти багато =) Це цифри без прему

і я не витримав, купив по дішовці так сказать )

також відкатав десяток боїв з +, на премі, при жоском зливі найменше отримав 7К, так в середньому 20-30, найбільше 45К (але при поразці !, здобув воїна, снайпера, захисника, і ще шось там.. ), танк своєрідний, скорострільний сцуко :), 20К чистими за бій середньостистичний льогко :)

Опубліковано

сиду вчора втикаю по ICTV "Шерлока Холмса"

дивлюся WOT в рекламі думаю галюн - "догрався" :) , а ні знову 2 блок реклами знову WOT ух попустило не галюн :) :)

Опубліковано

дивлюся WOT в рекламі думаю галюн - "догрався" :) , а ні знову 2 блок реклами знову WOT ух попустило не галюн :) :)

там где домен на .net заканчивается?

Опубліковано

ввв.танкист.нет (по английски писать) если точно

и редиректит на основной сайт с длинной "реферальной" строчкой

p.s. но домен ввв.танкист.нет расположен на серверах имен wargaming.net - так что, наверное, аффторы рекламку замутили

Опубліковано

плюс не дають, просто видно що ти не просто катаєшся на танчиках, а ще й руки прямі і голован а місці

Ну , це не показник , є купа мадалькодрочерів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...